Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Devotee (cinsellikte sakatları tercih etmek) hakkında ne düşünüyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu kelimeyi ilk duyduğumda adeta dehşete düşmüş,artık karşı cinsime tedirgilik içerisinde bakmaya başlamıştım ister istemez.bunun yanısıra onları ve hissettikleri şeyide anlamaya çalışmıştım fakat anlayamamıştım.geçenlerde sohbet odasında biri bana mesaj attı ve biz konuşmaya başladık.kendisinin engelli olmadığını sadece eski kız arkadaşınıda engelli olup,bizlere karşı sempati duyduğunu ifade etti.daha sonra msn ye geçip orda konuşmaya başladık.benim resmimi görünce aynımekanlara gittiğimizi ve beni gördüğünü söyledi.ve çok beyendiğini hiç aklında çıkmadığını ama yanıma gelme cesaretinde olmadığını ifade etti.güzel bir şekilde sohet devam ederken ayaklardan ve bunlara olan ilgisinden söz etmeye başladı.birden aklıma devotee geldi ve karşımdaki insanda bunu hissettmeye başladım.ama konuşmayı kesmek istemedim emin olmam gerekiyordu.ve evet arkadaşlar bir kaç konuşmamın neticesinde o arkadaşın devotee olduğunu anladım.nasılmı?aslında bunu kendisi açıkca söyledi.sadece devotee kelimesini kullanmadan.

saliha35, bu sıcak tecrübe ışığında şunları sormak istiyorum sana:
1- Sence bu başlık zararlı mıdır? (bazı arkadaşlar bu başlığın varolmasını zararlı bulmaktadırlar) Yani bu başlık olmasaydı ve sen devoteeler hakkında bilgi sabigi olmasaydın, daha mı iyi olurdu?
2- Kendini ve düşüncelerini sana açık-açık söyleyen O kişinin sana bir zararı oldu mu? Yani devoteeler sence sakatlara sinsi-sinsi yanaşan ve sakatlara zarar veren kişiler midir?
3- O kişi sence sapık mı?
4- Eğer çok özele girmiş olmazsam, o kişi ile bundan sonra da sohbet etmeye devam edecek misin?

.evet sadece devotee kelimesini kullanmadan.açıkca ben ve binim gibi tekerlekli sandalyede oturan bayanlara karşı aşırı bir ilgi ve arzu içerisinde olduğunu ifade etti.onun her kelimesinde biraz daha şok oluyor şaşkınlığımı gizleyemiyordum.bana kısa etek ve siyah çorap giymemi ve beni öyle görmeyi istediğini söyledi.yürüyemediğim için ayaklarımın daha ufak ve pamuk gibi olabileceğini ve bunu çok sevdiğini söylüyordu.tekerlekli sandalyedeki biz bayanları diğer yürüyebilen bayanlardan çok daha fazla arzu ettiğini söylüyordu.işte böyle arkadaşlar.devoteyi anlamaya çalışırken bunu yaşayan biriyle karşılaşmam benim için bir tecrübedir.şunuda açıkca söylemek isterimki artık karşı cinse karşı güvensizliğim birkez daha arttı.

sevgili oturan boğa sorularının cevabını verdim ama nedense göremiyorum sayfada neden?

OturanBoğa' Alıntı:
Devotelere dönersek, hayır, onlar bu en geniş tanımın içine dahi giremezler! Çünkü hem bu kişiler dış görünüşleriyle belli olmazlar ve hem de bu tercihlerinden dolayı iş/eğitim/sosyal yaşamda sınırlandırılmamaktadırlar. Yani devoteeler yaşamın hiç bir alanında devotee oldukları için engellenmiyorlar.

Özellikle Formun bu bölümünde Devotelere bir sınırlama getiriliyormu getirilmiyormu, yani engelleniyorlarmı engellenmiyorlarmı?bence devote oldukalrı için engelleniyor gişbiler. Çok mu karmaşa oldu acaba. Yazılan yazılardan anladığımıza göre şu forma yazan bir çok insan aynı kanaatte. toplumdan bir dışlanmışlık var sanırım. Yoksa yokmu?özellikle sosyal yaşamlarında bu açık belli. devote nin ( bizim tartıştığımız manada ) tüm toplum tarafından kabul görmesi gerekli ki. sınırlandırılmasınlar.

sunburn, devoteelerin devotee oldukları (eğer kendileri bunu özelilikle açıklamazsa) dışardan bakınca anlaşılmaz ki. Bu anlamda iş/eğitim/sağlık/sosyal yaşamda kimse onların bu özelliğinin farkına varmaz. Yani bence gündelik yaşamda engellenmiyorlar.

Bu sitede de herhangi bir engelleme sözkonusu değil. Bu hem foruma mesaj yazmaları açısından böyle, hem de yukarıda belirttiğim "kimse kimin ne olduğunu anlamadığı" için böyle.

Ama evet, zorlarsak, eğer devoteeler devotee oldukları için işe girmekte, eğitim/sağlık/kamu hizmeti almakta engellenselerdi, onların da (tıpkı sakatlar gibi) ayrımcılığa uğradıkları pekala söylenebilirdi.
Teorik açıdan her (ama her) durum ayrımcılık görme potansiyeli taşıyabilir.

OturanBoğa' Alıntı:
sunburn, devoteelerin devotee oldukları (eğer kendileri bunu özelilikle açıklamazsa) dışardan bakınca anlaşılmaz. Bu anlamda iş/eğitim/sağlık/sosyal yaşamda kimse onların bu özelliğinin farkına varmaz ki. Yani bence gündelik yaşamda engellenmiyorlar.

Bence bu formda Bleash bunun şu andaki en açıktan örneği gibi.Çünkü kendisini bir devote olarak tanıtmıştı.( yani kendisi bu özelliğini açıklamıştı )
Sanırım Kendisini açıklayanlar ile açıklamayanlar arasında bir fark söz konusu?

OturanBoğa' Alıntı:
Bu sitede de herhangi bir engelleme sözkonusu değil. Bu hem foruma mesaj yazmaları açısından böyle, hem de yukarıda belirttiğim "kimse kimin ne olduğunu anlamadığı" için böyle.

Bence bu doğru değil.Zira,Bu forma yazan herkez bir birey olarak kendi fikirlerini yazıyor.ve yazılanların bazılarında devote hakkında sapkınlık yada bu düşünce hakkında sınırlamalar getiriyor.

OturanBoğa' Alıntı:
Ama evet, zorlarsak, eğer devoteeler devotee oldukları için işe girmekte, eğitim/sağlık/kamu hizmeti almakta engellenselerdi, onların da (tıpkı sakatlar gibi) ayrımcılığa uğradıkları pekala söylenebilirdi.

Ayrımcılık Olayı ise ap ayrı bir konu.Form başlığının özünde sorulan sorular ayrımcılık yapılıp yapılmadığı ile değil,tamamen cinsel istekler ile ilgili.
bu konu ile ilgili olarak sitede bulunan başka bir bölümde mesela ; ayrımcılıkla mücadele bölümünde ele alınabilinir.

sunburn, evet, doğru, burada Belash'ın kimliğinde devoteelere ayrımcılık yapmaya, dışlamaya çalışan kişiler var. Ama buna karşı çıkan, hatta devoteeliği benimsememesine karşın Belash'e yapılan linç girişimine karşı çıkan arkadaşlar da var.
İşte, "bu sitede de herhangi bir engelleme sözkonusu değil" derken, hem bunu, hem de site yönetimi olarak ayrımcılık karşıtı taraf olduğumuzu anlatmaya çalışmıştım.
Yoksa elbette "karşı" olan, "sevmeyen" insanlar vardır ve olacaktır da... Ama bu site ayrımcı değildir, hatta her konuda ayrımcılık karşıtıdır.

Evet, "ayrımcılık olayı ise ap ayrı bir konu" ve önümüzdeki haftaklarda bu konuyu doğrudan ele alan alan tartışmalar açacağız...
Ayrımcılığı burada dile getirmemin sebebi, senin wikipedia'dan alıntıladığın paragrafla ilgili görüşümü yazmak içindi.

Evet ayrımcılık konusunun bende çok farklı bir tartışmayı içinde barındıracağından eminim.

Bu arada Bleash bir konuda rahatsızlığını dile getirdi.Kendisine saygı duyduğumu buradan itiraf etmeliyim.

Aslına bakarsanız kendisini aklıma bile getirmeden neptün e yazdığım bir cevapta yazdıklarımdan dolayı şaşırmış( hatta donmuş kalmış) ve bu şaşkınlığını özel bir iletiyle son derece uygar bir eleştiri şeklinde bana bildirmiş.

Bakın arkadaşlar biz burada devoteeliği cinselliği sadece sakatlarla birlikte olmak için araç olarak kullanan kişiler hakkında yorumlarda bulunarak işe başladık.

Uzmanlık alanımız değildi. Olacağa da benzemiyor.Olaya bu açıdan baktığımız da bunca sayfalar arasında sakatlığın ön plana çıkartılarak engelli arkadaşlarımızın bir bütün şeklinde ele alınmayışının üzerinde yoğunlaştığım yazılarım var burada bildiğiniz gibi.

Bleash adlı arkadaşımız büyük bir cesaretle bu özelliğini açıklayarak tartışmanın boyutlarına farklılıklar getirdi.

Bir kez daha diyorum, engelliler sitesi doğal olarak sakat arkadaşlarımız olduğu bir site olacaktır. Ya da daha çok sakat arkadaşlarımızın diyelim. Ve sakatlığın cinsel bir obje gibi ele alındığı devotelikle ilgili bir kavram da bu sebeple varsa, genel anlamda devoteelerin burada olma sebebi bellidir. Cinselliğin iki kişi arasında yaşanılanlar olması gerektiğinden bunun böylesine uluorta tartışılmasının bende oluşturduğu rahatsızlığı dile getirmeden edemeyeceğim.

Kuşkusuz devoteelerde hilkat garibesi varlıklar değildir. Burada onlara insan değilmiş gibi bir muamele kuşkusuz yapıldı,ancak bizler aynı zamanda nasıl bir cinsel tercihi olursa olsun herkesin insana ait özellikleri içinde barındırdığına inanırız.

Tabikii onlarda acı çekerler, onlarda kırılabilirler, onlarda istismara uğrayabilirler.Bu sebeple Bleash in,

Hiç sanmıyorum. Onun burada olma nedeni bu zaten. Bir sakatla cinsel ilişki yaşamak. Bu sebeple zorlama olmadığından istismar edilmediğine eminim. Duyguları falan da zedelenmez bana göre. Bir incinme de yok.

Şeklindeki yazım karşısında donup kalmasına gerek yok. Çünkü burada çok daha farklı bir şey anlatmaya çalışıyorum, farklı insanlardan ve onların yazdıklarından yola çıkarak.

Ayrımcılık çok daha farklı bir şeydir. :D

sevgili oturan boğa,elbette bu başlık zararlı değil,madem bu davranışın bir adı var bizlerde bunu bilmek durumundayız bilakis bu durum bizi yakından ilgilendiriyorsa.o kişinin bana herhangi bir zararı söz konusu bile olamaz neden?ben aklı başında olgun bir insanm.nasıl gerekiyorsa öyle davranmasını bilirim.devotee lerin sakat karşı aşırı bir ilgisi diye düşünüyorum.ama bunun bir sapıklık olduğunu ise düşünmüyorum.evet sevgili oturan boğa o kişiyle görüşmeyi düşünüyorum.onunla görüşmem,bu ve bunun gibi insanları daha yakından tanımam ve bu konuda tecrübe sahibi olmak isteyişimdendir.yaşadığımız herşey bizler için hayatımıza kattığımız birer yaşanmışlıklardır.ve önemli olan bu yaşanmışlıklardan kendimiz için ders çıkarabilmektir

:) GÜLÜYORUM SADECE GÜLÜYORUM YAZILANLARI OKUDUKÇA :) BEN YİNE KENDİ GÖRÜŞÜMDEYİM SADECE BİR DEVOTE PARTNER BULDUM AMA DEVOTE SAPILIK DEĞİLDİR DEMİYORUM YİNE DİYORUM DEVOTE SAPIKLIKTIR BEN SÖZÜMÜ GERİALMADIM HAAA HOŞ ŞU VAR BENİM PARTNERİM BENİM YOL PARAMA KADAR GÖNDERİYO YANINA GİDİNCE BENİ ARABASI İLE ALIYO BUNLAR GÜZEL ŞEYLER AMA YİNEDE BEN DEVOTELİK SAPIKLIK DİYORUM ÇÜNKİ BİR DEWOTEM VAR :) VE BEN BUNU YAŞIYORUM O BENİMLE BAZI ŞHTŞYAÇLARINI GİDERİYO YANİ BENDEN YARARLANIYO :) HOŞ BU BENİMDE HOŞUMA GİTMİYO DEĞİL :)
AMA YİNEDE BEN SÖZÜMDEYİM SÖZÜMDEN DÖNMEDİM
UMARIM BİR GÜN SİZDE BİR DEVOTE İLE TANIŞIRSINIZ BAYLAR HERŞEY GÜZEL GİDİYO SİZDEN YARARLANIYO AMA SİZDE YARARLANIYORSUNUZ YANİ GÜZEL BİR YANI VAR :) SİTEMİZDE FEŞİST TE VAR BELKİ GÜN YÜZÜNE ÇIKMAK İSTEMİYOLAR AMA BEN BU KONULARA MUHALEFET OLDUĞUM İÇİN BANA MSNDEN VEYA SOHBET ODASINDA Ö.M İLE GELİYO BAZI TEPKİLER UMARIM BU YAZIMDAN SONRADA TEPKİ TOPLAMAM AMA
DEVOTELİK: SAPIKLIK :D

Abdocum güldürüyorsun beni. Hayır mutlu olmana sözüm yok da hani demeden de geçemedim.

Bilirsiniz bizim boylu poslu kaytan bıyıklı erkekliğine laf ettirmeyen bir kısım insanımız vardır. Bunları geceleri Merter de travestileri arabalarına alırken görebilirsiniz. Bu adamlar bu travestilerle ilişkiye girmelerine rağmen eşcinsel olduklarını kabul etmezler. Onlara göre eşcinsellik illede travestilerin yaptığı gibi pasif ilişkiye girmektir.

Tabi bu kaytan bıyıklı arkadaşlarımız da bal gibi eşcinseldirler. Onlar bunu itiraf etmeseler bile. Ben ayrıca bu insanların travesti eğilimler taşıdıklarına da inanırım.

Şimdi abdocum senin işin de bunlara benzedi. Devote sapıktır diyorsun ama devoteyle olan ilişkini sapıklık olarak görmüyorsun. Ne dersin biraz ikiyüzlü müyüz?

BUNDA İKİ YÜZLÜ OLUCAK Bİ DURUM YOK :) SYN PEGASUS :) DEWOTELER SAPIKSA BENDE SAPIĞIM :) SİZEDE TAVSİYE EDERİM BU TÜR SAPIKLIKLARI ELİNİZ SICAK SUDAN SOĞUK SUYA DEĞMİYO BELKİ BENDE SAPIK DAMGASI YİYORUM SİZİN DÜŞÜNCENİZLE AMA BEN EN BAŞTAKİ SÖZÜMÜ YİNE SÖYLÜYORUM SAPIK BU DEVOTELER SADECE CİNSEL ARZULARINI BASTIRABİLMEK İÇİN CİNSEL YÖNDEN DOYMAK İÇİN BİR ENGELLİ İLE BİRLİKTE OLMASINIU BAŞKA NE GİBİ Bİ KAVRAMA BAĞLAYABİLİRİZKİ HAYIR SEVERMİ DESEK YOKSA :) BAKIN BİR ÇOK DEVOTE SADECE ZİHİNSEL ENGELLİ KIZLARLA İLİŞKİYE GİRMEKTEN HOŞLANIYO VE BUNUN BİR ÇOK ÖRNEĞİ VAR ELİMİZDE ZİHİNSEL ENGELLİYE TECAVÜZ EDEN VE BUNU SÜREKLİ YAPAN BİR İNSAN BU KIZA AŞIK OLAMAZKİ SEVGİ DİYELİM BUNA SAPIKLIK DİYOZ DİMİ HEMDE NE KADAR KÜFÜR BİLİYOSAK BU TÜR İNSANLARA KARŞI SARF EDİYOZ..
İŞTE BÜTÜN MESELE BU SYN PEGAUSUS [size=7]DEVOTELER[/size]DE ABDODA SAPIK

14400[size=6][/size] küsur kere tıklanmış. :shock: 370[size=6][/size] kere uğruna yazılar yazılmış ve bir çoğu nesnellikten ve konunun açılmasındaki amaçtan uzak. bir şeyi uzatmak değil, ama amacım, şu konunun amacına uygun olarak bir cevap yazaılmasını ve artık gerçekten de anlamak isterdim.Saygılarımla.

Oralarda bir yerde bişi dikkattimi çekti biri diyorki: "beni ben olduğum için değil, engelli olduğum için istiyor" Ne yani beni alabilmesi için kandırmasımı gerekli yoksa gerçektende beni istiyormu ? sahte, hem şu var ben engelliyim hemde sonsuza kadar, ya günün birinde o iyileşirse :lol: sapıklıktan başka birşey değil kesinlikle masum deyil her iki cins içinde bu böyle bence

biz zaten sapık bir dünyada yaşıyoruz kimbilir kaç milyon sapık var şu dünyada sapık sana ben sapığım demezse bilemezsin ki sen onun sapık olduğunu bu dışardan bakınca anlaşılan birsey değildirki zihinde olan biten birşeydir en azından size düşüncesini açıklayıp ben böle böleyim senin düşüncen ne bu konuda diye soranlar olmuş ya o kişiler düşüncesini açıklamayıp sizi gizliden gizliye kullanırsa?? bu düşüncelerle yaşamak zor sadece devoodeliğe vurmamak lazım kimbilir insanların aklından ne sapıklıklar geçiyorda dışa vurmuyor :)

şu dünyada sapık sana ben sapığım demezse bilemezsin ki sen onun sapık olduğunu bu dışardan bakınca anlaşılan birsey değildirki zihinde olan biten birşeydir

E.. Zaten biz de "kafasından geçenlere göre" değerlendirmiyoruz ki insanları.. "Tipine bakıp karar vermek". Böylesi önyargıya girer..

Düşüncelerini eyleme döktüğü anda bizim ilgi alanımıza girer. Açıklamak' da eyleme dahildir. ;)

[size=6]Baben Ağbicim[/size] Allah Aşkına [size=7]SONUÇ NE[/size] :?:

OturanBoğa' Alıntı:
Sonuç: elalemin tercihi bizi mi gerdi?! :)

Saygıdeğer Site Yöneticimiz Sonuç sorusunun cevabını verdiğinde rahmetli nuri İçinde yatsın >>> CEM KARACA <<<'nın bir şarkısı aklıma geldi :D

BİNDİK BİR ALAMETE

Bindik bir alamete
Gideoz kiyamete
Yol dedigin yol gibi
Ulasmali bir yere
Biz dön baba dönelim
Geliyoz ayni yere
Bu döngü kisir döngü
Basi varda sonu yok
Dönüyom dönemiyom
Sonunda bir çikis yok
Yerel ve genel seçim
Seçin bakalim seçin
Ki dön baba dönelim
Ayni yere gelelim
Çete çeteye çatmis
Çete çete içinde
Battik buruna kadar
Cafer getir peçete
Nush ile uslanmam ben
Etmeli beni tekdir
Tekdirden anlamazsam
Artik hakkim kötektir
Eskiden adam gibi
Oturur meze yerdik
Simdi meze yer gibi
Oturup adam yiyoz
O zaman siz buna
Müstehaksiniz len!

Ne Tatlı Söylerdi Rahmetli :?

Bindik bir alamete
Gideoz kiyamete
Yol dedigin yol gibi
Ulasmali bir yere

Saygılar ve Sevgiler
:)

Baben Ağbicim Allah Aşkına SONUÇ NE

Bir eylem, bir başkasına zarar veriyorsa SUÇ oluşturur! Bununla ilgilenecek merciiler vardır. Onlar görevlerini yaparlar. Bu arada bana da görev vermişlerse ben de onu elimden geldiğince yapmaya çalışırım. Ortada her hangi bir ZARAR durmu yoksa, bana ne yahu? :twisted:

Ama şöyle bir durum var: Herhengi bir kişinin anormal cinsel tercihini öğrenmek beni RAHATSIZ ediyorsa, bu bana ZARAR veriyor demektir. Bir başkasının anormal cinsel tercihini ben niye öğrenmek zorunda olayım yaa? :evil:

OturanBoğa' Alıntı:
Sonuç: elalemin tercihi bizi mi gerdi?! :)

işte gecenin finali alkışlıyorum

kim kime ne zevk alırsa alsın yaw bize ne....

abdo58 den çok ricada mi bulunuldu ne adresi msn si yok...

abdo senin hikayelerini dinlemek isterim ara beni.....

bu psikolojik vakalarla bi araştırma yazısı yazacağım.

bende bir iki olayı bilmeden yaşamıştım isim ve forum veremem ama bu forumda o bayan yok.

andante' Alıntı:
Bu olay aslında kendine yetemeyen, tatminsiz bir insanın sakatları kullanarak üsttünlük kurma iç güdüsür bana göre bir de.

Yanılıyorsam beni aydınlatır bu konuda bunu savunan arkadaşlarım.
Merhaba,
konu başlığınızdaki ilk iletinizde çok iyi açıklamışsınız duygularınızı ancak üstteki sorunuza gelince,bir psikolog olmamakla beraber ben de sizin gibi düşünüyorum.

Küçük çocuklardan hoşlanma,sadizm,devotee,ölü severlik(nekrofili) aslında hep aynı kökendendir sanıyorum: Öyle kişilerin karşısında kendini tanrı gibi görmek.
Ve bu tip insanlar genelde hayatta başarısız olmuş, kendini alçak gören, sevgisiz bir ortamda büyümüş kişiler olmaları rastlantı değil.
İlk iletinizde söylediğiniz bir şey kanımı dondurdu: 'Sırf bu saplantıyla siteye giren kişiler...' İşte bu acı bir şey,her ne sapkınlık olursa olsun karşıdakinin rızası olmadan reşit bir kişiyi bir tatmin aracına dönüştürmek kesinlikle üzerinde durulması gereken birşeydir diye düşünüyorum.

ben öyle bi bayana rastlamadım . ama beni rahatsız etmez . yani amaç belli , 2 tarafta razı ise sorun yok .

OturanBoğa' Alıntı:
sunburn, devoteelerin devotee oldukları (eğer kendileri bunu özelilikle açıklamazsa) dışardan bakınca anlaşılmaz ki. Bu anlamda iş/eğitim/sağlık/sosyal yaşamda kimse onların bu özelliğinin farkına varmaz. Yani bence gündelik yaşamda engellenmiyorlar.

Arkadaşlar devotee kişilerde kendilerini bu forumda rahatça açıklayabilmeli bence.Bundan kimse rahatsız olmasın lütfen.

Eğer baskıcı olunurda onlar gizlenmek zorunda bırakılırlarsa bu seferde iyi niyetli yardımsever dostlatımız DEVOTEE zannedilmelerinden korkarak bizlerden uzaklaşabilirler.Bu daha büyük bir hata olur bence kaş yapalım derken göz çıkartılır.

Yeni açtığım ENGELLİ VE AŞK forumumda DEVOTEE lerde rahatça yer alabilirler.Forum adresim aşağıda WWW da var tıklayın lütfen.

Arkadaşlar bu kelimeyi bende ilk defa duyuyorum. bu konuyu tam öğrenip fikirlerimi ayrıca belirteceğim. Fakat benim aklıma takılan başka bir şey var. bu konu hakkında yorumların hemen hepsinde özürlü olunduğundan dolayı sağlam kişilerin nasıl olsa ilgilenmez düşüncesi yer alıyor. bu bana biraz garip geldi, bu düşünceye sahip arkadaşlara sesleniyorum bu tip düşünceleri aklınıza getirmeyin. çevremizde her türden insan mevcut ama biz ön yargılı olmadan bu toplum içinde yaşamalıyız ve biz kendimiz için bu tip düşüncelere sahip olursak sağlam kişilerinde bu düşüncelere sahip olmasını yadırgayamayız değilmi? nasıl bizler ayrımcılık yapılmasını istemiyorsak bu düşüncelerede sahip olmamalıyız. çünkü bu zaten baştan kaybetmek olur. Mesela madem konu cinsellik ben kaza geçirip özürlü hale geldiğimde daha 16 yaşındaydım yani ben sağlamken hiç kız arkadaşım olmadı. sonra büyüdüm ve bir çok kız arkadaşım oldu ve hep benimle sağlam insanlar ilgilendi ve hatta iş sebebiyle sürekli yurt dışına çıktım ve yabancı arkadaşlarımda oldu. yani sağlam insanlar ilgilenmez düşüncesi saçma ve bu şekilde lütfen düşünmeyin. ayrıca sakat kelimesi bence çok kaba belki gerçek ama kaba bence özürlü yada engelliyi kullanmak daha kibar!!!! 8)

eşit mesafe...

buraya yazdığım fikirlerimi ve düşüncelerimi içeren yazımın yerinde olmadığını görünce çok şaşırdım.

devoteleri haklı bulan yada onlara karşı tarafsızlığını ilan eden bir site yöneticisinin karşı çıkan bir beyanatada yeterince saygı duyması gerektiği kanaatindeyim. açık bir dille fikirlerimizi belirtemeyeceğimizi söylenmek isteniyorsa bunu bilmek isterim. tabikide bunun mesajalarımı kaldırılarak değil bu durumun bizzat bana bildirilmesi suretiyle yapılamsını tercih ederim...

economystic, sen fikir yazmadın ki silinen mesajında! "Bütün devpoteler bana gelsin, hepinizi düzerim" dedin. E bunun yeri değil burası... Yoksa senin fikirlerin gibi yüz tane mesaj var bu başlıkta...
Biraz daha ağırbaşlı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt