Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar arkadaşlar, dertleşelim...

Allah yardımcınız olsun kendinize çok iyi bakın tek derdiniz kendiniz olsun her şeyi iş aşk para bir kenara bırakın ve sadece sağlığınızla ilgilenin nefes alıyorsak umut vardır ölümden başka her şeye çare var.Tesadüfen bu sabah gazete okurken Bipolar hastası bir genç kızın şu haberini okudum ve gerçekten çok üzüldüm :(

'İntiharı aklımdan çıkaramıyorum' notu bırakıp, 9'uncu kattan atladı
Adana'da, üniversite son sınıf öğrencisi Begüm D., 9'uncu kattaki evin penceresinden atlayarak, yaşamına son verdi. Bipolar bozukluğu olan Begüm D.'nin, ailesine bıraktığı, 'Bu hastalığı yenmek için ilaç kullandım. Tüm tedavilere rağmen intihar etmeyi aklımdan çıkaramıyorum. Lütfen beni affedin, artık dayanamıyorum' yazılı not bulundu.

Maalesef çok zor ve ne acı bir durum rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah amin teşekkür ederim duygularım ile beynim savaş verir adeta ama duyguların hep önde olur.. 😣😣

Halenumutlu her zaman bir mesaj kadar uzak ben varım istediğin zaman bana yazabilir derdini sorunlarını anlatabilirsin sorunlarına çözüm dertlerine derman bulmana yardımcı olurum :) Tüm kalbimle dua ediyorum inşAllah bu hastalığı yenersiniz bol bol sizde dua edin bu gün Berat kandili akşam namaz kılıp dua edin bu gecede edilen dualar geri çevrilmezmiş..

Çok teşekkür ederim aynen sizinde rabbim bütün insanların beraat kandili mübarek olsun rabbim şifa versin cümlemize amin inşallah sizde geçmiş olsun..

Rabbim şifa versin sizde cümlemize de inşallah çok geçmiş olsun en azından bir işiniz var onun için şanslısınız gerçekten e kpp ile mi atandınız eğitim durumu ne sizin peki

Halenumutlu

Amin, teşekkür ederim hayır özel sektörde çalışıyorum eğitim ilköğretim geçmişte yaşadığım ailevi sebeplerden liseye başlayamadım ne yazık ki sonrada bir daha da gitmedim Ama Eğitim sadece okula gitmek ve bir derece kazanmakla ilgili değildir. Bilginizi genişletmek ve yaşam hakkındaki gerçeği almakla ilgilidir. sürekli kendimi geliştirdim ve geliştirmeye devam ediyorum şuan çalıştığım iş yerinde diplomam olmadığı için diğerlerinden az maaş alıyorum ama bunada şükür..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aynn önemli olan insanlıktır insanlığa kendine faydalı olmak daha güzel inşallah daha güzel yerlerde olabilirsiniz

Halenumutlu

Amin duygularımız karşılıklı bende sizin için aynılarını diliyorum [emoji120]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Iyi bir eş bul ve sürekli onu dinle ne diyorsa yap aklına gelenleri değil eşini dinle şartlandır biraz rahatlıyon mutfakta yemek yap ev temizlik yap çocuklarında varsa onların geleceğini düşün sen olmassan okula aç gideceklerini düşün bunları yap

Bipolu arkadaşlar sizlerin engelli raporunuz varmı varsa kaç yıl tedaviden sonra aldınız ben altı yıldır tedavi görüyom tedavim hala devam ediyor eskiden anti depresan kullanıyordum şimdi ilâçlarım gene değişti paxera birde rixper kullanıyom birtane daha vardı ismini hatirliyamadim yani rapor alabilirmiyim bende devamli mod degistiriyom bir cok neseli iki bazen kimseyle konusmuyorum

bipolar dengesi olmayan napıcağı belli olmayan herkez gibi düşünmeyen garip zarasız yaşadığı dünyadan zevk alamayan herkez keyfine bakarken sen onlara bakan anlamayan cumaya gidip namaz başlamadan canı sıkılıp dışarı çıkan bir durum

Bipolar ve cocuklu oldugumu dusuneniyorum heralde delirtirdim o cocugu sunu yapma bunu yp buraya git buraya gitme 😅

Süngerbob çok haklısınız efendim bnde aynı durumdayım doktorum bekle dedi için bekliyorm heyete gircem bnde Allah nasip ederse 😔😔

Bende alabilirmiyim diye süreklimi ben altı senedir tedavi görüyom depresyondaydım birtürlü iyilesmedim acaba bende alabilirmiyim diyecektim şu an bipolara dogru ilerliyom

Edacano süreklimi emeklimisin kaç senedir tedavi görüyon ben altı yıl oldu hiç başvurmadım ama hastaneyede yatmadım bazen çok neşeli insanlar için neyapaxgini bilmeyen bazen insanları hiç sevmeyen kimseyle konuşmayan biri oluyom

27 yasindayim ben ne emekliligi😅8 yil oluyo benim de mevsim degisikliklerinde duygusal dalgalanmaniz artar bu gibi durumlarda ilac almalisiniz ya da biseylerle ugrasin dusunmenizi engeller..

sleeping beauty

kesinlikle katılıyorum.

Tüm bipo arkadaşlara selamlar. Bu aralar şenlik zamanlarımız, dikkatli olun lütfen.

Sen mantık evliliği yap durumun belli seni kaldıracak bilen biri olsun daha az problem olur

Evet çocuk için sıkıntı olabilir yada çocuk seni değiştirebilir çünkü biyolojik olarak bağlanacaksın ama eş önemli hemde çok hayat müşterek müşterek olması çok önemli

Edacano

Merhaba, hastalığın yüzdesini neye bakarak veriyorlar. Ben de bipolarım. 8 yıldır çalışıyorum. Lithuril ve risperdion kulllanıyorum. Ben de alabilir miyim rapor?

Üst Alt