Mehmet bey,
Ben size neden Göğüs'e muayene oldunuz diye sormadım ki? Ya da aynı şekilde neden KBB'ye gittiniz diye de sormadım... Neden bu muayeneler için para ödediniz diye sormuştum.
Göğüs, KBB vesaire için Uzman Hekim muanelerinden fark ücreti alınmaz Bezmialem'de, tabi sigortanız varsa. Sigortanız yoksa o zaman ücretli hasta statüsünde bakılırsınız.
Tekrar yazacak olursam, Bezmialem'de uzman hekim muayeneleri için fark ücreti alınmaz. Ama öğretim üyelerine muayene olursanız Doç. muayenesi için 60 TL, Prof. muayenesi için de 100 TL ödersiniz.
Siz öğretim üyelerine mi muayene oldunuz ki sizden yukarıda bahsettiğiniz muayene ücretlerini aldılar?
Mehmet bey, ben Bezmialem Vakıf Üniversitesinde öğretim görevlisiyim. Bu yazıyı da üniversitedeki ofisimden yazıyorum size şu anda. Akşam hemen eve gitmek yerine burada kalıp forumdaki sorulara yanıt yazarak faydalı olmaya çalışıyorum.
Şimdi asıl konumuza gelecek olursak, verdiğiniz bilgilerde çelişki var. Ya hastaneye ilk başvuru şeklinizle ilgili bir farklılık var ya da sizden gereksiz yere ücret alınmış.
Neyse, geçmiş olsun Mehmey bey.
istanbul40