Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2026 sonuçları açıklanıyor | 14 Mayıs

beyler çok umutlanmayın bakanlık 1400 sayılar vereceği söleniyor alım her geçen yıl katlanarak azalacakmış oğretmen alımı hariç ekpss düz memuriyet sayısı düşecekmiş

@barrier-free living, kaynak bakanlığın kendisi farkındasan 2021 yılından bellidir her ilerleyen yıllara göre kontejan düşüyor aile sosyal hizmetlerde görevli kişilerde artık devletin memura ihtiyacı kalmadığını sölüyor cünkü e devlet uyap gibi sistemler zaten memur ihtiyacını azaltıyor bu yüzden kamunun ihtiyacı olmadığı için bu saaten sonra eskisi gibi abartılı bir kontejan vermezler

hele seçim atamalardan önce olursa o zaman sıkıntı

Eskiden de abartılı bi kontenjan yoktu farkındaysan iyi anlamda artmasa bile dediğin gibi daha da düşmeyecektir felaket tellallığına gerek yok

Moderatör tarafında düzenlendi:
dostlar erken seçim olabileceği ihtimaliyle temmuz ağustos gibi alım olur diyorlar , ne düşünüyorsunuz?

Öncelikle iyi bayramlar herkese. Alımların kaç kişi yapılacağını şu an bizlerin bilmesi çok zor. Burada yazılanların kişisel görüş ve tahminden öteye geçmeyeceği kanaatindeyim. Sadece bundan önceki alımlara bakılarak bir çıkarımda bulunulabilir ki o da mutlak bir bilgi değil ancak istatistiki bir veri olabilir. Bu nedenle spekülatif söylemlerle moral bozmayalım, bunun yerine olabilecek en yüksek sayıda alım yapılsın ve açılacak kadrolar olabildiğince arkadaşımızı mutlu edecek kadar düşük taban puanlarla kapatsın diye temennide bulunalım. Sınava ilk kez bu sene giren biri olarak ben de konuya ilişkin görüşümü paylaşmak istedim.

2027 yılında meclise dilekçe vermemiz lazım toplu kotaların artması yönünde

2027 sonrası seçim dönemi olduğu için etkisi daha fazla olur

Benim ortaöğretim puanım 89,2 2024 ortaöğretimden girmiştim bu puanlı 2028 2 atamada bir şey gelir mi

Arkadaşlar Allah rızası için sorumlu cevaplarsanız çok mutlu olurum benim ortaöğretim 89,2 puanım var 2024 sınavında girmiştim sizce 2028 yılındaki 2 atama döneminde atama ihtimalim var mı doğu batı kuzey güney hiç fark etmez

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben 2024'te ortaöğretimden 1280 sıra yaptım puanım ise 89,267 idi ama 2026'da standart sapma falan filan var daha yüksek diyorlar hem de kontenjan fazla olur bilmiyorum

2022 yılında 88'leri gördü diyorlar ortaöğretim için 87,5 88'leri gördü bu orta şehirler hani çok böyle büyük şehir olmayıp kötü de olmayanlar Doğu dışındakiler

Lisansta da 76,8 puan aldım

Lisansta da 76,8 puan aldım

Ama benim elimde öğretmenlik belgesi var yani ben öğretmenlik de okuyorum Allah nasip ederse 2027 Haziran'da mezun olacağım kafam çok karışık sosyal bilgiler branşında öğretmenlik okuyorum

Ekpss ye başvuru yapabilirmiyim ortaöğretim kura ile bilgisi olan yazabilirmi

Yeni 3 Haziran gösteriyor ÖSYM sayfasında başvurular

@ugur10, kardeşim ortaöğretimde kura yok KPSS sınavına girmen lazım engelliler için yapılan ortaokul mezunuysan girebilirsin kuraya o da yapıldı diye biliyorum seneye başvurabilirsin

@emre 78, sen mezun olacaksan zaten ortaöğretim puanın çöp olacak. En yüksek mezun olduğun yerden girmek zorundasın. 2024 te sallıyorum 700. Sırada isen şimdi yaklaşık aynı puanla 790. Sırada olarak göreceksin.

@udevecili, Yok kardeşim eğer ortaöğretime bir şey gelirse bu puanla bu sıralamayla hani ortaöğretimde seneye bir tane dersten kasıtlı kalmayı düşünüyorum çünkü lisansta öğretmenlik dışı bu puanla bir halt olmaz üniversitede bir tane dersten kasıtlı kalacağım

Orta öğretimdeki 1270. Sıra şuan aldığın lisans puanıyla hemen hemen aynı. Lisanstan neredeyse mezun olacaksın. Kararı kendini vereceksin. Çok ortadasın. Kadrolar artarsa ortaöğretim biraz daha önde ama çok minimal fark var. Kadro açılmaz ise öğretmenlik kadron açılırsa pişman olursun.

@udevecili, şunuda unutma geçen sene 1280 ise o sıra bu seneye göre 1350 sıra yapar. Çünkü 2024 e göre bu sınav daha zordu. Sen daha kolay sınavda 89 aldın bu sene 89 alan senden sıralama olarak önde.

@udevecili, canım kardeşim öncelikle itina ile cevap verdiğin için çok teşekkür ederim senin gibi itikatlı insanların aramızda olması çok güzel ben 2027 için zaten tercih yapmayacağım 2028 yılı için tercih yapacağım yani 2028 Ocak ayı için

@Realisttt, son 2 atama gibi düşük olursa sınırdan atanırsın/atanamazsın. ortalama bir atama miktarı olursa 2. de atanırsın. yüksek bir atama olursa 1. de atanırsın. verisel olarak.

Üst Alt