@
fatih2009
Merhaba Fatih bey, teşekkür ederim. Maliye onaylı, üzerinde Maliye Bakanlığı Bakanlığı Başhekimi'nin, 3 adet uzman hekimin ve son olarak da Gelir İşleri Başkanlığı Müdürü'nüm kaşe ve imzalarının olduğu, ayrıca engelli raporuna kendi takdir ettikleri oranı hem rakam hem de yazıyla (el yazısı) yazan rapor anlamına geliyor. Yani asıl vergi indirimi ve erken yaşlılık emekliliğini hak etmemizi sağlayan rapor bu rapor oluyor. Yoksa diğer sosyal haklardan yararlanabilmek için doğrdan yetkili hastaneden almış olduğumuz rapor yeterli geliyor.
@
erckrgzl
Merhaba Ercan, teşekkür ederim güzel sözlerin için. Doğru bilgi alamamana üzüldüm. Bilgin olsun, Unkapanı SGK, Şubat ayından bu yana sadece sosyal güvenlik prim-gün toplama ve emeklilik işlemlerini yapıyor. Eğer almak istediğin yazı kıdeme esas tazminat yazısı ise bunu işyerinin bağlı bulunduğu SGK şubesinden alacaksın. Mesele ben böyle bir yazı almak isteseydim gideceğim yer SGK - Fatih şubesi olacaktı. Umarım yardımcı olabilmişimdir
*Ercan, bu arada sağlığın nasıl? En son yazıştığımızda biraz sıkıntıların vardı? Tedaviyi ihmal etmiyorsundur inşallah?
@
besiktas
Teşekkürler, darısı sizin başınıza
@
RAİSTLİN
Teşekkürler Süleyman. İşine yarayacağına sevindim. Gerçi TR'de mevzuat ve uygulamalar sıkça değişebilir, bu nedenle Haziran'a Allah kerim, ama yine de işlemlere başladığında aklına takılan bir şey olursa bana ulaş lütfen, cep numaram sen de var. Kolay gelsin
*Bu arada sağlığım pek iyi değil bu aralar. Remicade tedavisi beni yarı yolda bıraktı, her şey güzel giderken iş yerinde yaşadığım stresli bir dönem ve Remicade adındaki ilacın son uygulamasında alerjik reaksiyona sebeb olması yolunda giden sağlığımı olumsuz etkiledi. Yeni bir biyolojik ajan deniyoruz doktorumla şu anda, ama 3. haftada kayde değer bir gelişme göremedim. Hayırlısı artık.
**Umarım senin sağlığın iyidir? İş ya da özel hayat, bir şeyler ters gidince bizim hastalığımız olumsuz etkilenebiliyor bu durumlardan