Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar Bozukluk hastası olan kim var?

aranızda bende varım 8 yıldır bipolarım.

bir çok ilaç denedim şuan abizol 10 mg cipralex 10 mg kullanıyorum.

tb2nhf geçmiş olsun başka bir rahatsızlıktan var mıydı raporun merakımdan soruyorum. bipolar yaşantıyla alakalı bir rahatsızlık tedavi size bağlı ilaca başladınız mı düzenli bir hayat sürmeye gayret edin iyi hissettikçe iyi olursunuz
gudik raporun varmıydı varsa oranını yazar mısın

Ben de varim. 20 yil olacak aşağı yukari. İlaclari aksatmamanizi ozellikle alkol vb seylerden uzak durmanizi oneririm . ben yapiyo muyum. Tabii zaman zaman kacamaklar oluyo 😄

%40 raporum yeni çıktı.E kpss başvuru için aldım. kimlik kartı içinde başvurcam

gudik hepsini işaretletseydin bi dahakine öyle yap lazım olacak herşeyden gir heyete tek tek uğraşma bipolardan mı aldın raporu geçmiş olsun

Sağolun hepinize geçmiş olsun.hepsini işaretlememiştim. istihdam bide kimlik kartı ikisi için çıktı.bipolar duygulanım bozukluğundan verdiler.

evet %40 verdiler. çalışmam için yeterli

Bende 2010 dan beridir bu hastalıkla uğraşıyorum. Ben hiç hastanede yatmadim rapor verirken buna mi bakıyorlar.

Merhabalar,

Bipolarımkibe.com adresinde Bipolar hayat ve herşey konulu yazılarımla karşınızdayım. Amacım Bipolara farkındalık yaratmak ve paylaşmak. Yeni yazım Bipolar ve Bahar! BİPOLAR VE BAHAR! ? bipolarimkiben

Merhaba,

Ben hiç hastanede yatmadım hatta devlette de tecavi olmadım ama ilk seferinde %40 raporu aldım. Detayları sitemde anlattım. İnşallah işinize yarar.http://bipolarimkiben.com/ekpss-basvuru-sureci-adim-adim/

2006'dan beri bende bipolarım.3 kez atak geçirdim.Her ataktan sonra depresyona girdim,kilo aldım,obez oldum şimdide.Kendime değilde aileme üzülüyorum artık.

slm

Merhabalar,

Bipolarımkibe.com adresinde Bipolar hayat ve herşey konulu yazılarımla karşınızdayım. Amacım Bipolara farkındalık yaratmak ve paylaşmak. Yeni yazım Bipolar ve Bahar! BİPOLAR VE BAHAR! ? bipolarimkiben

Merhaba,

Ben hiç hastanede yatmadım hatta devlette de tecavi olmadım ama ilk seferinde %40 raporu aldım. Detayları sitemde anlattım. İnşallah işinize yarar.EKPSS Başvuru Süreci Adım Adım! ? bipolarimkiben
Slm tesedüf eseri yazılarınızı okudum bu foruma uzun süredir girmiyordum agır depresyon döneminden çıkmak üzere uyku tutmadı başta belirtigim gibi tesadüfi bir yazı manzumesiyle karşılaştım lafın özü bence siz bu anı ve şiirlerinizi bu kadar dar alandan çıkarıp daha geniş mecralara taşıyın bence ve işi biraz daha ileri götüreyim siz aslında bu hastalıgın meşhur ünlülerinin yanına yakışır bir yüksek kabiliyete sahisiniz bilmem farkındamısınız sizin hiçbir iş yapmayın sadece yazın şiir olsun ne yazarsanız yazın okunur su gibi akıcı bir uslupnuz var normalde okumayı hiç sevmem hele yazmadan nefret ederim ama şiirleriniz ve yazılarınız beni çok etkiledi yazma gereksinimi duydum aynı rahatsızlıga sahip olmamızdan sanıyorum bu yazılarınızı daha uzun soluklu olursa tüm insanları etkiler ve zamanla bu sizin işiniz ve ekmek kapınız olur sabırsızlıkla yazmanızı bekliyecegim kendinize iyi bakın iyi davranın başarılar :)

Karabaş arkadaşım istirahat raporu ne kadar aldınız bana da doktorum rapor verelim diyor tek seferde kaç günlük aldınız heyetten

geçmiş olsun
benim eşimde bipolar ,
iyileşmeyen bipolar nasıl şeyse:(

Birol Koç

Birol bey çok mutlu oldum yorumlarınız çok kıymetli. Gayem bu alanda ilerlemek inşallah çalışarak çabalayarak daha iyilerine ulaşmak mümkün olacak. Tekrar teşekkürler...

agır depresif nöbet okb oluyor ? fulsaç günde 2 kulanan varmı

arkadaşlar merhaba bana da bipolar teshisi konulmuştu daha sonra baska yerde major depresyon teshisi koyuldu en son bipolar teshisi koyan yer ise yeni bir test verdi. kullandigim ilac bende asiri kilo yapmisti ve biraktim doktorum bilmiyor simdi daha iyiyim ayrıca kilo verdim ve uykum da normal ayrica benim manik durumum degil takinti ve depresyon oluyor dönem dönem doktor teshis değil tedavi önemli dese de tedavime devam etmek istemiyorum dosyami alip tedavimi bitirebilir miyim ?rapor vs yok su an.

Ben 1 yildir bipolarim daha once sizoaffektif bozukluk denildi.tanisabiliriz

Üst Alt