Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Balthazard Formülü ile toplandığında % XX + % XX kaç olur?
Sonuç Ne Olur ?
İç hastalıkları şeker 20 - tansiyon 10
Üroloji üretra darlığı, böbrek taşı 10
Beyin cerrahi bel fıtığı 10, boyun fıtığı 10
Eskiden, her oran ayrı değerlendiriliyordu heralde. Şimdi önce her bölüm dalı kendi içinde, daha sonrada ayrı ayrı hesaplanıyor.
Benim son raporumda bu şekilde çünkü.
Tansiyon %20 şeker %10 nöroloji %40 kardiyoloji %10 ayrıca iç hastalıkları nefrolojiye sevk etti oda %60 verdi. şuanlık verilen değerler bunlar ayrıca göz, psikiyatri ve fizik tedavi bölümleri oran verecek şuan ki duruma göre sizce oran nedir ? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
selamlar Anneme verilen oranlar şu şekilde ortopedi %36+%10
kulak %30
göz % 31
kalp % 30
nöroloji %10
dahiliye%10
psikyatri %10 annemin yaşı 87 rapor hesaplara göre kaç oran olur arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim
evet yaştan dolayı %87
60 yaşından küçük olsaydı % 86 çıkıyor
burda yanılgı şu.60 yaş ve üzerine %10 ilave ekleniyor sanılması.sizin hastanızda oldugu gibi 1 de olabiliyor. 1 -10 arası değişiyor ama bu değişim neye göre oluyor onu bilmiyoru. kısaca kafadan % 10 verilmiyor.
Neye göre bu puan uygulanıyor, Heyetin insiyatifine bırakılmış bir puan O zaman .Bimer ve diğer şikayet birimlerine başvurup bununla ilgili bilgi alacağım.Yazıktır günahtır ne insanlar gördüm ne halde heyet doktor kapılarında gezdirilen bu birilerinin insiyatifine bırakılmayacak kadar önemli bir olay dediğim gibi Allah bu ülkenin insanına sabır versin özellikle engelli insanlarına ve ailelerine saygılarımla
Merhabalar noroloji%10 kardiyoloji %10 göğüs hastalıkları %20 genel cerrahi %10 üroloji 10 kemoterapi sebebi ile hematoloji %40 otolog kok hucre nakil %10 soru 1 almam gereken özür oranı nedir soru 2 onkoloji hastalıklarda doku ve fonksiyon kaybında %20 ilave olması gerekiyor ben üroloji %10 aldım dogrumudur soru 3 göğüs hastalıkları bronşektazi nedeni ile %20 aldım ama sol akciğerimin 3 te 1 alındı ilave %20 almam gerekmiyor mu cevap verebilirmisin teşekkür ederim
Arkadaşımın annesi bu gün aşağıdaki sonuçlara göre kurula raporunu vermek istiyor.
Aşağıdaki oranlara göre % kaç oranında rapor alabilir ?
3 ay sonraya randevu verdikleri için daha fizik tedaviye girmedi, ( eğer girerse %10 alabilir )
Fizik tedaviye girerse % kaç çıkar, girmez ise % kaç çıkar, yardımcı olabilir misiniz lütfen ?
Ayrıca bir şey sormak istiyorum.
Şeker hastalığı için Endokrin %20 vermişti. Dahiliye bölümü de aynı şeker hastalığı için %20 verdi.
Sağlık kurulu şeker hastalığı için verilen her 2 oranı da ayrı ayrı mı değerlendirir ? yoksa her 2 bölümün verdiği oranın birini iptal edip sadece %20 olarak mı değerlendirir ?
Bu benim için çok önemli bir konu ama o kadar araştırmama rağmen doğru bir cevap bulamadım.
Ayrı ayrı yani dahiliye %20 endokrin %20 olarak değerlendirirler ise rapor %90 çıkıyor.
Kurul sadece birini değerlendirir ise %89 çıkıyor.
Şeker hastalığı için Endokrin %20 vermişti. Dahiliye bölümü de aynı şeker hastalığı için %20 verdi.
Kurul, her 2 farklı bölümlerin verdiği oranların birini mi değerlendirir yoksa 2 bölümün verdiği oranları ayrı ayrı mı değerlendirir ?
Merhaba Okan bey, hayır ayrı ayrı değerlendirilmez. Aynı hastalık ile ilgili farklı hekimler ayrı ayrı oranlar verse bile, heyette bu oranlardan sadece bir tanesi genel toplama dahil edilir.