Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2026 sonuçları açıklanıyor | 14 Mayıs

@siyah_beyazz, hocam nitelik kodu ile mi alım yapılıyor orasını bilmiyorum sizin ama 2001 ile gireceksen imkansızdan da öte olmaz malesef.

@udevecili, günaydın hocam. ön lisans 251. si olarak ilk atama demişsiniz teşekkür ederim. yalnız bakanlık ve memur/vkhi istiyordum. büro yönetimi mezunuyum. bu durumda şansım nedir sizce?

@udevecili, merhaba bu konunun altına yazmıştım size de sorayım, bazı sitelerde kurum içi alımlarda ortaöğretimden 70 puan alt sınırına kadar alım yapıldığı yazıyor ama detaylı ve resmi bilgi bulamadım. Bununla ilgili bilginiz var mı acaba?

@sezidi, hocam onu kadrolara bağlı olarak bakacaksın. Açılmayan kadroda ne olduğunu bilmeden kaç alım olduğunu bilmeden söylemek imkansız

Merhaba arkadaşlar benim ortaöğretim 87.70 genel düzey sizce branş sıralama düşer mi artar mı düz lise

@birk sence ne olur

@udevecili sence ne olur

jrmvFVZ.jpeg

Bu oluyor, ama kadro acilmadiktan sonra, 5 para degil 5 kurus bile etmiyor. Almanca bilmeyen orta terk asci bozmasini Almanya'ya egitim atesesi olarak gonderiyorlar.

@memolikcan, hocam çok sınırdasın. Daha önce sordun mu bilmiyorum ama. İnşallah kadrolar artar girersin. 90.50 üzeri atanır. Ama kadrolar artarsa kapıdan girersin.

@memolikcan, hocam çok sınırdasın. Daha önce sordun mu bilmiyorum ama. İnşallah kadrolar artar girersin. 90.50 üzeri atanır. Ama kadrolar artarsa kapıdan girersin. Lisans olsaydın. Öğretmen @memolikcan, diyorki birinci sıradayım branşta ama kadro açılmayınca neyleyim birinciliği

@target, yok hocam o iş imkansız. Ortaöğretim 70 puan demek 20 bininci demek neredeyse

Arkadaşlar müneccim değiliz. Kadroların nasıl geleceğini bilmiyoruz. Lisans öğretmenler alımları nitelik kadrolar 4001 ler ön lisans aynı şekilde ortaöğretim kadrolar bunlar hep bilinmez. Ama genel sıralama alırdak bugüne kadar atananlar üzerinden seçim yılı diye yüzde 10 luk artış olsa diyerek söylüyoruz.
Orta öğretim 90 ve üzeri sıralama 900 hadi 1000
Ön lisans 84 sıralama 800 hadi olsun 900
Lisans 78 2700 hadi 2800 olsun

Bu sıralama altındakiler için kadro sayısı çok artması lazım. Yüzde 20 lik artış olsa 2 veya 1 puan aşarı çeker. Yüzde 30 olsa 3 veya 2 puan çeker. Şurayı kaçırıyorsunuz. Ya ben 88 aldım. Evet ama seninle beraber belki 1000 kişi 88 aldı. Çünkü yığılmaların olduğu yer orası.

Son düzenleme:
100 kadro fazla gelse atanıyorum işte diyebilirsiniz ama oralarda küsüratlar ve ilk tercih ikinci tercih gibi seçenekler devreye giriyor. Sınırda olmak böyle adım atarken dikkatli olarak atın. Rastgele tercih yapmayın.

İlk atamada mı son atamada mı giderim. Zaten iki atamanız oluyor. 900 dediysek 450 sıralama ilk atamada. ikinci 450 de diğer atamada gider

@neo2020, Böyle bir olasılık var mı??İyi kötü bu branştan sınava girilmiş diyip kadro açmazlar mı??

88 lı puanlar 1300 sıralamalara geliyor. Yani 500 kişi var önünde. 500 tane fazla kadro gelmesi lazımki atana bilesin. Her atama döneminde 250 250 fazla gelmesi lazım. Zaten her atamada 500 kadro geliyor 250 fazla gelmesi demek yüzde 50 kontenjan artması lazım.

ekpss ortaöğretim puanımı, eğer yazın lisans mezunu olursam olursam 2027 ocak atamasında kullanabiliyor muyum yoksa yanıyor mu? teşekkürler

@neo2020, Baya kötü olmuş.Ben fark ederler açarlar diye düşünmüştüm.Ben de rehberlikçiyim.Edebiyat öğretmeni beden öğretmeni atamışlar ama rehberlik konusunda hiç veri yok.Rehberliğe açarlar inşallah kadro.

Benim yaş da 33. Hem yaştan hem engel oranından ( yüzde 35 ) şansızım. Bazı arkadaşlar umutsuz şeyler yazmışlar. Yalnız değilsiniz. Ben de aynı hissediyorum.

@mami0611, İşte derler ki insan kendi şansını kendi yaratır,şanslı insan fırsatları görendir der ama fırsatları görüyoruz yine olmuyor yine olmuyor.Bazı insanlar gerçekten şanssız buna ben de dahilim.Yaş 36 bu arada.

37 yaşındayım kanser hastasıyım. Evliyim çocuğum var. 3 senedir kanserle mücadele ederken hiç bir iş yeri tekrar hastalanırım diye iş vermedi. Yöneticilik yapıyordum şimdi tezgahtarlık yaparım. Niye 5 yaşındaki çocuğum için. Tüm birikimim bitti. Yeri geldi 37 yaşında el açtım milletten para dinlendim. Tek çare e kpss dedik gecemizi gündüzümüzü verdik. Sonuç yine kesin değil acabalar ile yaşıyoruz. Olsa bile 2 sene daha var. Ama bu günler geçer. Arkandaki enkazı ne kadar az bırakabilirsen o kadar iyidir

Önlisans 192.yim tıbbi dokümantasyon ve sekreterlik branş sıralaması kac gelir kaç tane atama olabilir tıbbi dokümantasyon ve sekreterlikten tercih yapmak istiyorum ikinci alıma mezuniyet ancak yetisir

Üst Alt