Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS öğretmen alımları...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peki yakups hocam açılan her yeri yazmam mantıklı mi uzakta olsa . Yoksa belli yerleri yazıp olmazsa yakında memurluk mu beklemek mantikli sizce

merhaba yakups hocam eger atanırsak subatta stajerligimiz kalkmadığı için eş ozrüne başvurabilirsiniz demiştin MEBe sordum olmaz dedi ne dusunuyorsun ona göre tercih yapacağım

@serhan2032 1 kişi aldığı için öyle bir sıralama yok galiba.
semih52 Benim bahsettiğim eş özrü değil.Eş durumundan yer değiştirebilmeniz için 1 yıl çalışmanız gerekir.Benim bahsettiğim engellilik durumuna bağlı yer değişikliği.İkisi aynı anda aynı ekran üzerinden yapılıyor.Ancak siz engelliliğe bağlı yer değişikliğini işaretliyorsunuz.
recai87 Hocam o sizinle alakalı bir durum.Engeliniz sorun çıkarmayacaksa her yeri yazın. En kötü 2-3 sene sonra memleketinize gelirsiniz.Yok öğretmenlik olmasa da olur önemli olan iş ve para kazanmak derseniz zaten o puanla memleketinizdeki bir devlet dairesine çok rahat atanırsınız.Üstelik memurluk rahattır.Tamamen kişisel durumunuza,isteklerinize bağlı.

yakups hocam cok teşekkür ederim biz aday olarak mı atanacagız yani ilk 6 ay memlekette kalabilirmiyim evliyim ve cocuklarım var o yüzden soruyorum

semih52 Evet ilk dönem staj yapacaksınız.Stajı memleketinizde yapabilirsiniz.Branşınızı ve memleketinizi söyler misiniz?

tarih bölümüm memleket işi karışık su an Sivas dayım esim meb de üç yıldır cslısıyor fakat samsuna yerleşmek istiyorum orduluyum

semih52 Hocam başka şehre atanırsanız engelliliğe bağlı yer değişikliği yaparak Samsun'a tayin olabilirsiniz.Hizmet puanınız az olacağı için merkeze tayininiz çıkmayabilir.Ancak Samsun'un bir ilçesine falan tayininiz çıkabilir.Ben adaylığım kalkmadan,9 ay sonra bu şekilde tayin istedim.Zaten atanırsanız seneye ağustosta 1 yıl süre dolacağı için eş durumu hakkınız da olacak.Bunları bilin.Karar sizin.

yakups hocam birşey sormak istiyorum siz bu bilgileri nerden biliyorsunuz yani ben mebe sordum mesela stajyer öğretmenlik falan kesin değilmiş veya atandığımız yerde tayin istemek için 1 yıl çalışmamız gerekiyormuş siz eminmisiniz?

Arkadaşlar içinizde Rehber Öğretmen olanınız varsa lütfen paylaşımda bulunursa çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler.

Candyyy Stajer öğretmenlik uygulaması geçtiğimiz dönemde başladı,atanıp yapan arkadaşlarımız var.Meb yeni bir karar alır da hayır staj yapmayacaksınız derse onu ben bilemem.Ben geçtiğimiz dönemdeki olan durumu söylüyorum.Tayin meselesine gelince Ben Kasımda göreve başladım, Ağustos ayında özür grubu tayinlerinde engelliliğe bağlı yer değişikliği başvurusunda bulundum ve memleketimdeki bir okula tayinim çıktı.Kendimden biliyorum yani.

arkadaşlar tercihler sayfasına giremiyorum. nüfus bilgileri getirilirken hata oluştu yazıyor. sizde de geliyor mu, yoksa birtek bende mi geliyor?

Uvercinka Hocam iyi ama lise matcilar arasında ilk 19 için yeterli olmayacak heralde

recai87

Nereden başvuru yapmıştınız hocam ve başvurduğunuz şehir tercihe açıldı mı? Niye sorduğumu da söyleyeyim: Büyük ihtimalle sıralamada atanacak kişilerin şehirleri tercihe açılmış.

Balıkesir hocam . Balıkesir tercihler de yok. 15 tane il var sadece. Ciddi mi bu nerden biliyorsunuz öyle olduğunu

recai87

Hocam bir istatistik bu. Hangi branşı araştırsam böyle bir sonuç çıktı. Bunu söyleyen çok kişi var ayrıca. Yalnızca 1 istisna ile karşılaştım. 95 puanlı ve sınavda 35. olan bir arkadaşın başvuru ili olan Çankırı açılmamış. Buna karşılık çok sayıda destekleyici bilgi var.
Üzülmeni istemem, benim de başvuru şehrim açılmadı ve ben 2. atamaya yoğunlaşmaya başladım. Branş bazında atama cidden kötü oldu.

meb'den tercihler sayfasına girilemiyor. yoksa yine - yok bu böyle branş bazlı da olmuyor. en iyisi mi biz yine genel sıralamayla alalım. ya da başka bir yol bulalım - deyipte yeni bir alım şekli üzerinde mi çalışıyorlar meb sitesinde?---

Anlıyorum Papa hocam . Olabilir yani .Bugüne kadar yapıldıgi gibi yapılsa idi büyük ihtimalle atanirdik şans kısmet işte yapacak bişey yok . Memurluk düşünmuyor musunuz ben memlekette ve yakın yerlerde Memurluk yazarım artik

recai87

Birisi 2. atamada öğretmen olarak kesin atanacaksın dese memurluk yazmam, elbette beklerim. Şu durumda ne yapacağımı bilmiyorum açıkçası. Son hamleler, son denemeler yapılıyor kontenjanı arttırmak için. Onlara bakıyorum, destek vermeye çalışıyorum. Cuma günü atamadan sonra daha kesin şeyler söyleyebilirim. Ne diyelim hayırlısı olsun.

yakups hocam iyi akşamlar. Öncelikle yorumlarınız için çok teşekkürler. Ben kaç gorselci var onu bulamıyorum. Bu konuda bir tahminde bulunabilir misiniz ?

Yok be hocam meb'in her zamanki durumu. Altyapı çökmüş işte. Düzeltirler yarına. Dediğin gibi olması da şaşırtmaz ama. Oyuncak gibi oynuyorlar sistemle.

Hocam bu istatistige göre durum pek iç açıcı görünmüyor. En azından benim açımdan. Gorselciyim Manisa dan.tercihlerde manisa yok. Bu atama olmayacak anlamını mi taşıyor?

Hocam 2 atama olacağı kesin değil artı olsa bile onada yeni bi sitem getirirler kontenjanı çok az tutarlar yine olmayabilir çok riskli bi durum yani gelmezse memleketimde memurluk yazar geçerim . Hocam tercihler başlamış iken yeni bi düzeltme iyilestirme yapmaları mümkün olabilir mi ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt