Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Balthazard Formülü ile toplandığında % XX + % XX kaç olur?

Rapor oranı hesaplama

Arkadaşlar merhaba bir yakınım rapor başvurusun da bulundu bir aya sonuçlanır demişler aramız da bu kağıttan bi anlam çıkarabilecek var mı?
Teşekkür ederim.
PHP:

fotoğraf yükleyemiyorum

Yazmaya çalışıcam:
Dahiliye KBY %90
Anemi%10 HT%10 GFR:10
Göğüs hastalıkları : FEV:%37 Koa %40

Hasta Koah ve Böbrek hastası.

Kronik böbrek yetmezliği%90
Kronik obstrüktif akciğer hastalığı%40
Hiper tansiyon %10
Anemi %10

90+40+10+10=%95 olarak çıkar rapor...
mina1323

Çok teşekkür ederim Oğuzhan Bey sağolun sayeniz de bir ay merakla beklemeyecekler.

Dahiliye : şeker yüzde 20+kollestrol yüzde 10+guatır yüzde 10
Fizik : L1 de kırık yüzde 5 rapor yüzde kaç olur acaba ???
Gögüs ve Neroloji sonuçları iyi çıktı onlara puan yazmadılar : toplam dört bülümden girdim dahilye ve fizikten puan verdiler sadece onlarda kaç yapar acaba.???
20+10+10 = 40 + 5 = 45 bu na göre sonuç ne olur acaba.???

Oğuzhan bey Teşekkürler.balzach hesaplamada yüzde 43 çıkıyor 40 endokrine yazıyorum 5 de fiziğe yüzde 43 gosteriyor acaba ben yanlismi yapiyorum

clock422002

Endokrin %40 vermezler, bildiğim kadarıyla en fazla %10 veriliyor!? Yanlış mı biliyorum acaba?

TA-1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir bankacı

Dahiliyeye gözüktüm dahiliyeden verdiler ama bu bahsedilen förmülde dahiliye bölümü yok ona yakın endokrin var o açıdan söyledim acaba dahiliye puanı förnülde nereye yazılacak .Bana dahileden 20+10+10 FİZİKTENDE 5 verdiler .

Tm.
20+10+10+5=%38,44 eder,

43 nasıl çıkartınız,?

Puanlar ayrı ayrı yazılmış,dahiliye veya nefro direkt 40 puan yazmış olsaydı ona göre hesaplardık...
clock422002

Arkadaslar herkese merhaba ilk defa heyete girecegim sizden bilgi ve birikimlerinizi paylasmanizi istiyorum agir uyku apnesi hastasiyim ahi 72 en minimum sedef hastaligim var bugunde belfitigi ve boyun fitigim cektirdigim mrlarda cikti birde kanimda yaglanma var hiperlipi bunlarin yoneltmelikte karsiliklarina baktim 35+5+6+10 sizce rapor sonucum ne olur baltazar sonucu yada bana oranlar hakkinda bilfi verirmisiniz birde koku ve tat kaybi var oda 6 puanmis

%48 ediyor.
Ancak umarım sizin dediğiniz gibi olur...
Heyet öncesi ön raporu buraya kopyalarsan net bir şey söyleriz...
BUMERANG06

Rapor oranı

Annem kalça kırığı dan ameliyat oldu şu anda ortepedi %96 tekerlekli sandalyeye bağlı dedi göz %39 KBB %33 dahiliye %30 kalp %20 göğüs%20 verdi sonuç ne olur

heyete girmeden once raporun oranini 89,78 olarak gordum. Bu oran yuvarlaniyo mu yoksa 89 olarak alta mi yuvarlaniyo.Acil cevap arkadaşlar lütfen

Son düzenleme:
merhaba.Otv+mtv icin rapor basvurusu yaptik.Evrak heyete girmeden orani 89.78 olarak gördüm.Bu oran 90 mi yuvarlaniyo yoksa 89 olarak mi duzenlenir.Daha rapor yazilmamis ve kurula girmemisti.Ayrica engel oranlari şöyle idi: göz 42,kulak 40, kas iskelet 18, hipertansiyon 10, kardiyoloji 50,20,60 gibi oranlar vardı.Hasta 82 yaşında.Bilgi sahibi arkadaşlardan cevap bekliyorum acil...

89.78, görmüşseniz.%90 olarak yuvarlanır,
Umarım heyet başkanının azizliğine uğramazsınız,

Verdiğiniz puanlar doğru ise,
60+50+42+40+20+18+10=%95,89 eder zaten.

cemsev

Oğuzhan bey merhaba sizden ricam bi görüş yazabilirmsiniz babam için ötv araç indiriminden yaralanabilmek için rapor almak istiyorum sizce oran ne çıkabilir rahatsizliklari
Koah
Tansiyon
Şeker hastaliği
Şekere bağli tek gözde görme kaybi
Prostat kanseri
Kalp rahatsizliği
Babam yaşi 74

Merhaba,
Prostat kanseri/ Metastaz varmı? şuan ne durumda?
Onu yazın.

ihtimal var,heyete girin...

Prostat kanseri,metaztaz durumuna göre derecelendiriliyor.
Koah için sft testi gerekirse radyolojik görüntülme istenecektir,puan için bu şart.
Kalp rahatsizliği,tanı olarak bilmek gerek.

O yüzden net bir şey söylemek doğru olmaz,
Söylediğim gibi,ihtimal var...
isoeastwood

Evet bende şimdi dikkat ettim eğitim araştirmada Bi dr ile görüştük hafta içinde fakulteye gidip orada bi görüşme yapacağiz babam fakulteyede gitmek istedi hangi hastanede olacağimiza karar vermedik daha
OğuzHan112

Arkadaşlar benimde sizlere bir sorum olacak,20-16-10 oranlı olan raporum un ikinci sayfasında 40 süresiz yazıyor tam anlayamadım ankaraya gitmeden buradaki hastane heyeti 40 a neden düşürdü yoksa bu net baska dusmeyecekmi anlayamadim..

isoeastwood
Bu tamamen kendi rercihiniz olsun.
Olası aksilikler sonrası vicdanen rahatsız olmayalım...

Arkadaşlar benimde sizlere bir sorum olacak,20-16-10 oranlı olan raporum un ikinci sayfasında 40 süresiz yazıyor tam anlayamadım ankaraya gitmeden buradaki hastane heyeti 40 a neden düşürdü yoksa bu net baska dusmeyecekmi anlayamadim..
20+16+10=%39,52,eder.yuvarlama %40

Raporu ne için almıştınız?

Olursa olur olmazsa yapacak önemli olan babamın sağinin yerinde olması
Heyete ameliyattan önce veya sonra girmek birşey değiştirirmi
OğuzHan112

OğuzHan112
Merhaba,
Emeklilik için aldım.
Öğrenmek istediğim raporu aldığım hastane heyeti ,doktorların 46 oranını neden 40 a düşürdü ve ankaraya gelir idaresine giden raporum tekrar düşebilirdi?

Üst Alt