Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2026 sonuçları açıklanıyor | 14 Mayıs

@udevecili, Teşekkür ederim cevapladığınız için kimi diyor olmaz kimide diyor olur ama genel olarak gelir diyorlar ama yinede umutlanmakta istemiyorum hüsrana uğramamak için

@Aslann89, ya yok sen boşver onları. Çok rahat gelir. Geçen sene 2550. Sıradaki adam atandı sen hesapla oradan

Ben ekpssde 90.4 puan aldım sıralamam 849 ortaöğretimden girdim sizce ilk veya 2. atamada memur olarak atanabilirmiyim

Arkadaşlar herkese selamlar merhabalar acil şifalar. Sınava ortaöğretimden girdim 77.88 puan geldi. Meslek lisesi ahşap teknolojisi mezunuyum (eski bir mezun olarak adı Mobilya ve Dekorasyon ) uzun süredir eğitim hayatından uzak kaldığım için atama yerleştirme işleri nasıl oluyor acaba? Tercihler? her alanda çalışabiliyormuyuz mesela ?
Lütfen bilen birisi varsa bir çocuğa anlatır gibi anlatabilir mi rica etsem. Şimdiden herkese başarılar inşallah ataması gerçekleşir.

Önlisans puanım 75.45 tıbbı sekreterlik mezunuyum sıralamam 2694 atanabilirmiyim

Lisans da eğer alım çok olursa en fazla kaça kadar atama olur acaba yani 70 le atanma şansı var mı arkadaşlar

Üst Alt