Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
herkez aynısını düşünüyor bankacımı o 5 bin maaş )) ahh nerde ofis desdek yetkilisiyim ben maaşım net 2500 tl + 450 yemek parası var oda yemek kartına yuklenıyor
Engelli banka çalışanı performans düşüklüğü sebebiyle işten çıkarılır mı ayrıca performans düşüklüğü sebebi teknik evinde internet olmaması dolayı olduğu için sorumlu tutulur mu
yanımda benimle aynı işi yapan aynı yıl işe giren kişiden sırf engelliiym diye yarı maaş aldığımı öğrendiğim anda istifa ettim.sene 2007 .hala aynı haksızlıklar devam etmekte.
12. yılım. özel bir bankada şube operasyoncusuyum. yakın zamanda umuyorum emekli olurum. stres kaldıramıyorum. emeklilik sonrası ne meslek yaparım bir fikrimde yok. hakkımızda hayırlısı.
selam sevgiler Asi Gençlik...Vakıfbankın bir şubesinden güvenlik görevlisi olarak (taşeron iştirak firmadan)emekli oldum..Mart ayında...Mayıs ayından beri özel bir bankanın joker güvenliğiyim...çokda mutluyum...çift maaş alıyorum herşey yolunda...özel banka 27 veriyor..emekli maaşımda 20 gayme...tikıtda var 5-6 bin civarında...e daha ne isteyim Allahdan...
Ama şu dönem çok zor zamanlardan geçiyorum. Aslında bir zamanlar bende parlak personellerdendim basarilarim takdir edildiği zamanlarda tüm gücümle çalışıyordum ne varki son iki yıldır artan rahatsızlıklarım kademe kademe beni aşağı çekti ve artık 6 aylık çalışan personel gibi gişede çalışmaya başlayacağım aşırı zoruma gidiyor .ama asıl zoruma giden bunu bana söyleyen müdürün söyleyiş ve tutumuydu öylesine aşağılayıcı öylesine kotuculdiki parmak işaretleri üslup tam olarak beni neyin tetiklediginden emin değilim pazartesi psikayatrimden ek seansim var muhtemelen o zaman anlayacağım neden o hale geldigimi . O hal diyorum cunki bir kriz geçirdim akabinde de rapor aldım akut stres tepkisi olarak istirahatteyim . Fakat şuan da aşırı bir korku içindeyim nasıl gidicem nasıl basliycam bilmiyorum çok çok korkuyorum .ilk andaki o öfke yerini büyük bir korkuya bıraktı ne yapicam bilemeiyorum
güzel insan 2010 da başladı banka serüvenim...müştersi olduğum bankanın kapıcısı oldum diyebilirim...ama işim çok sevidim halen seviyorum..çünkü rahat iş...sorumlulukları az..belimde silah elimde telefon akşama kadar lay lay loy yapıyorum..emekli ve joker olduğum şubelerdeki görev sürem bazen bir gün bazne 1 hafta... kısa süreli geçici olmanın verdiği rahatlık diyelim...sürecin ne duurmda bilemiyorum ama banka ortamında müşteri odaklı analitik bir bakış açısı olmakla mükellefsin benden daha iyi bilirsin...bir sistem var dinamikler var...kriz geçirmen yoğun strese dayanamaman veya farklı düşük enerji kabul edilemez durumlar bu sektörde...gişeyi boşver işini kaybetmen kaçınılmaz son diyebilirim....hiç bir şube snei istemeyecek ve İK senin iş akdini nasıl sonlandırabilirimi şimdiden planlıyorda olabilir...nacizane tavsiyem ücretsiz uzun vadeli bir izne çıkman..çalışırken iyileşmen mümkünmü enim değilim...biraz kendinle başbaşa kalırsan belkide herşey daha iyiye doğru gider...
kalp kırmak incitmek istemedim ...sadece işyerlerinin iyileşme sürecine bir katkısı olmaz seni kimse idare etmez hoşgörüde bulunmaz anlayışla karşılamaz bunu demek istedim...kendi işyerinde bile olsa patron bile olsan işçilerin personellerin elemanların bu durumu tedirginlikle karşıllayacaklardır...kötü bişeymi dedim....ruh sağlığı saatli bomba gibi bişey...kendine veya başkasına bir zarar vermeyeceğinin taahüdü varmı...gerçekci olmaya çalışıyorum...müşterilerle iletişim halinde olman demek çelik gibi sinirlerin olmalı demek...güçlü olman güçlü görünmen demek..bir kere seni zayıf gördüler artık sana olan syagı azalır ve yoklur zaman içinde...önemli olan SENSİN...kurum işveren işyeri değil...senden daha değerli ne var bu hayatta..