Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Slm tesedüf eseri yazılarınızı okudum bu foruma uzun süredir girmiyordum agır depresyon döneminden çıkmak üzere uyku tutmadı başta belirtigim gibi tesadüfi bir yazı manzumesiyle karşılaştım lafın özü bence siz bu anı ve şiirlerinizi bu kadar dar alandan çıkarıp daha geniş mecralara taşıyın bence ve işi biraz daha ileri götüreyim siz aslında bu hastalıgın meşhur ünlülerinin yanına yakışır bir yüksek kabiliyete sahisiniz bilmem farkındamısınız sizin hiçbir iş yapmayın sadece yazın şiir olsun ne yazarsanız yazın okunur su gibi akıcı bir uslupnuz var normalde okumayı hiç sevmem hele yazmadan nefret ederim ama şiirleriniz ve yazılarınız beni çok etkiledi yazma gereksinimi duydum aynı rahatsızlıga sahip olmamızdan sanıyorum bu yazılarınızı daha uzun soluklu olursa tüm insanları etkiler ve zamanla bu sizin işiniz ve ekmek kapınız olur sabırsızlıkla yazmanızı bekliyecegim kendinize iyi bakın iyi davranın başarılarMerhabalar,
Bipolarımkibe.com adresinde Bipolar hayat ve herşey konulu yazılarımla karşınızdayım. Amacım Bipolara farkındalık yaratmak ve paylaşmak. Yeni yazım Bipolar ve Bahar! BİPOLAR VE BAHAR! ? bipolarimkiben
Merhaba,
Ben hiç hastanede yatmadım hatta devlette de tecavi olmadım ama ilk seferinde %40 raporu aldım. Detayları sitemde anlattım. İnşallah işinize yarar.EKPSS Başvuru Süreci Adım Adım! ? bipolarimkiben