Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Düşün ki o burayı okuyacak ne söylemek istersin🤔🫢🫣😒😳

Kalabalıklar her zaman tehlikelidir.​

İçinde ruhlarını ucuza satan alçaklar barındırır.”

Vallahi Senna benim kadar zorlanmadı. :D

Öyle olmasam; başka türlü bu kadar şeyi başaramazdım. Ben sana söyledim, sen inanmadın. Bu iş Monaco'da değil, Donington Park yağmurunda biter, demedi deme. :D

Piknik için ızgaralık balık...

Montella, hazır ABD'desin. Acilen beyin cerrahı ile görüş, hiç olmazsa kalan 2 maçı alalım. 😞😡⚽🇹🇷

Ey sevgili;
Hayat kısa zaman az
Zamana bırakmadan sevelim birbirimizi.

Övgü dolu sözlerin için teşekkür ederim. Sözler güzel, söyleyen daha güzel. ☺️🥰😊🤲

ben, onun kolları arasında susuz
yeşeren bir goncayım hevesl
e

Etek dolusu para verseler Kadıköy'ün denizini kimseye vermem, Senin gözlerin o denize değdi diye ben o denize paha biçemem... :love: ❤️🧜‍♂️

Özdemir Asaf'ın dediği gibi;
"Ve seni benim hayatima uğratan kaderinde vardır bir bildiği"...

Gözlerini kapat :
Sevdiğin o küçük nefesi düşün,
Yarından onu bulacağını düşün,
Beyaz bir ten deki küçük bir noktayı düşün,

Emrah Senna- .... Mansell arasında olan Estoril 2026'da Emrah Senna yağmurda şov yapmasına rağmen, son turda şikanı haksız yere kullanarak hile ile galip gelmiştir. 😁😁😁🙈🏎🏁🏆 Ancak döktüğü gözyaşları, kazanma azmi ve Donington Park finalini ne kadar çok istediği göz önünde bulundurularak, .... Mansell'a 3 kitap gönderme cezasına çarptırılmıştır. Cezaya kabul eden bu koçyiğit'e Rio turunda başarılar diliyor ve Donington Park finalini bekliyoruz. 2026 Fia Başkanı Muhammed Bin Süleyman. 😁😁😁🙈🏎🏆😘

Ayrton Senna Morimbu mezarlığı: Ben balköpüğü gözlü, gamzeli Emrah'ım; sen Dr kendimi gördüm. Hırsın, azmin aynen ben, ama Rio'da çok dikkat et. Orası dayanıklılık yarışı, Monaco'yu efsanevi kazandın ve Monaco Prensi artık, sensin. Donington Park finalini kazanman dileğiyle.
AYRTON SENNA. 🥰❤️🏆🏎🏁🏆

Cezayı hak ettin ben sadece kitap siparişi verdim,müşterinin numarasini alip ozel mesaj yazmak kurallara aykiri Emrah senna🤣🤣🤣

Susarak içindeki çığlıkları susturabilir misin?

Ne garip değil mi sana sarılmayı özledim ama sana hiç sarılmadım ki ben.

Ey @alitzelll🌈 deme benim gibi inatçı var mı
Sonunda böyle kanka olursun, unutma tamam mı
Emrah'ın Monaco'su geçilmez
Kankilik vazgeçilmez. :D :D :D

İşte bir nesilin küfürsüz isyan şekli idi ....şimdi nerdeeeeeeeeee böyle kibar sövmeler :p

Yormamalısın beni. Dedim ya güzel benzetmeler kuramam ben.

sana anlatmak istediğim ne çok şey vardı. sana anlatmak istediğim ne çok şey kaldı.

B-12 iğnesi, "Yanıyorsun Fuat abi yapıyorsun bana. 😁🙈 "

Ulan tekstil sektöründe çalışıyorum; biliyorsun, istediğim gibi gömlek bulamadım deyip dert ediyorsun. Vallahi senin gibi deliyi nereden buldum da kanka oldum, harbi zır delisin kanka, sen benim kankamsın, benim. Her şeyinde ömür boyu yanındayım inşAllah. Onun için tozutma, ne olur. 😁🙈

Üst Alt