Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Balthazard Formülü ile toplandığında % XX + % XX kaç olur?

çok sağolun çok yardımcı oldunuz son bir ricada daha bulunabilirmiyim raporun resmini atsam siz ne görüyorsunuz birde başka gözden bakmam amacı ile 14 mü 4 mü ve doktorların yazdığı açıklamalara bakmak için yardımcı olurmusunuz. özelden bana mail adresinizi atsanız mail olarak göndersem size

Atabildim buraya görüntüleri raporumda yazanlar ve onlara verilen oranlar bunlar iki bölümde aynı rahatsızlığa aynı oranı vermemişler değil mi

33081256_1787464477976953_4216258124765462528_n.jpg

33157674_1787464191310315_5797856183427530752_n.jpg

@hdoa

Merhaba, şimdi gördüm mesajınızı ve resimleri. Görebildiğim kadarıyla her iki doktorun verdiği oranlar farklı. Dediğiniz gibi Ortopedist kırık olgularını değerlendirip oran vermiş, FTR uzmanı da diğer uzuvsal kısıtları değerlendirip oran vermiş.

Gelelim şu zor okunan değere, bence %4. Keşke ortopedi uzmanı gibi FTR uzmanı da ayrıca parantez içinde yazıyla verdiği oranı yazsaymış.

Bu hekim tayfasının yazısı için decoder lazım, söylesen mazeret hazır "çok yoğunuz..."......:mad:

Geçmiş olsun

Erdoğan

Son düzenleme:
Erdogan Er

Çok teşekkür ederim. %4 te olsa 40 geçiyor nasılsa o yüzden %14 te olsa bir fark olmayacak ama yinede yarın bir gidip sorucam yarın piskiyatri oranının iptali için gidicem hastaneye o ara FTR oranını da sorarım. bu rapora yazılan oranlar sadece burada mı kalıyor yani rapora yazıldıktan sonra bilgisayardan sisteme de yazılıyor mu?

baltazard hesaplama

merhabalar,şekerden 20 norelejiden 15 tansiyondan10 baltazartd hesaplamasında kaçı bulurum %40 olurmu teşekkürler

60 yaş üzeri ise %45 olur 60 yaş altı ise @umut2135 arkadaşın dediği gibi %39 eder.

eğer yüzdeler 20 15 10 değilde ,20 15 12 olsa %40 olur.raporu alamdınzısa henüz dr rica etseniz belkı vereblir.

yarın kardıyolojı goz kulalkburun bogaza cıkıcam ordan 5 puan alsaam yetecek sanırım

Merhaba Arkadaşlar,

Benim baltazara göre özür oranımın hesaplamaları aşağıdaki resimlerde gösterdim. Bu rakamlar ne anlama geliyor Gr 34, 58 falan. Birde ilk hesaplamada bana %35 özür vermişlerdi. İkinci hesaplamada ise %30,2 vermişler. Bu iki hesaplamada gördüğüm büyük fark, 58 olan sayının ilk hesapta 1/3 ile çarpılması, ikinci de ise 1/4 ile çarpılması. Neden bu fark bir yanlışlık mı var acaba? Bilen bir arkadaş var mı bu hesapları?

https://photos.google.com/photo/AF1QipMJL62l8u5Xz3miAuu9Yr6uLdEGYVi1FASF1-G3
https://photos.google.com/photo/AF1QipP8WnFdAqkXyMJkDDOrQPtAFjz2nvq9Bu6aVnPX

dalıye sekere 20 tansıyona 10 norolojı 15 bunlar balthazart programında hangı bolumlere yazılıyor kardesım

@gullu

Nereye yazıldığının bir önemi yok. Yalnız eğer şeker ve tansiyon oranlarını Dahiliye verdiyse, ilkin bunlar kendi içinde toplanır Baltazar'a göre sonra üzerine Nörolojinin verdiği oran eklenir.

Son düzenleme:
Erdogan Er
hocam bu durumda arkadaşın raporu %39 oluyor.

gullu
gidip ekletebildinizmi.ekletemedınızse %39 da kalıyor

Aşağıdaki durumlar için yüzde kaç oranında rapor alabilir

Dahili şeker %20 , kbb %12 , nöroloji tablo 4.1 göre değerlendirildi

Arkadaşlar merhabalar bir konuda acil desteğe ihtiyacım var
Aşağıdaki durumlara göre rapor oranın yüzde kaç olur

Dahili şeker %20 , kbb %12 , nöroloji tablo 4.1 göre değerlendirildi

Hüseyin34
Dahili şeker %20 , kbb %12 buraya kadarını anladımda bu kısmı anlamadım nöroloji tablo 4.1 göre değerlendirildinörolajı yüzdesi kaç

Dahiliye şekere 20 tansiyona 10 vermiş toplamı 30 nöroloji 15 diyor arkadaşlar hesabı iki engel durumundan yapmak doğrudur dahiliye 30 nöroloji 15 karşılığı baltazara göre yüzde 40 tır

40 olur baltazara

@ceyhan01

20 + 10 30 değil 28 yapıyor baltazara göre ve genel toplamda 28+ 15 : 39.yani 40 değil %39 yapıyor baltazara göre

Son düzenleme:
-mka

Nöroloji de yüzde belirtilmemiş tablo 4.1 göre değerlendirildi şeklinde ibare var .

Şeker, kbb , nöroloji toplam tahmini rapor yüzdem kaç olur.

Hüseyin34

nöroloji tablo 4.1 e göre değerlendırme nasıl oluyor bilmiyorum ben şeker ve kbb ye göre baltazarla hesap ettım sadece bu ikisi %30 yapıyor.rapor yüzdeniz % 30

Bem numune hastanesinden dün heyete girdim şeker 20 kardiyoloji 20 uyku apnesi 10 hipertansiyon 10 nöroloji 5 tolam 65 yapıyor ankaradan dönme olasılıgı varmı teşekkür arkadaşlar

semranur

eğer hastane oranları doğru yazıp balthazard yöntemine göre hesaplamışsa çıkmaz. gördüğüm kadarıyla aldığınız oranlar çelişki çıkaracak oranlar değil. sabit açık oranlar.%51 olarak aynen onaylanır telaşlanmayın.

Teşekkür ederim

Biraz sonra hastaneden son halini ögrenecegim yani mal müdürlüğene gönderilecek son hali bakalım kaça düşecek

%45 düşürmüştür normalmi yanlışlık yokmu burda

Şimdi ögrendim 65 olan oranım 45 düşürülmüş hastane tarafından şeker 20.kardiyoloji.20 hipertansiyon 10. Uyku apnesi 10 nöroloji 10 baltazara göre 53 ama hastaneden 45 düşürmüşler sizce ankaradan sıkıntı çıkarmı

1 ) ROMATIZMAYA % KAÇ RAPOR VERIRLER
2 ) KALP HASTALIGI IÇIN %30 +% 30
OBEZITE İÇİN % 20
HIPER TANSIYON % 10
ŞEKER İÇİN % 20 RAPOR ALSAM ENGEL ORANIM NE OLUR ACABA ?
Erdogan Er umut2135 Erdogan Er

Son düzenleme:
Üst Alt