Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Balthazard Formülü ile toplandığında % XX + % XX kaç olur?

Yapma kardeş bana yüzde 80 lazim ancak o zaman emekli olabiliyorum

Canlar benim rapor yenileme işlemi..eski raporum 85` idi...ama emekli olmam için 15 yil çalişmış olmam lazimmiş buda şimdi bu sene doluyor ,tekrar 80 veya üstü alırsam emekli olucam..kardiyoloji eski oranlarin aynisini vermemiş o yüzden canim sikildi burdan paylaştim aldığım oranları ama burdanda herkes başka bi oran veriyor.. tşk ederim canlar cvp larıniz için

Slm canlar..nerelerdesiniz bana kesin su oran verilir diyen bir pehlivan yokmu..hadi canlar cvp lütfen.recep amcanızı üzmeyin

Süreli vergi indirimi raporumu yeniliyorum. Aşağıdaki oranlara göre sonuç ne olur?

Arkadaşlar benim sürekli ağır özürlü %82 Raporu m var. 2016 yılında vergi indirimine başvurdum 2 senelik %76 vermişlerdi.
Şimdi vergi indirimin tarihinin sonuna Geldim maliye benden tekrar rapor istedi.
Dün gittim
%60 endokrin sistem
%56 göz
%35 beyin
%12 kbb

sonuç ne olur arkadaşlar?

Slm canlar..ya bu siteye önceden bir soru sorduk mu herkes cvp yazardi ama şimdi 1 kişi cvp veriyor gerisi yok..lütfen canlar sorulan sorulara bilgisi olanlar yorum atsınlar bi zahmet..

Ef%55 ise sadece ef sen %30 verirler

Arkadaşlar ef % 50 ile 60 arasında olanlara. Sadece ef : sen %30 verirler eğer tansiyon ve gilikoz varsa %10 tansiyon %10 da glikoz yada üre sorunu varsa 10 verirler kısacası ef:30 alırsanız.hipertansiyon varsa %10 bide üre yada şeker varsa %10 da ondan olırsınız kısacası %30+10+10 toplamı:50 yapar baltazar hesaplamasına göre %43 engelli raporu alabilirsiniz

S.a kardeş kardiyoloji senn ef oranın kaç ben sana yardımcı olayım

( Recepamca ) ben sana yardımcı olayım sen bana eko sonucu ef: değerin kaç şöle ben sana yardımcı olayım

engin55 kardeşim kalp yani eko sonucunda EF : %? Ef değerin %50 ile %60 arasında ise kardiyolojıden sadece %30 verir sana kardiyoloji %10 vermiş sen bana ef: paranın kaç eğer 50 ile 60 arasındaysa itiraz et çünkü ef değerin 50 ile 60 arasındaysa sana %10 veremez %30 vermek zorunda

Nöroloji 20. Endokrin. 20. 20. 10. 10. Kardiyoloji 50. 10. 10 bana rapor 80 üstü olursa emekli olucam kardeş

Eminim merak etmeyin %83 normalde fakat yuvarlama hesapta 83... Kusur olduğu için sizin %84 yapabilirler yuvarlama hesaplanırsa engelli baltazar formülüyle hesaplandığında %83 kusur çıkar doktorlar bunu küsürat yazmaz ya %83 yazar yada %84 yaparlar ben hastanede çalıştım bu konuda bazı bilgilere sahibim zaten siz kardiyoloji bölümünden %50+10+10 aldıysanız muhtemelen sizin eko çekildiğinde (EF)oranın % 49 un altında çıkmış tır yoksa %50 vermezler %30ile %49 arasında gelmiş demekki ef oranınız. Muhtemelen %10 olanda hipertansiyon felan bunlarla yükselmiş herşeyin hayırlısı ama saglına dikkat et

Değerli arkadaşlar ben farklı bir soru sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.Nöroloji bölümünden hastamıza %70 puan verildi ama hasta heyete girmemiş muhtemelen bu hafta heyete girer.ben bu puanı iptal etmek istiyorum 1.bunu iptal ederler mi?2.iptal etmek için ne yapmam gerekiyor. şimdiden teşekkür ederim.

Sait bey şöle izah edeyim eğer doktorların verdiği %70 size göre hatalı ise heyete girdiğiniz gün heyet başkanı sizi istediğinizde varsa elinizde evrak yada rapor gibi mesela şeker tansiyon buna benzer bi eksiklik yada hata düşündüyseniz heyet başkanına imza edip muayene tekrarı isteyebiliosunuz heyet imza atıp sisteme düşmediği için muayene tekararı konusunda yardımcı olur heyet başkanı na iptali isterseniz neden olduğunu soracaktır puanlamıyı kabul etmediğiniz taktirde muayene tekrarına sokacaktır çünkü daha önce birzat oldu

peki%80 %48 %36 %28 bir de altmış yaş üstü tahminen kaç verilir

Ben de bi soru sorabilir miyim? 2012 de aldigim rapora itiraz edicem de il saglik mudurlugu tekrar ayni hastaneye sevk eder mi? Yoksa baska hastane olmak zorunda mi?

(Josohan) kardeş öncelikle şunu sölemek istiyorum iki çeşit var rapor 2 yıllık sa yani süreli ise itiraz etmenize gerek yok yenileme için başvurcaksınız. Tam süreli ise itiraz ettiğiniz taktirde başka bir hastaneye yönlendiriliosunuz veeee heyete girdikten sonra ilk puanınız la 2012 deki puanınız farklı olursa eğer hakem heyetine gidiyor ve hakem heyeti asıl puana karar veriliyor

öncelikle herkese geçmiş olsun demek istiyorum. Ben vergi indiriminden yararlanmak istiyorum. başvurumu yaptım ve bir sürü dr. ile görüştüm. fizik tedavi % 6+7 bel, %7 boyun fıtığına yazdı. dahiliye dr. %20 diyabet ve %10 hiperkolestrol yazdı. kardiyoleji birşey yazmadı sisteme girmiş direk. kalp duvarlarında kalınlaşma ve bt anjio olmuştum. tansiyon ilacı kullanıyorum. uyku apnesi doktoru önce yatıracak öyle raporu yazacakmış. sizce uyku dışında toplamda %40 rapor alabilir miyim? saygılar...

Mhmtmlty acaba sonucu aldığınız zaman burada sonucunu yazabilirmisiniz. %95 diye düşünüorum bakalım kaç olcak

Mhmtmlty mrb
Aldığınız oranların toplamı balthazard formülüne göre
%96 alacaksınız.

(Serkan PLT) internette sağ kulak sol kulak puanlaması mevcut oradan hesaplama yapabilirdin

Selam ben iki kulaktan işitme kaybı %40 ve görme den %5 aldım rapor oranı ne çıkar

Selam herkese 1 yıl önce her iki kulaktan işitme kaybı %35 ve görmeden %5 aldım raporum %38 çıktı geçen ay ilerle olduğunu belirtip tekrar heyete soktular her iki kulaktan %40 işitme kaybı ve görmeden %5 aldım ayın 20 sinde raporu alacağım sizce oran % kaç çıkar ?? Teşekkürler

Son düzenleme:
Üst Alt