Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Düşün ki o burayı okuyacak ne söylemek istersin🤔🫢🫣😒😳
Öyle olmasam; başka türlü bu kadar şeyi başaramazdım. Ben sana söyledim, sen inanmadın. Bu iş Monaco'da değil, Donington Park yağmurunda biter, demedi deme.
Emrah Senna- .... Mansell arasında olan Estoril 2026'da Emrah Senna yağmurda şov yapmasına rağmen, son turda şikanı haksız yere kullanarak hile ile galip gelmiştir. 🏎 Ancak döktüğü gözyaşları, kazanma azmi ve Donington Park finalini ne kadar çok istediği göz önünde bulundurularak, .... Mansell'a 3 kitap gönderme cezasına çarptırılmıştır. Cezaya kabul eden bu koçyiğit'e Rio turunda başarılar diliyor ve Donington Park finalini bekliyoruz. 2026 Fia Başkanı Muhammed Bin Süleyman. 🏎
Ayrton Senna Morimbu mezarlığı: Ben balköpüğü gözlü, gamzeli Emrah'ım; sen Dr kendimi gördüm. Hırsın, azmin aynen ben, ama Rio'da çok dikkat et. Orası dayanıklılık yarışı, Monaco'yu efsanevi kazandın ve Monaco Prensi artık, sensin. Donington Park finalini kazanman dileğiyle.
AYRTON SENNA. 🏎
Ulan tekstil sektöründe çalışıyorum; biliyorsun, istediğim gibi gömlek bulamadım deyip dert ediyorsun. Vallahi senin gibi deliyi nereden buldum da kanka oldum, harbi zır delisin kanka, sen benim kankamsın, benim. Her şeyinde ömür boyu yanındayım inşAllah. Onun için tozutma, ne olur.