Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2020 yine ertelendi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ronedi

Sorun Aralık 2020 de ciddi alım yapılması değil ki üstteki yorumum da da yazdım. 3 eğitim grubuna eşit dağılım yapılması. Lise düzeyinde girenlerin ciddi hakkı yeniyor. Yüksek puanla atama bekleyenler 2001-3001-4001 kadroları için söylüyorum lise mezunları eminim 90 puan üstünde atama bekleyen çok lise mezunu vardır. Bu dağılım bu şekilde olduğu sürece 3 değil 33 atamada yapılsa 2001 kadroları 85 puan altına inmez. 2018/2 ataması için söylüyorum binde bilmem kaçı oranında kadro açıldı. Diğer iki eğitim düzeyinde yüzdelik dilimlerlenifadevedilebiliyordu kadrolar

Açılan kadro dağılımı
Ortaöğretim 534
Önlisan 773
Lisans 999

Sınava giren kişi sayısı

Önlisans 12 bin civarı
Lisans 10 binden az
Ortaöğretim 50 binden fazla

Konuşulmasın gereken bu

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

KIZGINADAM

Hitap tarzına bakıyorum da sen bu kafayla değil 3, 33 atama olsa atanamaz burada millete saldırmaya devam edersin.

tato78

Yukkarıda belirttiğin adreslere ben kendi adıma aşağıdaki metni attım. Benim gibi düşünen arkadaşlar varsa 2 dakikasını ayırıp isterlerse bu metni veya içinden geçenleri yazmasını rica ederim.

2020 EKPSS'nin Ertelenmemesi En Yakın Sürede Yapılması Hakkında;

Sayın yetkili,

2020 EKPSS 'nin iki defa ertelenmesi ve yeni sınav tarihinin hala belirlenmemiş olmasını gece gündüz demeden bu sınava hazırlanan, hayallerini bu sınavın sonucuna göre kuran şahsımı derinden üzmüştür.
Sınava yönelik bilgilerimi unutmamak adına tarihi bile belli olmayan bir sınav için her gün ders çalışmak zorunda kalmış bulunmaktayım.
Pandeminin dünyada ve malesef ülkemizde uzunca bir süre devam edeceği acı gerçeği ne yazık ki hepimizin malumu. Dolayısıyla sınavı tekrar tekrar ileri tarihe ertelemek bize yarar değil, psikolojik açıdan büyük zarar vermektedir.
Sizlerden tek isteğim zaten az sayıda insanın gireceği bu sınavın gerekli tedbirler alınarak bir an önce yapılması konusunda bana ve benim gibi düşünen engelli arkadaşlarıma yardımcı olmanızdır.

Teşekkürler
İyi çalışmalar.

@tato78 umm bu yorumum kesinlikle sizin için değildi eski mevzu

@tato78

Kesinlikle doğru , yani ben lisans mühendis olarak taban puanım 84(izmir) , doğuya gitmek istesem 78'e kadar iniyor. Orta öğretimlerin oldukça yüksek. Öğrenci sayısı yüksekse puan yüksek olur tamam orası öyle ama burada mantık olarak atama sayısının da sınava giren kişi sayısı oranında yüksek olması lazım. Burada devlet insanları mağdur ediyor. Devlet sizi düşündüğü için sınavı erteledi diyenler ise lütfen bu yalana inanmaya devam etmeyin... Devlet her zaman ama her zaman kendini düşünür. Bu bir kuraldır. Devlet Ekonomi ve Millet arasında bir denge tutturmaya çalışır.

burada sarf ettiğiniz eforu tweeter da sarf etseniz belki bir yere ulaşabiliriz.Sosyal medya gücüne inanın

Bu konunun daha fazla uzayıp burada kimse kimsenin kalbini kırmaması ve kutuplaşmalara sebeb olmaması için yöneticilerin bu konuyu burada yazışmalara kapatmaları yerinde olacak diye düşünüyorum

Kimse kimsenin düşüncesine katılmak zorunda değil.fakat saygı duymak gerekli. Daha sınav olsun diye ısrar eden grup gün geçtikçe artan vaka sayısını takip etsin.sizin kronik rahatsızlığınız olmayabilir fakat olanların bu sınava hangi zorluklarla katılacağını bilemezsiniz. Devletin ve Bilim kurulunun kararına saygı duymak zorundasınız. Kronik rahatsızlığı olan arkadaşlarada. Bu kadar basit..

Nurtan
Kesinlikle katılıyorum diyecek başka söz yok

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

balkan12

Kardeş sen verilecek olan atamaya niye karşısın derdin ne. Millet 3 5 kadro ne verirlerse koparmaya çalışıyor. Sen bir engelli kardeşin kadroya yerleşmesin diye çekemiyorsun istemiyorsun kimsenin bir yere gelmesini. Senin ki sadece fesatlık dinde bile yeri yok. İçiniz fesat olmasın. Bana ötekine bu gün kadro vermezlerse yarın sana hiç kadro vermezler.
İçi fesat olan hiç bir zaman kazanamamıştır. Önce kardeşin için isteyeceksin ki sonra sanada versin Allah. Bunu böyle düşüneceksin

murat7044

Kardeş bu insanlar şuan haset etmekten başka bişi yapmıyorlar. haset ederek sonuç elde etmeye çalışıyorlar ama nafile benim gördüğüm kadarıyla Aralık 2020 de atama olacak ve 2020 sınavı da 2021 e kaldı öyle görünüyor.

Ronedi

İnşallah kardeşim Allah içinde haset büyütenlere çekememezlikle başka kardeşinin ayağına çelme takmaya çalışanlara fırsat vermesin. Rabbim hak edene hakkını nasip eylesin inşallah

murat7044

Amin kardeşim gönül istiyorki tüm engelliler atansın hepsi hayatını düzene soksun ama gördüğüm kadarıyla birliktelik yok bu platformda herkes kendi nefsi için mücadele ediyor. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Kimin kime haset ettiği belli siz sütten çıkma ak kaşık sınavı yaptırmayın millet suçlu vay be

Sınavı yaptırmıyorsunuz milletin hakkına giriyorsunuz bir de bilmem ne de haset te falan da filanda bu kadar olur ya
10 saat atanıp çalışınca da virüs bulaşmıyor

1 saat sınavda bulalıyor

https://twitter.com/hashtag/engellikpssertelenmesin?s=08

balkan12

Kardeş sen iyimisin. Sınavı yaptırıp yaptırmamaya kimin gücü yeter. Kaç gündür twetterden yazıyorsun en ufak bi cevap alabildinmi alamadın. Demekki burda sınavı erteletmeye ne benim gücüm yeter yaptırmaya da ne senin gücün yeter. Burada kararı veren bir devlet var bir bilim kurulu var. Ortada bir salgın hastalık var. Aynı şeyleri dönüp dönüp sayma artık.

Ekpss tahminen ne zaman olacak?

Arkadaşlar çalışmalara ara verdim tahminen sizce sınav ne zaman olur

memet111

işte bize yapılan en büyük zulüm. kardeşim sakın ara verip gevşeme. en kötü ihtimal gir 20 dakika 15 mat sorusu çöz , 10 paragraf sorusu çöz. kısacası sınav modundan çıkma. yoksa mahvolursun. çünkü tekrar sınav moduna geçmek oldukça zor. ya da sınav notlarına dönüp tarihi şöyle bir oku bırak. çalışmasan bile okuman yeterli. Neden böyle diyorum , üniversite sınavını iki ay erteleyip vazgeçmiş bir ösym den bahsediyoruz. bunlara belli olmaz sen kendini güvenceye al. sınav takvimine bakarsak ösym son sınavı 9 ocakda sanırım. ben en son bizim sınavımızı yapar diye düşünüyorum. o da ocak sonlarında olur gibi geliyor. bu da koronanın büyük bir dalgaya dönüşmeme durumu için geçerli ki büyük ihtimalle durum oraya gidiyor... Allah bize haksızlık yapanlara müstahaklarını versin

EpileptikAdam

Ben yaklaşık 1 yıldır çalışıyorum ertelenmesi herkesin dediğinin aksine benim işime gelir dahada fazla üstünde dururum konuların

Okulların açılması bile ertelenebilir diyorlar siz daha sınav olsun diyorsunuz. yakında böyle giderse sıkı tedbirler alınacak. sınav olma hayalini erteleyin ders çalışın. boşuna boş kuyuya taş atmanın anlamı yok.

Nurtan

Ertelenip ertelenmemesi bir yana da, hafta içi her gün yapılan ve aylar süren bir aktivite ile iki yılda bir defa yapılan ve altı üstü bir saat süren sınavın kıyaslanmasının anlamı var yani sence öyle mi?

MusaT. Anlatmak istediğim şuanda okullarda da virüsün çıkması.

Nurtan Yani okullarda olmaması anormal olurdu her yerde bulaşıyor sonuçta. Ayrıca bu virüsün bir kaç yıl daha temizlenemeyeceğini neredeyse herkes kabullenmiş durumda. O yüzden bu süreçte bir şeyleri ertelemek yerine devlet çözüm üretmek ve bunu geliştirmek zorunda. Okul, sınav, atama... Bunların hiçbiri ertelenmemeli.

MusaT.

Olay şu

2016 sınavının geçerliliği bitti. Devlet sınavı
4 seneye çıkarırken her aramada 2 farklı tarihte sınava girenlere şans tanımayı öngörüyordu. 2 sene geçerlilik olsa 2018 sınavının geçerliğide kalmayacaktı. Şimdi atama olursa 2018 girişlilere özel atama olacak bunu hepsi biliyor ve tepkinin sebebi bu. Yorumları okuyorum sanki mart ayından buyana hiçbiri evlerinden ayağını dışarı atmamışlar sanırsın. Bu arada Eğer o şekilde yaşayan varsa büyük saygı duyarım

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt