Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar Bozukluk hastası olan kim var?

slm arkadaşlar 28,6 ,2016 da psytri teşhisiyle bana seracul 300 mg ve depakin 500 mg verdi geçen hafta ilaçlrı uzun süreli koullancaksn dye
ben heyete girmek istyrum acaba ne yapmam lazım deneyimli olan bana br yol göstrrse sevnirim

selam bipolarlar
hepimiz bipolarız :) tedaviyle kısmen düzelen bipolar için % 40 tedaviyle kısmen düzelen panik bozukluk için % 25 formül ile hesaplandığında % 55 yapıyor vergi indirimi için yeterli oran emeklilik içinde yeterli emekli olursam 1 yıl sonra kontrol yazarsa kontrol olup tekrar aynı oran çıkarsa bu her yıl tekrarlanır mı yoksa 2 . yılda aynı çıktı deyip tekrar kontrolü yazmazlar mı ?

Ben de bipolarım özel sektörde çalışmak istemiyorum bir sürü saçmalık var

bende bipolarım 2009'dan beri depakin chrono 500mg ve risperdal 2mg kullanıyorum uyuyamadığım zamanlar olmuştu.bazen kendimi kötü hissettiğim zamanlarda oluyor mesela bir gün ertesi gün geçiyor ama ilaçlarımı kullanıyorum doktorumla sürekli konuşuyorum kontrollore gittiğimde valproik asit gibi testler yaptırıyor bilen varmıdır bilmiyorum.

Şizoafektif bozukluk var, rexapin kullaniyorum. İki senede bir atak gelir, ve sahip oldugum işi kaybederim

Arkadaşlar 15 yıldır bipolar , 10 yıldır obsesif bozukluk OKB var bende % 58 sürekli ( Ömür Boyu ) engelli raporum var arkadaşlar moralinizi bozmak gibi olmasın ama bipolar olan bir kişi içtiği ilaçlardan dolayı yıllar sonra obsesif bozukluk ta çıkıyor yani ilaçlar bir yandan düzeltiyor bir yandan takıntıları büyük oranda artırıyor ama herşeye rağmen ilaçlarımızı düzenli içmeliyiz aksi taktirde sürekli atak geçiririz yazdığım gibi 15 yıldır bipolarım 5 yıl sonra obsesif bozukluk çıktı ve 10 yıldırda obsesif bozukluk OKB var bende ikisi birlikte çok kötü oluyor şimdi ise çok zor günler geçiyorum fakat evlendikten sonra eşimin ve kızımın sayesinde ayakta durmaya çalışıyorum içinizde bekar varsa iyi birisiyle evlenmesini tavsiye ediyorum bekarken çok kötüydüm ve sürekli ağır ataklar geçiriyordum evlendikten sonra eşimin ve kızımın sayesinde eskisine göre daha iyiyim Rabbim herkesin yardımcısı olsun

Son düzenleme:
İlaçları düzenli kullanalım arkadaşlar..aksatıldığında atak geçirme olasılığımız çok yüksek..hastalığı kabullenmek ve iyi tanımak ta çok önemli...kader arkadaşı olarak paylaşmak istedim

arkadaslar ben de bıpolarım lafı cok sacma bıpolar olmayanmı var ama derecen ne nasıl ılac kullanıyon hastalıgın oykusu kacsenelık sısteme gırıyo bıpolarım dıyor adam ben 1500 mg depakın 100mg selektra 800mg solian kullanıyorum ama bukadar sıkayetım yok ıkı cocuk ver esımlede gayet normal gecınıyorum hemde ilaclar daha yetersız gelıyor volparık asıt sevıyesı 55 ı gecemıyorum bu ılaclarla o hallı ıken kendı ısımı kurmaya calısıyorum ister inanın ister inanmayın kendıme tır alıyorum şoforum ben insanın azmı olacak bırazda 8 sene once delı ıdım atıpık psıkoz sımdı bıpolar ama yasamak cok guzel helede çocuklarınız varsa

Mani döneminde iken neler yapıyorsunuz davranışlarınız nasıl oluyor açıklayabilir misiniz

Bipolar olan arkadaşlar Mani dönrmi nasıl oluyor ablatabilir mi bana lütfen rica etsem?

Öncelikle meraba Mani döneminde nasıl davranırsınız neler yaparsınız açıklabilir misiniz ?

Benimdedemde bipolar çok sinirli çok alıngan hep intiharı düşünüyor cepralex keppra kullanıyor

Merhaba,

2012'deki bir mani epizodu sonrası Bipolar olmuşum üzerinize afiyet. :)

Daha 3 gün önce hipomanı yaşayıp 6 adet web sayfası kurdum kendime, onlardan biri de Bipolar - Bipolarız .

Ziyaret ederseniz sevinirim, bir çıkarım yok, sadece ziyaretçilerimin olması hoşuma gidiyor.

Sağlıcakla -Dengede- Kalın.

Ben de bipolarım ama belli etmiyorum. :)

doktor kontrolde kan tahlili istiyor lituril ve valkporik sit düzeyine bakıyor düşükse ilaç içmediğimizi ordan anlıyor düşük çıkması bizim bipolar hastası olduğumuzumu yoksa ilaç sevyesinimi ayarlamak için istiyor

bipolar var mı?

arkdaşlar bipolar var mı? hiç arkdaşım yok dertleşir, konuşuruz.

2013 temmuzundan beri bipolar tedavisi goruyorum yuzde 40 raporum var surekli iki kez mani olmak uzere atak gecirdim hastaliga alismali insan bence ilaclarini almali ve özellikle uyku duzeni olmali bekarim evlilik bana uzak geliyor kimseyi bu yukun altina sokmamaliyim diye dusunuyorum kulandigim ilaclar ablfy 0.5 mg lithuril 100 mg herkeze saglikli gunler dilerim..

Arkadaşlar ben 17 yaşımdan beri paranoid kişilik bozukluğu tedavisi görüyorum ayrıyetten duygu durum bozukluğu da var bu rahatsızlıklarla bipolar aynı mı?

duygu durum bozuklugu bipolarin turkce acilimi..

2010da başlayan anksiyete agir depresyon kısmı okb panik atak teshis tedavinin ardından 2016da konulan teshis bipolar tip2 artarda gelen depresyon dönemleri yaşıyorum

aramıza hoşgeldin dostum ... yok öyle kolay kaçmak :D bu hastalık öyle iyileşiveren bir hastalık diil şeker hastalığı gibi düşün bir ömür
katlanacaksın yapacak bişii yok ...

şunu merak ediyorum bipolar ,benim engel oranım 70 en yüksek en düşükte 40 acaba arasını alan 50,60 v.s varmı veya bilgisi olan arkadaşlar , teşekkürler

Bana da bipolar teşhisi kondu tedavi falan olmak istemiyorum sadece ölmek istiyorum o kadar bu hayattan bıktım artık zaten bu hastalıktan emekli olmakta riskli sanrım her yıl kontrol oluyormuş galiba öyle duydum ben memurum polis iken düz memurluğa geçtim 11 yıllık memurum bipolarım ve kontrol muayenesi korkusuyla emekli olamıyorum sürekli depresyondayım geçmiş takıntısı da var ben de zor çalışıyorum bıktım artık .

sokrates

hepimiz aynı durumdayız sürekli kontrol değil de 3 yıl üst üste engelli raporu inceleniyor en azından askerler için durum böyle.

O yüzden ölmek istiyorum zaten başkalarını bilemem ama benim için ölüm kurtuluş hayattan o kadar bıktım ki anlatamam hiç sevmediğim insanların bana hasta gözüyle bakması ancak devletimizin bizi hem hasta kabul edip (polistim silahım alındı ) hem de etmemesi (kontrole tabii tutması ) geçmişimi sürekli kafaya takıp acı çekmem artık dayanacak gücüm kalmadı hayat benim için işkence bitse de kurtulsam artık

Üst Alt