Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS öğretmen alımları...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlköğretim matematik öğretmenliğinde kontenjan mı ayrılmıyor yoksa bu bölümden başvuru mu az oluyor ?(normal KPSS de alım çok iyi de )

Hakan Çiçek

yok hocam kontenjan ayrılmıyor demedim , az kontenjan ayrılıyor. evet kpss ile alımda dediğiniz gibi. orayı niye denemediniz olmadı mı hocam durum nedir? benim lise mat 2 defa girdim ilkinden ümidim büyük bi şekilde kırılınca 2.ye hazırlanmadım üçüncüsüne de girmedim artık..

öyle lise mat ilk girdiğimde çok kalabalıktı hala da öyledir tahminim.. ama ilköğretim mat da hemen herkesi atamıyorlar dır..buna da mutlaka bi hazırlık istiyorlardır , hatta garipsediğim olay ilk mata da hiç ilköğretimde anlatılmayacak konularda soruluyor tabi lise mat biraz daha zor oluyor ama neticede....

inşallah atanırız hocam

Başbakan sözünü tutmadı gene atanamadık. Bu ülkede yalancılardan bıktık !!! Haziranda 500 kişilik kadroya 4 bin kişi başvuracak. ne 2016 lıların nede 2018 lilerin yüzü gülecek.

Arkadaşlar benim raporum ekim 2018 bitiyor ekpss ogretmen atamasi 2018 haziranda başvuruda problem olurmu

ekpps atamaları

Sınava giricem bölüm seçimi yapacağım öğretmenlik düşünüyorum gibi atamaları iyimi ekpss ile acaba kaç puan almak gerekir nekadar zamanda atanabilirim

cap

Merhaba, mümkün oluyorsa bilgisayar mühendisliği seçiniz. Ve yabancı dil öğrenin

Suskun Mutsuz Umutlu

Branş ne hocam ? 4 bin kişi biraz fazla değil mi ? Çoğu bölümden atanmayan kalmadı diye biliyorum geçen seneki iki atamada ama ? Branş farklılığı olabilir belki ?

usomer

Çakılı öğretmenlik ve mülakat geldi.millet rapor bulmanın derdinde.işin aslı bu.

kbenly

nasıl? hocam biraz detaylandırmanız mümkün mü ben bunu bilmiyordum , mülakat vardı ama yazılı sınav oldu diye biliyorum ben artık. ayrıca öğretmenlikte çakılı kadro nasıl oluyor ki? 3-5 - 7 yılda bir (bölgeye göre) tayin isteme hakkı var diye biliyorum ayrıca yüksek lisans yapanlara ayrıcalık tanınıyor diye biliyorum :)

ahmet22

normal kpss ile sözleşmeli öğretmenlik alımı yapılıyor.6 sene çalıştığı yerden ayrılamıyor.evli olanlara da ailesiden 6 yıl ayrılmak güç geliyror.sözleşmeli öğretmen alımlarına mülakat da geldi.ancak bunların hiç biri engelli öğretmen alımında yok.kadrolu atanıyorsun.mülakat da yok.engelli öğretmen ataması insanlara daha cazip geliyor.çoğu rapor almanın derdinde. bu yüzden müracat artar diye tahmin ediyorum.

kbenly

hımm hiç bilmiyordum ama şimdi....adam kpss gibi zor bi sınava hazırlanıp atanıyorsa ...ona mülakat yapmak ve sözleşme imzalatmak da haksızlık bence. tabi her branş için zorluk aynı değil.

bu arada yazılı sınav ekpss de var mı hala?

atandıktan sonra yazılı sınav var diye biliyorum ama bilginiz olsunn

Hıı evet aks sınavı o.adaylık kaldırma sınavı.o bütün atanan öğretmenlere var.kolay diye duydum.

heh,üç dört saat kaldı başvuruların kapanmasına , kaç kişi başvuru yapar ki bu zaman diliminde.başvuranlar başvurmuştur bence

Ben de bu herkes rapor alacak olayini anlamiyorum. Engelli bireyler bile zar zor rapor aliyorken, saglikli insanlar nasil rapor alabilir ki? Bence degisen hicbir sey olmaz.

Arkadaşlar merhabalar.
Ben sosyal bilgiler öğretmenliği bölümü mezunuyum sizce geçen yıl atanmayan kalmışmıdır ? Ekpss ye ilk defa giriyorum sizce bizim bölümden kaç kişi vardır?

Sefar47

bu soruyu bilemiyoruz malesef.matematik öğretmeniyim bende ama ...bulamadım bu sorunun cevabını ama çoğunluk atanmış bilgisi mevcut

Normal kpss den girdim 76 aldım acaba ekpssnin zorluk derecesi nedir ? Geçen yılların öğretmen atamalarına baktığımda 400 öğretmen alımında 20 kişi kontenjan verilmiş sizce bu yıl ne kadar kontenjan ayrılabilir ? Sizin ilköğretim matematik mi yoksa lise matematik mi ?

lise matematik hocam ben hiç çalışmadım hocam yalnız bizim bölümdekler çok fazla çalışırlar o yüzden zaten bakacağıma da bakmadım ayrıca bu benim raporda yazan not belki öğretmen atamasına engel olabilir diye çekindim ben boş yere çalışmayayaım dedim yani kısmet kısmette varsa beni bulur diyorum çünkü allah biliyor lisansta çok fazla çalıştım yüksek efor sarfettim ama ondan sonra ki 6 yıl boyunca tecrübe ettm ki sen ne kadar çalışırsa çalış kısmet olmuyorsa olmuyor.

şimdi tezliyim başka alanda (tıp fak bünyesinde) içimden bi his bu sbepten bunu da bırak diyor ama emin değilim.

Sefar47
hımm. normal kpssye göre biraz daha kolay olduğu söyleniyor. branş dağılımı nasıl olur hiç bilmiyorum ama geçmiş yıllara ait kontenjan dağılımı bilgisi vardı 1500 lük bi atama için.haziranda 500 öğretmen atanacak ama bu bilgi var

Hocam tabiki nasipte yoksa elden birşey gelmez ama özel okullarda almıyor iki yıldır kpssye hazırlanıyorum. Son umudum ekpss.. Sizde bence hicbir zaman pes etmeyin ve bırakmayın.

Sefar47

ya ne bilim..tıp kolay kolay diyordum lisansta hep geneldı tıpçı arkadaslardan çok daha fazla çalışmış olduğum için. ancak burdada baya bi ezber var. yani yine zor değilde ...

ailem çok sıkıntılı insanlar. okumamış insanı yontmak kavi değil. zaten o sebepten midir boşa okuduğumu düşünüyorum bazı zamanlar çünkü ailede heme hemen kimse okumamış bi kardeşim var tarih mezunu diğerleri okumamış ilkokul mezunu okuma yazma bilmeyenler bile var ve geniş aile.

şimdi çok okumuş kültürlü olduğundada çevrendekiler hep okumamış olunca ...zorlanıyorsun ...allah biliyor ya hemen her gün kendimi köre kırmızyı anlatıyor gibi hissediyorum yani 6 yıldır böyle oldu sonrası nasıl olur bilmiyrum.

bu bölüm beni kabul etti ,proje öğrencisiyim (tübitak) ama dur bakalım onları memnun edebilecek miyim. fizik ağırlıklı eğitim alıyorum aslında burda

Hocam tabiki okuyan ile okumayan bir olmaz ama şuan eğitim seviyesi yüksek olupta insanlıktan nasibini almamış çok insan tanıyorum... İnşallah kabul edildiğiniz projede güzel yerlere gelirsiniz.

Hocam geçen yıl atanmış olan öğretmen arkadaşlara ulaşma imkanimiz var mi acaba ? Çünkü artik haziranda atanıp okullar açılınca öğrencilerime kavuşmak istiyorum. Umudum her daim var ama verilen kontenjan 500 olunca sosyal bilgilere ayrılacak olan kontenjan sayisi endişelendiriyor.. Ama internette okuduğum kadarıyla bir çok bölümdeki öğretmenlerin atandıkları yazıyor.

Sefar47

şuda dediğim 1500 lük bi atamaya dair kontenjan dağılımı var. iyi kontenjan verlmiş bence 145 fena değil. en çok verilen 2.branş.
yani dedikleriniz doğrudur. valla genelde burda takılmıyorlar gibi. memurlar.net te olabilirler ama geç cevaplanır gibime geliyor. yinede ara ara buraya devamlı gelen arkadaslar var

Hocam tabiki okuyan ile okumayan bir olmaz ama şuan eğitim seviyesi yüksek olupta insanlıktan nasibini almamış çok insan tanıyorum... İnşallah kabul edildiğiniz projede güzel yerlere gelirsiniz.

bilmiyorum ki. akademik kadro bekliyor olacağım ancak oda. yani hep bi yeni bilgi eklemesi olacak devamlı. merdivenin sonu gelmiyor yani.buda sürekli olarak çalışmayı gerektiriyyor oysa ben gezmek ,yeni yerler görmek ve istediğim şeyleri öğrenmek istiyorum. burda danışmana bağlısın adeta zincirli gibi. o ne istiyorsa onu öğreneceksin biraz soğuk

İnşallah hocam yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt