selinpelin bu anlattığın şey tam olarak psikoz. Atak geçirmişsin. Doktorun dediği doğru farkında oluyorsun ama tedavi olmak istemiyorsun.
Benim de artık iyice ilerlemişti sanırım annemin başka çaresi kalmamıştı. Bilerekte değil zaten başkalarına sormuş böyle yapın demişler.
Tedavi olmasını istiyorum diye dilekçe vermiş. Mahkemeden kâğıt geliyor. Gitmek istemesende o kağıt gelince hastaneye gidiyorsun ve yine tedavi olmak istemezsen zorla alıyorlar.
Ayrıca tüm banka hesapların imza yetkilerin vasine devroluyor kendi başına işlem yapamıyorsun.
Çünkü bu durumdaki hastalar aşırı para harcayıp borç felan yapıyorlar evini arabasını satıyor kumar oynuyor vs gibi durumlara önlem olsun diye.
Şuan iyileştim ama yinede vasi tayin edilecek çünkü iyileşsen bile belli bir süresi varmış. 6 ay 1 yıl kontrol altında tutmak ve zaten bu süreçte anca iyileştiğin için
Ben eskiden memurdum işimden gücümden oldum. Düzgün bilgilendirme olmadığı için
Ayrıca devlet hastanesinde daha iyi bir yer bulamazsın tedavi olmak için ama ordada doktor durumuna göre bu vasi kararını kendiside isteyebiliyor. Ayrıca tanın sisteme konmuş oluyor.
Eğer bu dediklerim senin için sorun olmayacaksa devlette daha iyi tedavi olursun gerektiğinde gözlemlemek için yatırada biliyorlar. Yoksa özele para yetiştirmek zor.
Ayrıca özeller iğne yazamaz. Depo iğneler çok pahalı internetten bakarsın. Normal birisi cebinden para verip alamaz.
Hangisi öncekli dersen psikoza tekrar girip atak geçirmemen önemli çünkü her seferinde ilerleme oluyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi