Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Balthazard Formülü ile toplandığında % XX + % XX kaç olur?

greenpossible
kardeş 65 yaş üzerine fazladan 10 puan yok 1 4 arası bi farklılık oluo
sizin verdıgnız bilgilere göre @OğuzHan112 yazmış %83 çıkıo bu 65 yaş altı için.aynı bilgilere göre 65 yaş üstünün raporu %85 çıkıyor.

@-mka
Bilgilendirme için teşekkürler, 1 4 arası farklılık demişsiniz bunu tam olarak anlamadım açıkcası?

greenpossible
bellı bi oran olunca ek oran 1 ile 4 arası fark edıo.yani her rapora +4 ek yapmıolar.bazı rapora hiç ek yapılmıo yaş durumu engel durumuna göre verıolar sanırm sizinkinde +2 ılave verılmiş.

Benim oran 20 26 engel oranı kaç olur

Sol elde parmak larim yok 2 3 4 kökten 11+11+4 =26 mi yapar

Merhaba arkadaşlar, önce hepimize acil şifalar ve sabır diliyorum.
1 aydır engelli heyetine çıkmak için tetkik tahlil vb ile uğraşıyorum. Çok şükür bugün tüm evraklarımı teslim ettim ve
13 Nisan 2021 tarihinde kurula çıkacağım.

Onkoloji 60
Tansiyon 20
Tip 2 DM 20
Kadın Doğum 17
Fizik Tedavi 14
Cildiye 10 Puan verdi.
Kafam öyle karışık ve dolu ki, bir türlü odaklanamıyorum hesaplayamıyorum. Sizce engel oranım ne olur? Şimdiden ilginiz çok teşekkür ederim.

Özelden sormuşsunuz,

11+11+4=39,17 eder,Yuvarlanırsa %40 olarak çıkar...

Şöyle yazmıştınız 20+26, ben bu puanlar üzerinden hesap yapmıştım, yukarıda düzenleme yaptım...
bzasiruzgar

-mka çok teşekkür ederim arkadaşım,
Bi sürpriz daha çıkmaz umarım.
Tekrar herkese şifa ve sabır diliyorum.

Arzuş
sürpsiz şöle çıkabilir bu 65 yaş altı için çıkacak oran.eger 65 yaş üzeri ise 1 ya da 2 puan daha yüksek çıkar o zamanda 84 değil 85 ya da 86 çıkar.

Hocam Aşağıda yazdıklarımın Engel Yüzdesini Hesaplar mısnız ? İki nokta:) ) işaretinden sonra puanlar yazıyor

Sol el 3. Parmak diften ampute. Bilateral grade 3-4 gonatroz. Tablo3.4:36 (Hasta tek baston/tek koltuk değneğinin yanında kısa bacak bireysini(AFO) sürekli kullanmak zorundadır.Lomber orta ileri dejenerasyon l1 de <%25 kompresyon fraktörü tablo1.7: 7+5 t11 ve t12 de %25-50:2+2. Tablo2.7:5

Hocam Engel Oranını Hesaplarmsınız ? İki Nokta işaretinden sonra puanlar yazıyor

Sol el 3. Parmak diften ampute. Bilateral grade 3-4 gonatroz. Tablo3.4:36 (Hasta tek baston/tek koltuk değneğinin yanında kısa bacak bireysini(AFO) sürekli kullanmak zorundadır.Lomber orta ileri dejenerasyon l1 de <%25 kompresyon fraktörü tablo1.7: 7+5 t11 ve t12 de %25-50:2+2. Tablo2.7:5

Eminmisiniz hocam 68 olduğuna 2 defa kopyaladım yanlışlıkla

En son attığım bakın hocam

Sizin emin olmanız için puanları ayrıca yazarmısınız? T11 t12 bunları dahil etmeyin
Hastap21

Heyet öncesi ön muayenede gezdiğniz hekim notlarını gösteren evrağı kopyala dedaylıca bakayım...
Tıbbi kodları dahil edemeyiz,puanları net olarak yazın hesaplayalalım..

Tablo 3.4 36 puan(yürüyüş bozukluğu) tablo 1.7 7+5+2+2 puan tablo 2.7 5 puan ( dif amputasyon)

Yaş 80

Hocam yaş 80 ayrıca hocam tablo 3.4(yürüyüş bozukluğu) balthazarda dahil değil diyorlar ? Onu ayrı hesaplayın diyorlar

Dahil veya değil ,ne puan verlmişse o asıl olan.

Kbb 34 deri 10(60 yaş üstü) üroloji 10 kardiyo 10 sindirm 10 göz 50 abi onun dışında kas iskelet sana attığım engel oranı kaç çıkar ?

Net bir şey alamadım,o yüzden kusura bakma,hesap yapamıyoruz....

KBB 34
Deri 10
Üroloji 10
Ksrdio10
Sindirim10
Göz 50

%78 eder,

Hocam bide kbb deri üroloji kardiyo sindirim in yanında bu attığım fiizk tedavi tanıları var hepsi dahil onu soruyorum OğuzHan112

Git doktoruna sor, akşamdır kafa yapıyorsun...

İyi niyetimizi suistimal etmeyin.

Özelden yada ziyaretçi olarak yazmayın lütfen.

-mka
Arkadaşım, dün aldım raporumu sonunda. Gerçekten tebrik ederim sizi, nokta atışı yaptınız, %84 'le aldım raporu. Çok teşekkür ederim tekrar.

Üst Alt