kbenly
TMS ney bilmiyorum. ama bi sadaka verirsen iyi olur gibime geliyor,atanırsan daha elibol ol..
birde problem ne? niye depresyondasın neyin var ? sorun nedir?
üniversite hastaneleri daha disiplinli olur tahminim ancak hangi üniversite bilmiyorum tabi yani şartlara göre değişkenlik gösterir fakat
genel olarak ruh ve sinir hastalıkları hastaneleri iyi DEĞİLDİR , koşulları filan bunuda ancak içine girince anlarsn istersen şöyle yap git hastanenin birine (ruh ve sinir hastalıkları hastanesi) başhekime kimsesi olmayan bir hasta söyle ve onu ziyaret et. hem koşulları görmüş olursun hemde belki ikramda bulunursun bi parça , yani saçma da gelmiş olabilir ama aklıma bu geldi şu an ...
tavsiyem geniş zamanlarında gizli gizli iyilikler yap ..
zor zamanlarında elinden tutanların olur.
istersen sorun neyse anlat bellki azalır böylece. valla ben herşeyimi anlattım bu forumda pişman da değilim pek
arkadaşlar bipolar bozukluk.benim ataklarım hızlı döngülü oluyor ama her nedense o kadar ağır ilaçlara rağmen şöyle bir aydır depresyonu atlatamadım gitti.Çok umutsuzum
mutsuzluğunun sebebi atanamamış olmak sa bence saçmalama. ben 8 yıldır atanamıyorum artık bundan ümidimi de kestim hemen hemen çünkü başka yollar aramalıyım başkada çarem yok ama hayat devam ediyor..
her şeyi oluruna bırak biraz