arkadaşlar dün malum Pazardı ve uzun zaman sonra ailecek gezmeye gittik o nedenle grubu henüz kurabildim linkini de vereyim inşallah
Böbrek Nakilliler Platformu | Facebook
maksadımız paylaşmak, birbirini tanımak, herkes burada böbrek nakilli ama hepimizin hikayesi çok farklı, kendmizden bahsedip belki de böbrek hastalıkları konusunda farklı şeyler öğreneceğiz birbirimizden... grup açma fikri de bu yönden güzel birşey, hem kendimiz gibi olanlarla iletişim halinde olmak, aynı dilden konuşabilmek güzel olsa gerek... ben yılda 3-4 kez kontrole gittiğimden çok fazla diğer hastalarla muhabbetim olmuyor olsa da günü birlik... yani nakilli arkadaşım yok reelde, sadece faceten 2 arkadaşım var o kadar... belki güzel dostluklara vesile olur diye düşünüyorum
organ satışıyla ilgili yazılara gelince... bu silinmek yerine şikayet edilebiliyor böyle olunda da IP numarasndan o şahıs yakalanabiliyor zira bazı konularda emniyet sıkı takipçi sosyal medyada da... bu konuda sorun yaşanmaz diye düşünüyorum
sayfaya üye olmanızı bekliyorum ben de düzenlemeleri ile uğraşayım biraz
kilo meselesine gelince.. ben bu konuda epey bi deneyimliyim diyebilirim şu an epey kilo fazlam var ve dikkat ediyorum yediklerime... şeker, tuz, beyaz un yok hayatımda... çok canım çekerse ancak bitter çikolata ya da kakaolu süt
beyaz ekmeği damak olarak da kabul edemiyorum esmer ekmeğe alışınca yenmiyor beyaz ekmek
tuz zaten yemiyoruz malum
şeker de işte dediğim gibi arada nefis körleyecek kadar... yine de metabolizmamdan mı nedir zorlanıyorum ama az olması önemli değil amaç zayıflamaksa yapılamayacak diye bir şey yok