Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Balthazard Formülü ile toplandığında % XX + % XX kaç olur?

Ugurkrdg isteniyor artık gelir giderlere bakarak
Maaş bağlanılıyor evinizin kiramı değilmi bunlarak bakıyorlar.

umut2135;

Valla bi formalite kontrat yaptık muhtar da aynısını yazdı zaten de dogru kirayı yazdım hesapladı bana kagıtları öyle verdi cıkmayacak olsaydı vermez dı heralde senin bilgin varmı kaynanam bizde kalıyo 1600 cıvarı emekli maası var 1180 de eşimin bakım parası var 650 de kira gideri var ama kaynanam sanki maasını bize harcıyormus gibi bi hesaplama yapıyolar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar kardiolojiden %40 aldım ancak 30 kalp 10 tansiyon baltazar da kardioloji nin karsılıgına 40 mı girmem lazım yoksa 30 kardio 10 diğer bölümüne göre mi hesaplama yapmam lazım %40 vergi indirimi emekliliğiiçin ugrasıyorum.

mahzey

Doktor 40 mı yazdı 30 mu doktor 40 verdiyse degişmez o sanırım 10 düsebilir 46-45 arası cıkar galıba

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

S.a. Kemoterapi alanlara engelli raporu almak istediklerinde %20kemoterapi ilacından dolayı garanti veriliyormuş. Bende endoxan kullanıyorum protein kaçağı sebebiyle endoxan da kemoterapi ilacı olarak geçiyor acaba %20de bu ilacı kullanıyorum diye verirler mi?

Slm canlar...canlar 1 ay oldu raporumu teslim edeli vergi indirimi icin durumu öĝrenmek için ariyorym ama twlefonlara cvp vermiyorlar bir bilen yokmu yardimci olunda nasil ulasacagiz..tsklt

Merheba sağ kulak hava yolu 70db sağ kulak kemik yolu 60db sol kulak hava yolu 68db sol kulak kemik yolu 59db yazan odyometri sonucuna göre engelli oranı kaç çıkar

Mrb arkadaşlar benim raporda göz 11 dahiliye 30 verdi balthazar sistemi ile 38cıktı bende itiraz ettim bu seferde göz 13 dahiliye 36 balthazar sistemi ile 44yapıyor bu oranmı gelir

kollestrol oranı kabul oluyor mu?

heyetten aldıgım kardio %30 dahiliye den tansiyon %10 kollestrol %10 kabul olur mu yoksa düşer mi baltazar hesabında kollestrol var mı

kenan1987 mrb itiraz sonucu farklı bir hastaneye
Sevk edildiysen il sağlık müdürlülüğü tarafından
Değerlendirme sonucu farklı çıkmış oranın
Şimdi 3 basamak olan hakem hastanesine gönderileceksin
Buradan aldığın oran kati rapor olup tarafına düzenlenip
Verilecektir.

Slm ben göğüs den 40 ve beyin doktorunda 80 aldim raporum kac gelir

Gercekden mi heyette bir degisiklik olmaz mi yani cok teşekkür ederm ufukalp bey

Koylugenc
Verdiğiniz oranların balthazard formülü ile hesaplanması sonucu rapor oranı budur.
Kurulda genellikle oranı veren doktorların görüşü onaylanır.
Tanı ve tetkiklere göre verilen oran ile özür oranı cetveli arasında bir çelişki yoksa düşürülme söz konusu olmaz.

Ustelik ortapedi ve fizik heyette verecegini yazmisti onlar kac verdi bilmem ama insallah kirmazlar puani hakkimizda hayirlisi olsun artik

Kbb %28
Üroloji %15
Plastik cerrahi %7
Oranım ne gelir arkadaşlar

2ce mrb
Balthazard hesabına göre toplamda%43 oranla raporunuz düzenlenir tarafınıza teslim edilir.

Kurulda puanın düşmesinden çok korkuyorum

selamlar. şimdi orta derecede uyku apnesi de çıktı acaba sonucu ne oranda değiştirir. bu arada cevabınız için teşekkürler...

selamlar bugün annem içim heyet raporu almak için başvurduk ve polikliniklerden aldığımız oranlar şu şekilde

nöroloji: parkinson için %40 ve Üst ekstremiteye bağlı tüm vücut fonksiyon kaybı %40 olarak ayrı ayrı oran verdi
kalp: kalp krizine bağlı ana damarda 2 stent için %30
kbb: işitme kaybı için %26
iç hastalıkları: sadece tip 2 diyabet ve hipertansiyon yazdı oran belirmedi.
ortapedi: nöroloji oranı uygundur dedi
fizik: noroloji oranı uygundur dedi
psikiyatri: depresyon hastalığı olmasına rağmen özür oranı belirtecek rahatsızlık yoktur dedi...

öncelikle sormak istediğim nörolojinin verdiği oranlar aritmetik olarak mı toplanır yoksa balthazard olarak mı hesaplanmalı
ve depresyon için oran verilmesi gerekmez miydi
ikinci olarak tip2 diyabet ve hipertansiyon için oranlar ne kadar olabilir.
son olarak bu rapor doğrultusunda engelli oranı kaç olabilir
annem 60 yaş üstü ve raporu ötv indirimi için kullanmak istiyorum
öğleden sonra kurula girdik rapor ne kadar sürede sonuçlanır...

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

matador35

1 hafta sonra cıkıyo yer yer değişebilir ama bence 90 rahat alırsın

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

matador35 mrb geçmiş olsun
Nöroloji:%40+%40/ eder 64
Kardiyoloji:30
Kkb:24
Dahileye:diyabet tip2 %20 +hiper tansiyon%10 eder 28
60 yaş üzeri +%10
balthazard hesabına göre annenizin belirtiğiniz oranlara göre toplamda %88 almış oluyorsunuz %90 alabilmeniz için %20 ihtiyacınız var

hocam çok teşekkür ediyorum yorumunuz çok açıklayıcı oldu benim için
zira benim endişem de bu şekilde sınırda bir oran çıkmasıydı zaten
ilk yazdığımda da belirttiğim gibi annemin psikiyatride depreson tanısı ve daimi kullandığı ilaç olmasına rağmen hiç oran vermemesi durumumuz var
sizin belirttiğiniz gibi %88 sonuç çıkması durumunda il sağlık müdürlüğüne mi itiraz etmem gerekiyor
yoksa rapor çıkmadan hastaneye başvuru yapmamın faydası olur mu bu konuda

iyi akşamlar...

matador35 eğer rapor çıktıktan sonra itiraz ederseniz
İl sağlık müdürlüğüne işlemleriniz uzar 2 hastane daha gezmiş işlem yapmış olursunuz isterseniz rapor çıkmadan farklı bir hastaneden şansınızı deneyin karar sizin.

Üst Alt