@memolikcan, hocam çok sınırdasın. Daha önce sordun mu bilmiyorum ama. İnşallah kadrolar artar girersin. 90.50 üzeri atanır. Ama kadrolar artarsa kapıdan girersin.
@memolikcan, hocam çok sınırdasın. Daha önce sordun mu bilmiyorum ama. İnşallah kadrolar artar girersin. 90.50 üzeri atanır. Ama kadrolar artarsa kapıdan girersin. Lisans olsaydın. Öğretmen
@memolikcan, diyorki birinci sıradayım branşta ama kadro açılmayınca neyleyim birinciliği
@target, yok hocam o iş imkansız. Ortaöğretim 70 puan demek 20 bininci demek neredeyse
Arkadaşlar müneccim değiliz. Kadroların nasıl geleceğini bilmiyoruz. Lisans öğretmenler alımları nitelik kadrolar 4001 ler ön lisans aynı şekilde ortaöğretim kadrolar bunlar hep bilinmez. Ama genel sıralama alırdak bugüne kadar atananlar üzerinden seçim yılı diye yüzde 10 luk artış olsa diyerek söylüyoruz.
Orta öğretim 90 ve üzeri sıralama 900 hadi 1000
Ön lisans 84 sıralama 800 hadi olsun 900
Lisans 78 2700 hadi 2800 olsun
Bu sıralama altındakiler için kadro sayısı çok artması lazım. Yüzde 20 lik artış olsa 2 veya 1 puan aşarı çeker. Yüzde 30 olsa 3 veya 2 puan çeker. Şurayı kaçırıyorsunuz. Ya ben 88 aldım. Evet ama seninle beraber belki 1000 kişi 88 aldı. Çünkü yığılmaların olduğu yer orası.