Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS öğretmen alımları...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba arkadaslar temmuzda formasyon belgesını alacak olanlar ıcın hıc sans yokmu bu tercıhlerde??

Branş kontenjanı belirlemişler.Bu şekilde puanı düşüklerin bile atanma ihtimali var.Bu yüzden herkes tercih yapsın.

@yakups said

yakup hocam benim bransim edebiyat.puanim 66 atanma sansim var mi.11. tercihi acsam es durumundan izmire geri gelebilir miyim.stajerligim daha onceki calistigim yillarda kalkti.bana yardimci olun lutfen

Yakups hocam branş kontenjanı belirlediklerini nereden biliyorsunuz. Bide benim alanım lise mat fakat sadece 15 il açık gözüküyor

recai87 Duyuru sayfasında var kontenjanlar size 19 kontenjan ayırmışlar.
memo61 Hocam size 27 kontenjan vermişler.Mesela sizin branştan 30 kişi var da siz 3 kişiyi geçseniz atanıyorsunuz.Yani belli olmaz atanabilirsiniz.

yakups

Hocam merhaba Bölümüm Kimya 1. öncelik olarak görünüyorum. Maalesef İstanbul'da yaşamam gerekiyor ve başka tercih yapamıyorum. Mazeret belirterek yalnızca İstanbul tercihi yapabilirmiyim. Konu hakkında bilginiz varsa sevinirim.Teşekkürler & Saygılar

YXL Eğer İstanbul size açık görünüyorsa tek tercih yapabilirsiniz tabii ki.

Yakups hocam 19 çok az değil mi ya kaç tane lise mat ci vardır acaba

memo61 Eş durumuna gerek yok.Engelliliğe bağlı yer değişikliği yapabilirsiniz.O da şubatta ve ağustosta oluyor.

yakups said
hocam ben de 18 il gorunuyo siz 27 demissiniz ama.puanim dusuk oldugu icin mi acaba boyle.yoksa teknik bi hata mi var. bi de tercih disini acmali miyim

Hemen bu yil agustosta oluyo mu.ya da seneye agustos mu hocam

Hemen bu yil agustosta oluyo mu.ya da seneye agustos mu hocam

@recai87 Kaç kişi olduğunu bilmemiz mümkün değil.
@memo61 Verilen kontenjan kadar il açılmamış demek ki.Yani sizde 27 kişi atanacak ve 18 tane ilden birine atanabilecek.Yani aynı ile atanacaklar olacak mecburen.Sizin bu tayin işi karışık olacak.Ağustostan önce göreve başlarsanız normalde tayin hakkınız var.Ancak Meb bunu engelleyebilir ne yapacağı belli olmaz.Yani hukuki bir sorun ortaya çıkacak.

Meb de onaylatma işlemi olmayacak herhalde Dimi arkadaşlar öyle bir şey yazmamislar

yakups ama hocam onlar il kontenjani degil mi. edebiyatci 27 kisi mi alacak yani.o zaman atanma sansim cok az.edebiyatci sayisi fazladir diye tahmin ediyorum

memo61 Hocam sizin için branş kontenjanı vermeleri çok iyi.Çünkü eski usülle atama yapsalardı atanamazdınız.Ancak şimdi atanma ihtimaliniz var.

Benim puanim 76 brans biyoloji 10 kisi kontenjan durumum ne olur sizce ?@yakups ayrica 1.oncelikli diyor

arkadaslar meb e tercihleri onaylatma gibi bi islem var mi.netten yapmamiz yeterli mi bilen var mi

canacan Eğer yeni bir karar almazlarsa bayramdan sonraki ilk günlerde atandığınız yerdeki milli eğitime gidersiniz okul tercihi yaparsınız.1-2 hafta içerisinde başlamış olursunuz.Ağustosun 15'inde çift maaş alırsınız.

yakups hocam izmir sosyal bilgiler izmir icin puanim 83 sizce sansim nedir tabi zor bi soru ama.birde simdi atanirsak subatta izmire donme sansimiz nedir.saglik ozrunden mi donebiliyoruz

bio88 Kesin bir şey söyleyemeyiz ancak ben atanabileceğinizi düşünüyorum.Puanınız iyi.

10 il var 10 kontenjan benim tercih edeceğim 3 il var bunun disindakileri yazmiyorum degil mi birde atama olursa o ile gidip okul sececegiz degil mi

yakups

Teşekkür ederim hocam

nnk1981 Büyük ihtimal atanırsınız.İzmir açık görünüyorsa İzmir'e de büyük ihtimal atanırsınız.Şubat ve ağustosta eş durumu atamalarıyla birlikte engelliliğe bağlı yer değişikliği oluyor.Başka şehre atanırsanız bu hakkınız kullanıp İzmir'in çok merkezi olmayan bir okuluna atanabilirsiniz.

10 tercih var ama van siirt ben buralari yazmak istemiyorum 3 tercih ve bunun disindakileri istemiyorum sorun olur mu acaba

@bio88 Evet atandığınız ile gidecksiniz.Boş okullardan birine kaydınız yapacaklar.10 tercihin altında da tercih yapabilirsiniz ancak atanma ihtimaliniz azalır.

yakups
hocam meb e tercihleri onaylatma gibi bi islem var mi.netten yapmamiz yeterli mi olacak.

yakups 10 il 10 tercih ben 3 tane seçip istegim disindakileri istemiyorum diyorum kayit almiyor ne yapmaliyim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt