Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar arkadaşlar, dertleşelim...

kbenly Geçmiş olsun. Doktorunla konuştun mu bu durumu? Bana Modiwake vermişti, derslere daha yoğun konsantre olabilmem için. Kısa süreliğine kullanılan bir ilaç, motivasyonu arttırıyor.

Taz

yok konsantrasyon için bişey vermedi.depresif nöbet için tedavi görüyorum.çok kötüydüm bugün yine.nevrium yuttum.iyi geldi şu an.biraz da sınav stresi yok değil.denemelerde 70 ve biraz üzeri yapıyorum.yeter mi acaba.kafayı yiyeceğim.resim öğetmeniyim.taban puanlardan da haberim yok.

kbenly

boşverin hocam inanın kısmet....kısmet olmayınca olmuyor ...

bırakın kaderinizde ne varsa onu yaşayın..akışına bırakın yani..

ben ilaçlardan mümkün mertebe uzak durmaya çalışıyorum bi bildiğim var ama işler mi bilmiyorum

ahmet22 hocam aslında çok yüksek puan istemediklerini biliyoruz.alan resim çünkü.ama ilk alımda gitmek istiyorum.

Arkadaşlar sizinde bacaklarınızda ve kollarınızda kuvvetsizlik var mı?Bu arada paxil ve wellbutrin kullanıyorum depresif durum geçmedi dışarıya adım atasım gelmiyor.

[FONT=sans-serif]
Ben de bipolardayım da o gunlerde kimseye konusmak istemiyordum arkadaslaarım evdekiler kimseye dinlemek istemiyordum 4 yıldır ilaç kullanıyorum faydası göremedim şimdi atipik psikoz çevirdiler​

[/FONT]

[FONT=sans-serif][/FONT]

Vtecll

eğer iyiysen ,yani ilaçsız daha doğrusu az ilaçla dayanabileceğini düşünüyorsa doktora ben iyiyim diyeceksin çünkü fazla ilaç zararlı ayrıca her doktor iyi değildir ilaçları dayayan doktorlar var sorgusuz sualsiz. iyi bir doktor bulmak lazım kanaatimce.bide çok şikayet söylememek lazım doktora :) ne bilim...gerçekten de çok şikayetim yok da.

yalnız bilgin olsun bu ilaçlar yorgunluk kuvvetsizlik yapar. bendede cinsel hormonlar çok fazla üretiliyor kendime hakim olamamaktan korktuğum için bunu doktora söylemeyi planlıyorum. kendine hakim olamamak da yasadışı bişi yapmam veya başkasına zarar vermeyi hiç düşünmem ancak dini kuralları çiğnemekten korkuyorum. allaha sadık bir kul olmak istiyorum,tabii başarılı bir kul..

esen kalın

Valla raporum da şizoaffektif bozukluk, psikotik bozukluk yazıyor ama doğrusunu bilmiyorum çünkü 3 yıl muayene olduğum başka bir Dr sen borderlinesın hiç şizofren olmasın demişti fakat bunun öncesinde başka hastanede şizofreni tanısı vardı yalnız muayene olduğum bir prof. Dr vardı bana kalırsa onun haricindekilerin çoğu üstünkörü muayene idi ha birde beni tanıyan Bi hekim (bu iyi muayene ediyordu) majör depresyon ile organik olmayan psikoz yazmıştı.

Vtecll
Cinsel dürtüler.. Hiç olmasa daha iyi.. Aceba kilo almadan bunu yok etmenin Bi yolu var m (?)

Bende çok fazla testosteron salgılanıyor sanırım.
Genelde özel yaşamla ilgili ayrıntılara çok girmem ama tıbbi yönleri var. Tıp fakültesindeyim gerçi ama daha buralara gelmedik. Doktora düzeyinde muhtemelen

iyidir tşk ederim... bu aralar duygu durumum bi aşşağıda bi yukarda ... gelecek kaygısı sardı beni ...

ahmet22 Sende hezeyan da var yanlış inanışlar. bipohakan Bende de yorgunluk bir de dışarı çıkmama isteği neyse ki zorla da olsa dışarı attım kendimi :)

Vtecll nasıl ve nereden biliyorsun? Biraz detaylandırabilirmisin
?

ahmet22 Yazdıklarından öyle bir tahminde bulundum kesin bir şey söylemedim...

Arkadaşlar benim durumum çok kötü ben de hem okb hem bipolar var okb beni çok zorluyor yıllar önce söylenmiş lafları kafaya takıp acı çekiyorum hem de çok acı sinirlerim çok bozuk bana laf sokan insanların suratları bile aklıma geliyor deli miyim ne olur yardım.

sokrates

Bende de plaka okuma o plakadan anlam çıkarma rahatsızlığım vardı bir de rakamları toplama.Sonra körü körüne aşık olma hala unutamıyorum 2 sene oldu evlendi bir çocuğu oldu hala aklımda ben de çok acı çekmiştim.

sokrates Pardon aciliyeti anlamadım seni hastaneye götürebilecek kimse yok mu?

Vtecll tahmininizi örneklendirmeniz mümkün müdür?
teşekkürler..

Ruh halim :) yanlış anlaşılmasın mani değil normal haldeyim işte :)
sleeping beauty Sanada dikkat ediyorum ''sevgilini'' dilinden düşürmüyorsun? :D

Vtecll sürünerek yataktan çıkıyorum...dizlerimin arkası bi kalk bir otur diyor sanki ,ilaçlardan galiba ...sendeki o plaka okuma hastalığı bendede vardı ataktayken plakalardan anlam çıkarıp sanki birileri bana mesaj veriyo gibi geliyordu .ama insan atak geçirdikçe bunların saçma
olduğunu anlıyor...şu rapor olayıda baya bi kafamı karıştırıyor ,vasi falan atanırsa hapı yuttuk hiç bi yerde imza yetkisi falan olmicak ,hayırlısı
bi şansım ekpss kaldı bakalım napacaz ...

10 seneye 7 atak sığdırdım bir çok tecrübem oldu ...bide benim ataklar ters daha çok kışın geçiriyorum .genelde yazları ataktan sonra
depresyon geliyor ,herseferinde çabalıyorum allah'ım ne olursun öğret şu durumu beynimi kontrol ediyim diyorum ...kendime göre çareler üretiyorum ,sanırım içki ve uyuşturucu beni mahvetti ,herseferinde atak bunun içinmiş ...neyseki iki beladan da kurtuldum artık içmiyorum
o lanet işleri bi boşluk oluyoor ama üstesinden geliyorum .birde çalışabilirsem herşey daha güzel olacak...

bu sene değilde 2020 ye inşallah :)

dostum benim daha raporum yok almadım onun için 2020 i bekliycem ...hem daha çok çalışma zamanım olur hemde garanti olur ...

bipohakan

Yaşayan bilir ne kadar zor bir durum olduğunu bende de bir hantallık var ki sorma saat 10’da uyanıyorum kahvaltımı yaptım derken tekrar uzanıyorum kendime geldim diyene kadar saat 3’ü buluyor sonra beni itekleyerek dışarı çıkarıyorlar nasıl iş hayatı olacak ben kendimden bu yüzden emin olamıyorum.Bu arada ilaçlar yorgunluk yapar ama senin anlattığın kadar değil yorgunluğun sebebi daha çok hastalık.

@Vtecll birsonrakine inşallah girecem

@Vtecll aynen bende katılıyorum yorgunluğun sebebi hastalık ... ben kullandığım ilacı 2 senedir kullanıyorum bu kadar hantallaştırmamıştı
... mevsimde çok etkili biliyomusun .baharda genelde oluyor ..balık yağı öneriyolar daha dinç olmak için onu deniycem .yoksa kurt adam gibi oluyorum allahın işine bak nasıl bi rahatsızlık bazen gülesim geliyor :D vardır bi hikmeti diyorum ...

sabah erken kalkmak düzene oturtmak lazım bazı şeyleri sosyalleşmek lazım ...sonuçta herzaman başımızda annemiz babamız olmicak... çalışmak konusuna gelince aslında çok ta zorlanacak birşey yok sadece 8 saat çalışabileceğin bi iş olsun yeter bizim gibiler daha ağır işlere gelebileceğini zannetmiyorum .kendimden biliyorum ... yani günün büyük bölümü bize kalsın yeter .acımızıda hastalığımızıda biz idare edebiliriz öyle olursa

Vtecll
Körü körüne tutulmanız takıntıya benziyor.o da var sanki...ben bipolarım.bipolarların çoğunda takıntı da olurmuş.selectra kullandım aylarca.geçti takıntılarım.ama manik atak başlamıştı sonunda.

@ahmet22
Yaaa sen matematik okumuyor muydun?TIP?????

Üst Alt