sakin olun, ürkmeyin ...
öncelikle herkese merhaba. kimse araştırmaya uğraşmasın diye peşin peşin anlatayım engelli değilim ve de sırf bu konuya mesaj yazabilmek için apar topar siteye üye oldum.
Niye bu kadar apar topar peki ? ister kendini ifade etme isteği deyin isterse içimden yükselen ‘’ azcık yer açın, ben de oturayım bakın o kadar da korkunç değilim’’ sesi olsun.
Öncelikle oturan boğayı açık fikirliliği ve formu bu kadar prıfesyonel yönettiği için;
Belashı da cesareti ve sabrı için tebrik ediyorum.
Arada çıkan atın bu herifi forumdan, kilitleyin konuyu gibi eli silahlı tipleri de kınıyorum. Hiç bir bilgi engellenmemeli, farklılık zenginliktir bilmiyor musunuz.
şükür ki oturan boğa arkadaşımızın sizin kadar diktatör duyguları yok ki ben uzun yıllardan sonra ‘’bende bir farlılık var ama nedir’’ diye araştırırken google da forumu buldum. Konunun açılış tarihini 2006 larda görünce üzüldüm ama neyseki bu zamanlara kadar uzamış. Gerçi çoğu kişi sanırım ilgisini kaybetmiştir ama yine da yazmadan geçemeyeceğim.
Belash a gelen tepkileri üzüntüyle okudum. Hala da korkmuyor değilim bu tür saldırılardan ama aslında asıl amacım sizi biraz sakinleştirip, arkadaşlar bazı zorluklarınız sizi daha güçlü ve çekici yapıyor diyebilmek.
Sanıyorum belasha bu kadar tepki gelmesinin en öncü nedenlerinden biri erkek olması. Böyle bir talep görmek bayan arkadaşları kırdı sanırım ve bilirsiniz ki kadınların kalbi kırılınca tehlikeli olurlar. Erkek arkadaşlardaki tepkileri ise bireysel tepkinin yanında biraz da ‘bacılarımızı koruyalım’ anlayışı olabilir diye düşünüyorum.
Bir de bu açıdan bakın bende dişi olarak belashla aynı güdüleri paylaşıyorum. ama ne sırf engelleri olduğu için bir erkekle birlikte oldum (inanın bayan isterse bu çok daha kolay olur) ne de taciz ettim. sadece bana çekici geliyor ve de tercih sebebi olarak görüyorm bunu. Çoğu kadın atletik vücutlu erkekleri beğenir benim ise en büyük aşk kahramanım NOTRE-DAME’IN KAMBURU Qua-simodo'su idi. Tabii ki Qua-simodo karşıma çıksa onu hemen yatağa atmazdım ya da o beni atamazdı en azından
oturur önce birer kahve içer hayattan ordan burdan konuşurduk. bir kaç kere sinemaya falan gider birbirimizi tanırdık. karşımda romandaki gibi hem engelli, hem tutkulu, hem güçlü, hem cesur birini bulursam onu tavlamak için elimden geleni yapardım.
yani arkadaşlar lütfen sizi çekici bulan insanlara haksızlık etmeyin. adı ister devotee olsun ister başka birşey bu durum anormal de olsa sizi beğenen insanlar var. sırf bu özelliğiniz tabi ona sahip olmanıza yetmeyecek ortaya karakterinizi de koyacaksınız. sarışınlar, mavi gözlüler, uzun boylular biz beğenilenlerdeniz diye ortalıkta kasım kasım kasılırken siz neden saldırıyorsunuz sizi beğenenlere.
allah size engeller verirken yanında bir de çekim gücü vermiş bu fena bir şey mi. ilgi gördüğü için beynini doldurma gereği duymamış duygusal zekası zayıf beyin özürlülerden 3-5 adım öndesiniz benim nezlimde. zaten zor olan hayat, sizin için daha da zor ve bu sebepten çok daha güçlüsünüz, ben güçlü erkekleri severim
yani diyorum ben sapıksam esmer seven de sapıktır, müzisyen seven de sapıktır...
Ben sonunda neden böyle hissettiğimi buldum iyi yada kötü yorumlarınızla beni aydınlattığınız için teşekkürler hepinize. sapık olduğumu düşünmüyorum çünkü hiç bir art niyetim yok.
özlü sözümü de yazıp son veriyorm konuya
'' herkes aynı şeyi düşünüyorsa, kimse düşünmüyor demektir''