Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS öğretmen alımları...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rica ederim hayırlı geceler :) (bende çok teşekkür ederim pozitif yorumlarınız için)

Sefar47 hocam.ilk alımdan haberim yok ama ikinci alımda 50lere düşmüş diye duydum.bilgilerinize....

Sosyal bilgiler 58le kapatmış ikinci alımda.

Merhaba coğrafya öğretmeni olarak atandınizmi bende girecek sınava fakat normal coğrafya bölümü olarak ne secebilirim bilginiz varmı

kbenly hocam sagolun verdiğiniz bilgi için atanamayan kalmadı deniliyor inşallah doğrudur. Ve inşallah hepimiz atanırız.

Bölümümüz aynı fakat ben de sınava kaç kişinin gireceğini bilmiyorum zaten onu şu an öğrenmek oldukça zor. Sefar47

sağlık hizmetlerine 3 kişi alınır diye tahmin ediyorum.son alımda 75 küsürle kapatmış.şansım yok denecek kadar az.yine de bir umut belli mi olur belki atanırım.ilk kez ekpssye gircem.2016 normal kpssden 76 almiştım.malesef atanamadım.anlamadığım sınav sonuçları açıklandıktan sonra öğretmenlik için bir yere başvurudamı bulunuyoruz?ne biliyim valiliğe mesela.neye göre kontenjan belli oluyo?

Gülfurki

merhaba 2 şekilde öğretmen ataması oluyor ,biri ösym tercihleri ile aspsb ye , diğeri mebbis üzerinden mebe. evet sınavdan sonra.

Bende Fizik Öğretmenliğinden sınava gireceğim. İnşallah Hakkımızda hayırlısı olur. Benimde konu hakkında pek bilgim yok. Sadece araştırmalarım geçen sene 5-10 tane öğretmen açıkta kaldığı. O öğretmenlerde normal lise değil teknik lise öğretmenleri.

Engelli Öğretmen Adaylarının Kaç Puana ihtiyacı Var?

Ben engelli öğretmen adayıyım.Alanım görsel sanatlar.Denemelerde en az 70 yapıyorum.Aancak korkularım var.Yetecek mi diye...İlk alım için kaç civarı puana ihtiyacım var?Son bir sorum: Denemelerdeki başarıyı elde eder miyim?

EKPSS öğretmenlik

Herkese selamlar ;
Nisan ayında ilk kez ekpss gireceğim öğretmenlik için bölümüm yiy. İç. Hizmetleri öğretmenliği atama diğer lisans ataması ile beraber mi olacak ve ortalama kaç puan ile atama oluyor bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi acaba

Ben tercih sonuçlarını öğrenmeden taban puanları öğrenemeyeceğim galiba.bugün süvari yayınlarının denemesinden 79 yaptım ama...Hele bakalım sınav soruları nasıl?

merhabalar pdr bölümünden kaç kişiyiz acaba? Ayrıca ortalama kaç puan almalıyım pdr için?

Öğretmen olarak Atanma halinde geri hizmette çalışmak istediğimiz taktirde ne gibi haklarımız korunacak. Hangi haklarımız saklı.nereden okuyabilirim bunu. Bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirebilir mi?

Denizdenizzzzz

öğretmenlar hangi branştan olduklarını acaba yazabilirler mi gibi bi başlık vardı orada biraz konuşulmuştu...bakabilirsiniz.

Memur olarak atanma durumunda, daha sonra öğretmen olarak atanırsak kurumlar arası geçiş yapabiliyor muyuz?

Denizdenizzzzz

Yok hocam bir daha sinava girmek zorunda kalirsiniz onun icin.memur olursaniz öğretmen olmak icin tekrar sinava gireceksiniz.ancak o zaman olabilir.

Sağolun hocam. Geçen yıllarda hemen hemen bütün öğretmenler atanmış. Memur olarak atanmak mı yoksa son atamalara kadar bekleyip öğretmen olarak atanmak mı mantıklı bilmiyorum. Zaten 2016 yılı sınavından sonra yapılan öğretmen alımı kadar kontenjan yok.

Denizdenizzzzz

Hocam seneye seçim var emin olun iyi bir alım olur.öğretmenlik hepsinden daha güzel.bu sene olmasa da-ki inşalllah bu yıl olur-2019 u beklemeye değer.bu yıl 500 diyorlar.her sınavdan sonra belli kontenjan veriyorlar.o kontenjan bir bakıyoruz iki katına çıkmış.benden demesi

Nerden öğrendiniz o kadar kişi başvuracağını

Nerden öğrendiniz o kadar kişi gireceğini

Arkadaşlar 2016-2018 yıllarında kaç atamada kaçar öğretmen atandı bilgisi olan var mı?

arkadaslar branşlara göre atama yapılacak kontenjanlar ne zaman belli olur?

Ben de E-KPSS sınavında olacağım, ama sınavda salon başkanı olarak :) Belki denk geliriz buradaki katılımcılardan biriyle sınavda...

Son düzenleme:
ahmet22 İl ve alan bazlı öğretmen kontenjanlarının ilan edilmesi : 14 Haziran 2018
Başvuruların alınması ve onaylanması : 18-22 Haziran 2018
Engelli öğretmen atamalarının yapılması : 27 Haziran 2018'de

Türk dili ve edebiyatı bölümünden arkadaşlar... whatsupp grubu kurup haberleşelim mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt