Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS öğretmen alımları...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar asıl mesele şu ki, bizlere ayrıan kontenjan çok azzzz!! Şubatta normal ögretmen atamasıviçin verilen rakam 30.000!!! Bizlere şurada düşen o da çabalarımız sonucu zorla 500! Bizler düşünülüp bir kolaylık olsun diye sınav yapılıp alınmaya layık bulunduysak , alınmamız icap eder ama gerçek rakamlarla!!! Bu durumda en az 1500 atama olmalıydı, kanun zaten %4 engelli istihdamını her çalışma sahası için zorunlu kılıyor, koskoca meb camiasının %4 ü engelli istihdamı mı peki?HAYIR!!!
Sonuç olarak burada sen ben düşük yüksek ah vah diyecegimize hakkımız olanı dile getirmeli bunun yolunu bulmalıyız bir tarafta saglıklı adaylara hatrı sayılır atama rakamlari verilirken diger taraftan korumaya çalışılan engellilere komik rakamlar verilmemeli!!
Kendimize gelip bunun savaşını vermeiyiz arkadaşlar, rica ederim kimse kimseye kızıp, sataşıp durmasın, sonuçta kader aynı ATANAMADIK!! Çözüm için birlik olalım.

Arkadaşlar 2.atama olsa bile puanlar çok yüksek 2018i beklesek puanlar daha çok artacak zaten haksızlığa uğradık branşa göre atama çıkardılar 2014de herkesi atadılar bu sene yarısını zor aldılar burada boş konuşup hiç birşey kazanamayız lütfen bimere elektronik dilekçe versin herkes kimse yapmaz nasılsa demeyin 1 kişi 1 kişidir internet başında bunu yapmak zor değil duyarlı olalım lütfen

Candyyy

hocam haklısın bu branj sistemi çok kötü oldu ve sınav öncesi hiç konu gündeme gelmedi

Suskun Mutsuz Umutlu

Zaten sizin metni gönderdim bende ama arkadaşlar lütfen katılım olsun baskıyla birlikte ya yakın zamanda tekrar atama şansı elde ederiz yada bütün engelli öğretmenleri istihdam ederler sessiz kalmayalım beklemem yararımıza değil şubatta diğer öğretmen alımları 30.000miş 1.000 kişilik bir kontenjanı da bize ayırsınlar yoksa ekpssnin ne farkı kaldı kpssden

Candyyy o yuzden diğer arkadaşlar atananlar da yollasın bize destek için bencillik yapılmasın. ben atanayımda başkası ne olursa olsun anlayışı öncelikle bir insan a yakışmaz sonrasında engelli bir öğretmen adayına hiç yakışmaz :) bizi biz daha iyi anlarız derken bize biz daha iyi kazık atıyoruz böyle olmamalı bunun için mücadele ediyoruz işte :)

Arkadaşlar atananlardan hiç ses yok.bi sonraki aşama nedir ne yapmamız gerekiyor

Arkadaşlar inş şubatta tekrar alım olur .. Ben 87 ile atanamadım lise matematik. Peki memurluk tercihi yaptığımızda atandık diyelim temmuzda ve şubatta tekrar tercih yapıp öğretmenliğe geçebilir miyiz?

Arkadaşlar inş şubatta tekrar alım olur .. Ben 87 ile atanamadım lise matematik. Peki memurluk tercihi yaptığımızda atandık diyelim temmuzda ve şubatta tekrar tercih yapıp öğretmenliğe geçebilir miyiz?

Bu konu benim için de onemli memur olsak bi daha ne zaman ve ne şekilde ogretmen olabiliyoruz?

Eğer yeni bir karar alıp değişiklik yapmazlarsa memurluk tercih edip atananlar ikinci öğretmenlik alımında da tercih yapıp öğretmenliğe atanabilirler.Bizler öyle yapmıştık 2014'te.

yakups Hocam tercih yapacağım şubat'a kadar beklemeyeceğim inşallah bi değişiklik olmaz çok teşekkürler

Birde böyle bir sorun var, önce memurluk yazıp atananlar burada digerlerinin önünü tıkarken, ögretmenlik tercihleri yapılırken de orada digerlerinin önünü tıkıyorlar bu adaletsizlik degilde nedir, asıl bu durumu iletmek gerek ilgili mercilere zaten böyle bir çalışma varmış, bir yıla ait bir puanın sadece bir defa atamada kullanılması yönünde, üzerinde çalışılıyor inşaAllah tez zamanda devreye girer de kimseye haksızlık olmaz.

yakups hocam atanan öğretmenler bundan sonra ne yapacaklar milli eğitime mi gitmemiz gerekiyor bir de öğretmen olup olamayacağımıza dair raporu ne zaman alıyoruz

Candy16 haklısın hocam hiç öyle düşünmemiştim:(kimsenin de Hakkı'na girmek istemem. O zaman şubatı mı beklicez..

@bilişim@ Artık muhatabanız atandığınız ilin milli eğitim müdürlüğü.Oraya bakanlıktan kararnameniz gidecek,gitmeden hiçbir şey yapamazsınız.Bu yüzden telefonla bilgi alın.Kararnameniz geldi dediklerinde gidersiniz.Raporu ilk fırsatta alın.O raporu diğer belgelerle götüreceksiniz milli eğitime.Aradığınızda gerekli bilgileri onlar da verir zaten.

yakups hocam bizleri ilçeye veya köye verme durumları var mı ben engelimden kaynaklı hastaneye yakın olmam lazım verirlerse itiraz edebilir miyim?

herhangi boş olan okula mı veriyorlar, yoksa bize de soruyorlar mı yakup hocam? barınma ihtiyacı nasıl karşılanıyor? haliyle daha yeni gidildiği için para da olmadığından ev tutmak da zor herhalde, bir de çok soruldu galiba ama tayin isteme hakkı nasıl kullanılır?

@Ysmn9766 Eğer merkezde boş yer varsa verebilirler.İtiraz şeklinde değil de durumunuzu anlatın.İyi bir müdüre denk gelirseniz bir şeyler yapar.

@mehker Size sorarlar sormazlarsa da siz sorun hangi okulda boşluk var diye.Barınma olayı size ait.O tür şeylere yapacak bir şeyleri yok.Engelliliğe bağlı yer değişikliği hakkı ağustos ve şubat aylarında eş durumu atamalarıyla birlikte yapılıyor.O zaman kullanabilirsiniz.

yakups hocam önceki ekpss de memur atamaları kaç ay arayla olmuştu. yani 1. ve 2. atama arasında ne kadar süre vardı

yakups Hayırlı bayramlar hocam size bir sorum olacak cevap yazarsanız çok sevinirim. Ben Kayseri de ikametgah ediyorum ve İstanbul a lise matematik öğretmeni olarak atandım çok şükür. Bayram'dan hemen sonra da önceden planlanmış bir haftalık tatil programı vardı. Biletler flan önceden alınmıştı. Ama benim çalışabilir raporum ve diğer belgelerim hazır değil. Siz bir yorumunuz da il milli eğitime kararnameniz gelmedikçe hiç bir işlemde bulunamazsınız yazmışsınız. O kararname pazartesi İstanbul il milli eğitime ulaşşa bizden kaç gün içinde belgeleri getirmemizi isterler acaba bi bilginiz var mı? Sizde Nasıl olmuştu? Sizce ben bu 5 günlük tatile gitsem belgeleri yetiştirme konusunda bir sıkıntı yaşarmıyım??? Lütfen cevap yazın hocam...... yakups yakups

Hilal0638 Sorun olmaz hocam öyle çabuk tükenen belli bir süresi yok.Yine de çok geciktirmeyin,pazartesi arayın söyleyin atandığınız il milli eğitime.Zaten bakanlık il memlere 1 Eylül'e kadar süre tanımış.Kısacası bu pazartesi değil öbür pazartesi belgeleri hazırlayıp gitseniz olur.Ancak yine de arayın danışın uygulamalar farklı olabiliyor.

yakup hocam, sağlık raporunu hangi hastaneden alacağız? bu öğretmenlik yapabileceğimize dair rapor mu? zaten engelli raporunda bizim bütün durumumuz yazıyor. buna neden tekrar gerek duydular

[SIZE=6][/SIZE][SIZE=5][/SIZE]Hayırlı Bayramlar diliyorum. Bir sualim olacak, bu konuda Allah rızası için net bir bilgisi olan varsa yardımcı olsun, net bir bilgiye ulaşamadım. Ankara'da yaşıyorum, 1.tercihim de Ankara idi ama 4.tercihim olan İstanbul'a atandım. Ankara'ya tayin isteyebilir miyim? Özür tayini vs. Hiç İstanbulda çalışmaya başlamadan Ankarada ailemin yanında göreve başlayabilir miyim?

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt