Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2026 sonuçları açıklanıyor | 14 Mayıs

@Realisttt, her sene 1 defa 4 sene kullanabilirsin puanı ama genelde ilk 2 atamada olursa olur çünkü 2 sene sonra yeni girenler olacak

@emre 78, hocam ortaöğretim puanı ile ortaöğretim tarihinin en yüksek atandığı 2 senede (2021-2022) , 2. atamada memurluk 91 puan 795 ile kapatmış. Hizmetli gelebilir.(dediklerim kesinlik değil ama memurluk için çok yüksek bir alım lazım)

Son düzenleme:
Zaten ben de hizmetli için diyorum kardeşim memurun gelmeyeceğini ben de biliyorum zaten ben hizmetli olarak çalışıp 2028'deki sınavda daha yüksek alıp direk bulunduğum kurumda memurluğa geçiş yapmayı falan planlıyorum

@emre 78, son 2 atama gibi düşük olmazsa gelir. umarım öğretmen olarakta atanırsınız

Lisans sıralamanız kaç
öğretmenlik harici olur diyorsanız lisans puanı ile bu sene tercih edin bence

Sıralamam 3 binin üzerinde zor yani

Lisans düzü için söylüyorum

@emre 78, rica ederim. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum herkese. tabi ben araştırmalarımı görüşlerimi söylüyorum. son karar sizin. bilinmez çok fazla.

@Realisttt, atanırsın. 2. de

Arkadaşlar size bir şey diyeceğim ama bana kızmayın biz eğer kontenjanların artmasını istiyorsak bir olmamız lazım Birlik olmamız lazım yani bizim devlete dilekçe yazıp kontenjanların arttırılmasını istememiz lazım eğer biz ben atanayım da hani başkası önemli değil veya aman ben sesimi çıkartmayayım ne olur ne olmaz dersek atamalar hep yerinde sayar onun için peygamber efendimizin dediği gibi kendi için istediğini Müslüman kardeşi içinde istemezse tam anlamıyla iman etmiş olmaz hep beraber bir olup meclise kotaların artması yönünde dilekçe yazarsak bizim için daha iyi olur çünkü bu kontenjanların azlığından en çok da ortaöğretimden giren arkadaşlarımız sıkıntı görüyor çünkü en çok KPSS'yi ortaöğretimden giren var ama en az kontenjan ortaöğretimden açılıyor

Üst Alt