Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Balthazard Formülü ile toplandığında % XX + % XX kaç olur?

Yüzde kaç rapor verirler

Merhaba arkadaşlar benim sol göz -20 sol kulak çok ileri derece snik mevcut. Yüzde kaç rapor verirler sizce

Ablamın E-KPSS'ye girmesi için rapor almak istiyoruz.

E-Nabız kayıtlarına göre,

E03.9 - HİPOTROİDİZM, TANIMLANMAMIŞ
E55.9 - VİTAMİN D EKSİKLİĞİ, TANIMLANMAMIŞ
R73.9 - HİPERGLİSEMİ, TANIMLANMAMIŞ ENDOKRINOLOJI VE METABOLIZMA
I10 - ESANSİYEL (PRİMER) HİPERTANSİYON
E06.3 - OTOİMMÜN TİROİDİT
H82 - VERTİGİNÖZ SENDROMLAR, BAŞKA YERDE SINIFLANMIŞ HASTALIKLARDA
I87.2 - VENÖZ YETERSİZLİK (KRONİK)
D50.9 - DEMİR EKSİKLİĞİ ANEMİSİ, TANIMLANMAMIŞ
D64.9 - ANEMİ, TANIMLANMAMIŞ
R42 - BAŞ DÖNMESİ (VERTİGO)

Özetle kolesterol, tip2 diyabet, vertigo, anemi ve tiroit sorunu (hashimoto sanırım, diğer kardeşlerimde de var), panik atak geçmişi var.

Bunlarla beraber ruh sağlığı branşına pek görünmemekle beraber, depresyon + anksiyete de var. Aslında temel sebebin bu olduğunu ve ilk saydığım rahatsızlıkları tetiklediğini düşünüyorum

Tabi ki heyete girince netleşecek ancak bunlarla yüzde 40 almak mümkün müdür? Yüzde kaçı geçerse memur olamaz?

Raporlu bir iki ilacı da var ama bulamadım sistemde, 1 yıllık sanırım süresi.

Acill yardim

Kulak%2, NÖROLOJİ,,,%20, GÖĞÜS %20,DAHİLİYE%20. Baltazard formülü ile hesaplama 49,824 çıkıyor. KURUL BU DURUMDA 50 Mİ VERİR 49 MU

Dediğinize göre 50 olur sanırım. Sizin için bu durum çok farkedermi? 1 PUANLIK FARK?

Bu durumda 50 mi alır 51 mi

Evet inşallah 50 verirler

Prostat/CA
Onkoloji görüşü istenmiş,isterseniz onkoloji görüşü ve puanını da alın ona göre hesaplayalım,
Asıl puan prostat cd dan gelir .

Yada var olan puanlar yeter diyorsanız hesaplayalım...

20+10+10+10+4=%44 eder,
isoeastwood

Şimdi burda puanlar nedir bilmiyorum puan olarak azsa onkolojiyede görünücez şuanki duruma göre ne kadar olduğunu söylersen sevinirim

Arkadaslar bugun heyete muayeneye girdim uyku apnesinden yuzde 35 seker ve hiperlipiden 28 sedeften 5 boyun ve bel fitigindan yuze 7 oran verdiler ortalama yuzde 59 ile raporum heyet gunu onaylanaca ama sunu soyleyim doktorlarin hepsinin psikolojisi bozulmus hepsi zorluk cikardi ve dovus cekis bu oranlari alabildim allah yardimciniz olsun

Hocam kbb 39 deri 10 yaştan dolayı sindirim 10 fizik tedavi 31 göz 54 2 yıllık verilmiş gögüs 20 nöroloji 25 hafif demans kardiyo 10 ne olur puanı ayrıca geçen raporda üroloji 10 yazmıştı şimdi yazmamış itiraz edelim mi ?

Demans kds6 yazılmış test yok gögüste sft yok silerler mi heyette

Puanlar doğru ise şu şekilde raporunuz çıkar,

54+39+31+25+20+10+10+10=%91,53 eder,
İşini görüyor sanırım,
Hastap21

Engelli Oranında Bir Yanlışlık Yok Mu?

Merhaba arkadaşlar. Ben raporumu 2017 yılında aldım. Engel oranı %54 verdiler. Bende o zamandan beridir hiç kendim hesaplama yapmamıştım. Şimdi dikkatimi çekti ve Balthazard hesap yaptığımda %59 oranında falan çıkıyor. Sizlere de bir göstermek istedim.

cUUqxWoZ_IMG-20211129-WA0001.jpg

Youtube da videolara göre kendim hesapladım 59 çıktı. Sonra engelli oran hesaplama sitelerinde yaptım 59 çıktı. Siteler doğru değil diyeceksiniz belki de. Fakat farkli birinin raporunu yaptım dogru çıkardı. O zaman benimkinde yanlışlık var.

Tamam ben Kardiyolojiyi toplam olarak 50 yazmışım fakat ayrı olarak degerlendirdigjnde senin dediğin gibi çıkıyor

Engelli raporunuzda yazan puanlara göre bir problem yok,
%54 doğru hiç bir sıkıntı yok...
53,68. Yuvarlarsan 54 bir problem yok.

50 olarak değil,puanlar ayrı ayrı olduğu için,ayrı ayrı hesaplanıyor.
emrecann

demans olduğu için testi olmasına rağmen kbb puanı olması rağmen 0 verildi ne yapmam lazım

demans olduğu için testi olmasına rağmen kbb 39 puanı olması rağmen 0 verildi ne yapmam lazım

Özelden sormuşsun,

Daha önce verdiğiniz puanlara göre bir hesap yapmıştık,

Yukarıdaki sayfalarda olacak,

Heyete girdiniz mi? Sonuc %0 mı yani ? Yada%40 barajı mı gecemediniz?
Hastap21

Hocam dedemin raporu tüm hepsi yazıldı hafif demans yazıyor diye kbb de olan 39 puanı yazılmadı ne yapayım 90 puanını geçemedi

Hocam dedemin raporu tüm hepsi yazıldı hafif demans yazıyor diye kbb de olan 39 puanı yazılmadı ne yapayım 90 puanını geçemedi

Demans la KBB ne ilgisi varmış?

Şunu yapın diyemem, haksızlık var diye düşünüyorsan itiraz edebilirsin. Yada istersen heyet doktorları bellidir, nöroloji doktoruna neden böyle oldu diye sorbilrsin,
KBB onada sorabilirsin. Belki bir hata yada yalnışlık olmuş olabilir,

İtiraz süreçleri de zor,heleki yaşlılar için. Raporu aldınız mı?
%de kac verildi?
Hastap21

Üst Alt