Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS öğretmen alımları...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sağlık meslek liselerine öğretmen olarak atananlar kaç puanla kapattı.bir türlü öğrenemedim.branş bazında sıralamayı yerleştirmeler açıklanınca mı öğrenebiliyoruz?ben 2018 ekpss ye gircem ilk kez.inşallah sağlık mesleğe ya da kız meslek lisesine atanırım.bu yıl 8 kişi ekpss ,ile atanmış ama kaç puanla kapattı bir türlü öğrenemedim.

öğretmenlikte normal kpss de batıda az kontenjan açıyorlar artık. peki ya ekpss de durum nedir? tercih sonuçlarını veya illere göre atamaları bi türlü bulamadım? batıya öğretmenlere kontenjan çok veriliyor mu?

Arkadaşlar selam, ben iletişim mezunuyum formasyon olayi ne zaman halletmemiz gerekiyor subat 2018'den once mi? iletisim ogretmenliklerini yazmayi dusunuyorum. %45 raporum var.

öğretmenlikte normal kpss de batıda az kontenjan açıyorlar artık. peki ya ekpss de durum nedir? tercih sonuçlarını veya illere göre atamaları bi türlü bulamadım? batıya öğretmenlere kontenjan çok veriliyor mu?

seldaa

Meb sitesine girdim ama dosya açılmıyor
Yayınlamıyorlar sebebini anlayamadım
Başka hiçbir yerde de yok

Arkadaşlar 15 29 ağustos seminerlerine biz katilacakmiyiz bilginiz var mı

arkadaşlar merhaba,

şubattaki 1500 öğretmen atamalarında kadroların hepsi doldu mu? atanan kişi sayısı net kaç kişi bilgisi olan var mı?

Arkadaşlar merhaba şu an kamuda memur olarak çalışıyorum 2018 ekpss ye girip öğretmenlik tercihinde bulunmak istiyorum branşım bilgisayar öğretmenliği. MEB ekpss ile öğretmenlik alımında eğitim bilimleri sınavına girmeyi şart koşuyor mu yoksa sadece ekpss puanı yeterlimi? Konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

bekirclskn

Egitim bilimleti ve öabt yok hocam sadece gy'gk ve diger kpssden farkli olarak 120 degil 60 soru oluyor 30gy-30gk

1453tunc

Cevabınız için teşekkür ederim. Birşey daha soracağım MEB şuan kpss ile öğretmen alımlarında 6 yıl sözleşmeli olarak görev yapma şartı koşuyor. Engelli öğretmen alımlarında böyle bir durum söz konusu mu acaba? Kadrolu olarak mı atanıyoruz yoksa sözleşmeli olarak mı?

15 29 agustos seminerlerine katilan var mi aranizda?

merhaba arkadaşlar aydında göreve başlayan arkadaşlar var mı

2016 puanıyla engelli öğretmen alımı kaç kere oldu bilen var mı?Atanamayan var mı?Bilgisi olan varsa,paylaşsa sevinirim..

2 defa alım öğretmen alımı yapıldı.

Birinci alımdaki kontenjan listesi şu linktedir. http://www.kpsscafe.com.tr/images/upload/KONTJ.pdf

İkinci alımdaki kontenjan listesi şu linktedir. https://drive.google.com/file/d/0BxCYXmeNe_fFc3huSTZMUDBWNTA/view

Toplamda iki atama için 2Bin kontenjan ayrıldı ve yaklaşık 50 kontenjan boş kaldı. Bunu dışında atanamayan engelli öğretmenler var bildiğim kadarıyla ve onlar 3ncü atama için sosyal medya vesaire ortamlarda lobi faaliyetleri yapmaktalar. Atanamayan sayı ne kadar bilgi sahibi değilim. Bununla birlikte taban puanlar ne kadar indi o konuda yine facebook gruplarıda bilgi paylaşımı yapan engelli öğretmenler gördüm. Size de ufak bir google aramasıyla buna ulaşabilirsiniz.

@dokuzparmak ontanedir
teşekkür ederim.. sence e kpss ye girmeye hak kazanırsam dersaneye gitmeye gerek var mı? kaynak önerir misiniz,ayrıca biz ekpss ile öğretmen olarak atanırsak,aile sosyal politiklarına mı yoksa meb e mi atanıyoruz...

Son düzenleme:
Nisanda atamasi yapilan hocalarim sizlere ayin 5inde seminer icin bilgilendirme mesaji geldi mi

Hocalarim oncelikle iyi bayramlar bizlerle ilgili yapilacak is ve islemler yani engelli aday ogretmen is islemleri hakkinda bilgisi olan varsa yazabilir mi ?

Merhaba Arkadaşlar,

EKPSS ile öğretmen alımları nasıl yapılıyor? Öğretmen alımı için farklı bir EKPSS mi var? Çok yabancı olduğum bir konu, o nedenle sorma ihtiyacı duydum. Bir de bu tür alımlarda yaş sınırı oluyor mu?

Zaman ayırıp cevap verenlere şimdiden teşekkür ederim.

Erdoğan

merhaba Erdogan Er bey

ben yeni atandım ekpssden öğretmen olarak. herkes aynı ekpss ye giriyor yani öğretmenlik mezunları da diğer mezunlar da aynı sınava giriyor.milli eğitim bakanlığı ihtiyacına göre kadro açıyor.2016 ekpss sonucuna göre giren öğretmenlerin büyük çoğunluğu atandı. bunda sağolsunlar ankaraya giden arkadaş gruplarımızın çok etkisi oldu.sürekli ankaraya gidip kadro için bastırdılar çalışmalar yaptılar.yaş sınırını bilmiyorum.atamalar kadrolu yapılıyor.doğu görevinden muaf tutuluyor

nnk1981

Çok teşekkür ederim Nazmi bey, kısa ama öz bilgi verdiniz. Ben İngilizce öğretmeniyim. Acaba şansımı denesem mi diye bir düşündüm :)

uzun da yazarım isterseniz:) ancak bilgi kirliliği olmasın diye öz yazdım .

vallahi şuan ne işle meşgulsünüz bilmiyorum ancak öğretmenliği seviyorsaniz şansinizi deneyin bence.2016 ekpss ile 2 kez öğretmen alımı yapıldı.milli eğitimin ihtiyacı olmadığını açıkladığı bazı branştan arkadaşlar hariç ( malesef atanamadılar ) herkes atandı.

malesef 200 civarı arkadaşımız atanamadı sanırım. ilk atama 2016 temmuzda oldu 500 kişi, alındı.ikinci atama yaklaşık 1300 kişi alındı 2017 şubatta ancak güvenlik soruşturması ile 3-4 ay sürdü göreve başlama. ve temmuz atamasında büyük çoğunluk ilk tercihlerine kendi illerimize atandık.hakkınızda hayırlısı olsun umarım isteyen herkes atanır

Hocalarim bilgi paylasimi yapalimmi egitim surecimiz nasil isliyo?

merhabalar ben biyoloji öğretmenliği için ekpss ye giricem istanbul istiyorum geçen senelerde kaç puanla atandı şehir seçimi nasıl oluyor bilgilendirirseniz sevinirim? ve deneme sınavlarını nereden bulabilirim. geçmiş yılların sorularını bulabileceğim bir kaynak var mı?

ankara icin meb bi toplanti duzenlemis habere ulasan var mi

EKPSS 2018'e girecek Öğretmenler Grubu

Merhaba arkadaşlar 2018 ekpss ye girecek olan öğretmen arkadaşlar burada bir araya toplanıp bilgi paylaşımı yapabiliriz ve çalışmalar hakkında birbirimizle bilgi alışverişinde bulunabiliriz. Ayrıca bir whatsapp grubu da kurabiliriz. Çalışmalar için bir araya toplanıp atama için kadro çalışmalarında da bulunabiliriz.

arkadaşlar hangi kitaplardan çalışıyorsunuz

Ekpss lisans

Arkadaşlar öncelikler mrb yıllardır öğretmenlik için KPSS sınavına girdim atama bekledim sonunda EKPSS ye girmeye karar verdim 2018 EKPSS (öğretmenlik) sınavına girecek arkadaşlar var mı? kontenjanlar nasıl ayarlanıyor branş fark ediyor mu?önerilerinizi alabilir miyim tşk ederim.

bende aynı sınava giricem ama sizin gibi bende konu hakkında pek bir bilgiye sahip değilim giren arkadaşlar ya da bilgisi olanlar paylaşırsa çok iyi olucak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt