@
Ankantalya geçmiş olsun Allah şifa versin, kendini ben bipolarmıyım diye çok inandırma buna çok takılma çünkü bir insan hastalıkların belirtilerine bakarsa orda kendine uyan çok şey bulabiliyor benzerlikler çıkabiliyor o içindeki sesle pek konuşma o içindeki sesi dinleme pek fazla ona kulak verme o içteki ses sürekli konuşuyorsa çünkü o halk içindeki vesvese oluyor o sesi umursamazsan bir süre sonra kesiliyor çünkü ona kulak verdikçe oda insanı hasta ediyor bende bir zaman yaşadım o sesi susturmakta kolay değil lakin oluyor çünkü o ses geçmişe taktırıyor bir şeylere taktırıyor asıl kendi iç sesine engel oluyor bu vesvese tabi ben bunu en çok dualarla aştım, bende depresanları kullandım kullandığım zamanlarda göğsümde acayip bir sıkıntı olurdu buna anlam veremezdim
bıraktıktan sonra o sıkıntı geçti bazen ilaçlarda terslik yapabiliyor sanki boğuluyordum daralıyordum 3.5 yıldır kullanmıyorum şimdi yok, ben ilaçları kullanırken doktora içimde boğuluyorum diyordum tabi böyle olmak depresyon sinirsel haller ama bende terslik ilaçlar bunu yaptı bana iyi gelmedi beni daha çok hasta etti, bunları tecrübeyle sabitledim,ama bu herkes için geçerli olmayabilir,
o uyku hali halsizlik yürüyüşlerle geçiyor bunuda tecrübe ile sabitledim geçen yıl çok yol yürüdüm uzun saatler geçiyor bu sene pek yürümedim halsizlik oluyor yine başlayacağım bazen hareketsizlikte çok iyi olmuyor belki spor yapabilirsin vs.ama yürümek gerçekten o strese iyi geliyor kan dolaşımı vs.bunlarada iyi geliyor yürürken bol bol nefes alırsan kalabalık yerler bunlar insanı açıyor daha enerjik oluyorsun, bir gün iki gün yürümekle bunu hissetmiyorsun bir kaç ay sonra hissetmeye başlıyorsun,ne zaman yürüyeceğim çalışıyorum dersen gece yürü gündüz yürü ama yürü en az bir saat hafif yürü yavaş yürü hızlı yürü ama yürü,
@
Ankantalya geçmiş olsun Allah şifa versin, kendini ben bipolarmıyım diye çok inandırma buna çok takılma çünkü bir insan hastalıkların belirtilerine bakarsa orda kendine uyan çok şey bulabiliyor benzerlikler çıkabiliyor o içindeki sesle pek konuşma o içindeki sesi dinleme pek fazla ona kulak verme o içteki ses sürekli konuşuyorsa çünkü o halk içindeki vesvese oluyor o sesi umursamazsan bir süre sonra kesiliyor çünkü ona kulak verdikçe oda insanı hasta ediyor bende bir zaman yaşadım o sesi susturmakta kolay değil lakin oluyor çünkü o ses geçmişe taktırıyor bir şeylere taktırıyor asıl kendi iç sesine engel oluyor bu vesvese tabi ben bunu en çok dualarla aştım, bende depresanları kullandım kullandığım zamanlarda göğsümde acayip bir sıkıntı olurdu buna anlam veremezdim bıraktıktan sonra o sıkıntı geçti bazen ilaçlarda terslik yapabiliyor sanki boğuluyordum daralıyordum 3.5 yıldır kullanmıyorum şimdi yok, ben ilaçları kullanırken doktora içimde boğuluyorum diyordum tabi böyle olmak depresyon sinirsel haller ama bende terslik ilaçlar bunu yaptı bana iyi gelmedi beni daha çok hasta etti, bunları tecrübeyle sabitledim,ama bu herkes için geçerli olmayabilir,
o uyku hali halsizlik yürüyüşlerle geçiyor bunuda tecrübe ile sabitledim geçen yıl çok yol yürüdüm uzun saatler geçiyor bu sene pek yürümedim halsizlik oluyor yine başlayacağım bazen hareketsizlikte çok iyi olmuyor belki spor yapabilirsin vs.ama yürümek gerçekten o strese iyi geliyor kan dolaşımı vs.bunlarada iyi geliyor yürürken bol bol nefes alırsan kalabalık yerler bunlar insanı açıyor daha enerjik oluyorsun, bir gün iki gün yürümekle bunu hissetmiyorsun bir kaç ay sonra hissetmeye başlıyorsun,ne zaman yürüyeceğim çalışıyorum dersen gece yürü gündüz yürü ama yürü en az bir saat hafif yürü yavaş yürü hızlı yürü ama yürü,