Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Balthazard Formülü ile toplandığında % XX + % XX kaç olur?
Cevap verdiginiz icin tesekkur ederim insallah soylediginiz gibi olur raporum yenilenecek bu oranlar yeni verilen oranlar 3yil önce ki raporum %26.2 iydi 26 dan aşağı inmesinde fazlasında gözümde yok cok şükür insallah aşağı çekmezler
Ortapedi doktoru nun yazdıgı söyle.
Sağ ayak plator filexsiyon % 25 ( nls40 )
Sağ ayak dorsi filexsiyon % 10 ( nls20 )
Sağ ayak inversiyon % 15 ( nls30 )
Sağ ayak eversiyon % 10 ( nls20 )
merhaba ben ortapedi ve fizik tedaviden oran aldım ortapedi :26 fizik tedavi 35 verdi fakat kurulda sadece ortaprdininkini saydılar fiziğin verdiği oran sayılmadı şuanda raporum yüzde 26. neden böyle oldu halbuki iki bölümde başka seylere oran verdi örneğin ortapedi sadece kırıklar için verdi başka birşeyi değrlendirmedi fizik tedavide bacak kısalığı, kas zayıflığı eklme hareket kısıtlılığına verdi oranı.
arkadaşlar benim de heyet rapor sonucunu hesaplayabilir misiniz? Üroloji:%50, Dahiliye:%40, Kardiyoloji:%30, fizik tedavi:%18, kbb:%10 ve göz:%10.... 60 yaş üstü.... şimdiden teşekkür ederim.... biri yardımcı olsa sevinirim.....
MKA Benim Dahiliye 47? diye yazdı,Kulak %16 cildiye hastalık boyutunu ölçüp cetvelle ölçüsünü yazdı sana göre %80 alabilirmiyim.Birde bel ameliyatı olmuştum 1 yıl önce onuda sordular zorlanıyormusun arada diye bende evet dedim.Platin yok deyince tamam deyip dışarı çık dediler.10 gün süresi varmış MKA SENCE ENGEL %KAÇ OLUR BİRDE BU HASTANE AYNI ZAMANDA ARAŞTIRMA HASTANESİ OLDUĞUNDAN EMEKLİLİK İSTEMİNDW GEÇERLİ OLURMU.İLK DEFA RAPOR ALIYORUM
merhaba oncelikle herkese tesekkurler muthis bir platform. sorum su ; plastik cerrahi %10 ve %3 fizik tedavi %18 ve %3 + %3 + %3 buna gore rapor 0rani ne olur?
Selam arkadaşlar geçen hafta heyete girdim yarın raporu alıcam hayırlısı ile çok merak ediyorum sonucu bakalım kaç çıkacak
Kulak %40
Göz %5
Sonucu bekliyorum yarın
Arkadaşlar herkese merhaba aranıza yeni katıldım ve sormak istediğim bir konuda bana yardım ederseniz sevinirim .
Bende iki kalca protezi var ve birine 19 diğer kalçaya 25 oran verildi .
Şimdi bu iki oran ayrı ayrı baltazarlami hesaplanacak?
Burda bir yanlışlık var gibi geliyor bana .Çünkü ozaman aşağıdaki tabloda neden parantez içinde 37 yada 50 yada 75 yazmışlar.
Kalça protezi için alınabilecek oranlar:
Tablo 3.33.a- Pelvis ve femur kırığı ile kalça artroplastisine bağlı özürlülük.Total kalça replasmanı; unipolar (Tek taraflı)veya bipolar (çift taraflı) endoprotez (Diz protezi) içerir:
İyi sonuç, 85-100 puan: 19 (% 37)
Orta sonuç, 50-84 puan: 25 (% 50)
Kötü sonuç, 50 puandan az: 38 (% 75)
Yani iyi sonuçta bile baltazara göre iki kalça protezi 34 ediyor .ozaman parantez içindeki 37 ne anlam ifade ediyor
Öncelikle herkese Selamün Aleyküm. Arkadaşlar bilgisi tecrübesi olan büyüklerimden yardım olarak sorularıma cevap bekliyorum.
Ben uyku testine girdim ve indeks 30,8 çıktı. Dün hasteneye giderek rapor düzenleyip cpap cihazı alacağım. Şimdi sorum şu Apne hopipne indeksi 30.8 ağır derece, J45.9 astım tanımlanmamış olarak başka bir devlet hastanesinden doktor rapor düzenleyip ilaç verdi. Birde tiroid incelenmesinde sağ lobda büyüğü 4mm çapında 2 adet izo-hipoekoik nodül mevcuttur ve 6 ayda kontrol diye elimde sonuç kağıdı var.
Ben bu 3 hastalıkla vergi indirimine başvuru yaparsam sonuç olarak rapor oranı kaç olur. Rica etsem bu sorularıma cevap alabilirsem beni mutlu edersiniz. Herkese Hayırlı Akşamlar...
Slm canlar.. arkadaşıma doktorlar şu orani vermis sonuç kaç çıkar acaba..endokrin..20+20+10+10 nöroloji..35+15 kardiyolaji..15+10 cvp için saolun canlar
kolay gelsin benim de sağ el 2.ve 3. parmak 2 cm kısaldı 3. parmak 2,5 cm kısaldı oran ne olur formülde ben hesaplayamadım anlayamadım birde rapor sonucu skg ya gönderildi ordan izmir e gidekmiş bu kaç gün sürer