Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Balthazard Formülü ile toplandığında % XX + % XX kaç olur?
Herkese merhaba babam gırtlak ve akciğer kanseri 3 gün önce heyete girdik Kulak burun boğaz önce%40 yazmış sonra konuşma bozukluğu %36 yazmış ben bunu baltazardan hesaplarken %76 olarakmı yazmam lazım. Doktorların oran verdikleri kağıtta okuyabildiğim kadarıyla K.B.B %40 + %36 Endokrin sistem %40 Solunum sistemi %40 Onkoloji %40 Fizik tedavi %8 Gögüs hastalıkları %20. Hesaplamayı bilen birisi yardımcı olabilirmi %kaç rapor alabiliriz. ( Babam 61 yaşında )
Merhaba annem için engelli raporu çıkartıcam araç muafiyeti için,
ORANLAR
KALP 50
ASTIM 40
ŞEKER 10
TANSİYON 10
PSİKİYATRİ 10
KOLESTROL 10
65 YAŞ ÜSTÜ
ORAN NE KADAR ÇIKAR BİLGİSİ OLAN YARDIMCI OLABİLİRMİ
Çocukken geçirmiş olduğum Svo hastalığına dayalı beyni besleyen ensemdeki 2 damar %100 tıkalı ve bunun sonucunda sol tarafımı felçli ve şuan 30 yaşındayım ve sağ tarafimda henüz yeni tutulumum var
Takayasu hastalığım var ve henüz yeni gelişen tutulumum var
Göğüs hastalıkları doktoru sft ye göre astım baslangici dedi ve ilaç kullanmaya başladım
Sft sonuçların
Birde FTR sadece sol tarafından verdi ya hani nöroloji doktoruda sağ alt üst ekstremite kas kuvveti 4/5 demiş ya buna oran vermis mıdır yoksa FTR nin ki mi gecerli
Bütün bu hastalıklarım %40 bulurmu
Kusura bakmayın biraz uzun oldu ama bilginiz dahilinde beni aydınlatırsanız çok sevinirim
Kusura bakmayın evet cevap yazmistiniz ama bütün bölümleri bitirmemistim artık bitirdim ve hepsini toplu bir biçimde sormak istedim bunda tatmin olup olmamakla bi alaka yok ki böyle dusundurduysem kusura bakmayın
Evet on muayenelerin hepsi bitti 3 hafta içinde sisteme düşülecek dendi
Nasıl kopyalndigini bilmiyorum ama FTR harici oran yazan yok sadece nöroloji belirttiğim gibi yazmış burda dikkatimi çeken FTR sadece sol alt ve üst ekstremite den %24 vermiş ama noroloji doktoru da hem sağ hem sol alt ve üst ekstremite ye 4/5 vermiş.
Kalp damar,göğüs ve psikiyatri doktorloruda herhangi bi belge vermeyip biz sisteme attık dediler
Merhaba annem soldan felçli ötvsiz araç almak için engelli raporuna başvurduk. Heyete çıktı %88 rapor verdiler. Hesaplamayı nasıl yapıyorlar. Felçli bi insana nasıl bu kadar az oran çıkabiliyor. Oranları şöyle vermişler;
Göz hastalıkları:%15
Ortopedi ve travmatoloji:%0
Nöroloji: %78
Genel cerrahi: %0
Ruh sağlığı ve hastalıkları:%0
Kbb: %0
İç hastalıkları:%28
Fiziksel tıp ve rehabilitasyon: %0
65 yaş üstü kendisi sanırım %10 eklemiyor. Buna göre oran nasıl olur yardımcı olurmusunuz.
Meerhaba ankilozan spondilit hastasiyim oranlar suu sekilde tablo1.4 %20
Taablo 1.5. %4+%3
Tablo 1.6 %10+%7+%5
Sadece fizik verdi digerleri vermedi kim yardimci olur oran kac olur
evet aynı bu şekilde raporunda bir örneğini koyayım. zamanında alınan bu rapor banada tuhaf geldi. siz 71 hesapladınız onlar 69 hesapladı. şimdi bu raporu 90 yapmak için üzerine ne kadar daha yüzde eklememiz lazım ?
OğuzHan112
balhazard programında sayıları tek tek giremediğim hesaplamayı bir türlü beceremedim. kurul nasıl hesap yaptı onuda bilemiyorum. biz şimdi bu raporu kardiyak aritmi hipertansiyon işitme kaybı tat koku kaybı vs. gibi nedenleri ekleterek ve şuan ki eski raporu alırken normal yürüyebiliyorken şuan koltuk değnekleri kullandığınıda belirterek raporu yüzde 90 ve üstüne çıkarmaya çalışıcaz. inşallah becerebiliriz.
merhaba arkadaşlar ben yıllardır piskolojık sorunlarla boguşuyorum işsizlikten dolayı bunla ekkpss girmek için doktordan rapor iştiyecegim nasıl bir yol islemeliyim
bana bi akıl yol gösterirseniz çok memnun kalırım teşekürler
Göğüs Dr astım baslangicindan %20
FTR. %24
Verdi
%39da kaldım kalp damarcı vermemiş
Takayasu için kalp damarcı nın da oran vermesi gerekmez miydi
Ben ne yapmalıyım şimdi hastanenin bashekimlige ne itiraz edebilir miyim
Yardımcı olursanız çok sevinirim %39 nedir ya OğuzHan112