daha önce aynı sorunu yaşamış bir arkadaşımız yazmış buyrun
arkadaşlar daha yeni sağlık bakanlığını aradım. yapılan açıklamanın anlamını sordum. telefondaki yetkili aynen şunu dedi: memur olabilir ibaresinin özürlü raporunuza girmesi yazılması gerekmiyor. sadece aile sağlık merkezi yada hastanelerden alacağınız memur olabilir ibareli bir yazıyı özürlü raporunuza eklemeniz yeterlidir . dedi.
evet arkadaşımızın yaşamış olduğunu durumda olan toplam da 50 kişi daha varmış yani bunu her kurum istemiyor, eğer isteyen olursa ve inat ederlerse durum bildirir raporu alarak çözebiliyormuşuz
adamlar yazmış bakanlıkta açıklamış normalde memur olur ifadesi aranmıyor demiş ama olaki kurumlar sizden istediği taktirde yeni engel raporu almadan hastanelerden durum bildiri raporu alarak engelli raporunuzla birlikte verebilirsiniz demişler
şu anda bu durum bildirir raporu 200 TL isterse 500 TL olsun problem değil, yeter ki sorun çıkarmasınlar, bu raporu her atanan kurum istemiyor bazı kurumlar istiyor anlaşıldı ondan kimsenin haberi yok
hadi gözünüz aydın diyelim, inşallah en yakın zaman da işinize başlar, hakkı ile işinizi yapmayı nasip eder yaradan
evet başka bir forumda bir arkadaş daha yazmış gitmiş evraklarını teslim etmeye yıl 2011 kurum devlet memuru olabilir ifadesi olmazsa kabul edilmeyecektir demiş ve arkadaş gitmiş başvurmuş
merhaba arkadaşlar
bende dun teslım ettım evraklarımı hayırlısı ıle.
çok kalabalıktı dun.
raporumda çalışamayacagı iş alanları boştu,ayrıca ek bır rapor almadım,zaten artık o raporu ıstemedıklerını soyledıler.raporumda dahil butun evraklarımı teslım aldılar.orda memur olur gıbı bir rapor soz konusu olmuş almam gereklımı dıyede üstüne basa basa sordum,hayır dedıler(memurlar ıcın,sağlık hızmetlerını bılemıyorum).
telefon numarasının yazılı oldusu bır kagıt verdıler,nisanın ılk haftası arayın dedıler,niye nısan ılk haftası dedım,o zaman belli olur dedı memur.
nisana kadar beklemeyız umarım
evet anlaşıldığı üzere bazı kurumlar istiyor ama yönetmelik belli olduğu için kurumlar sonradan vazgeçiyorlar yada ekstaradan durum bildirir raporu alıp gelin diyorlar yani sonuçta yeniden engelli raporu çıkartılmıyor anlamış olduk