Arkadaşlar herkese merhaba, kim olduğumun, neden bunu yazdığımın hiç önemi yok...Sizden tek ricam okuyun lütfen...
Günlerdir yazdıklarınızı, düşüncelerinizi, isyanlarınızı, heveslerinizi, isteklerinizi bu başlık altından takip ediyorum ve sonuç olarak görüyorum ki hiç bir yere konu varmamış maalesef.
Okuduğum tüm yorumlarda ne zaman açıklanacak, ÖSYM neden böyle yapıyor gibisinden bir sürü şikayette bulunmuşsunuz ve bunlar hep yersiz. Bakın hepiniz biliyorsunuz ki bu işler biraz yavaş yürür. Evet 2014/1 KPSS sonuçları mesela hemen açıklandı ama bu tercih klavuzu'nun hemen açıklanacağı anlamına gelmez. Lütfen sabırlı olalım günde şu sitede aynı konuları yazan paylaşacan yüzlerce kişi gördüm. Lütfen kendinize yazık etmeyin sabredin ve sonuçları görün.
Diyelim ki kılavuz yayınlandı tercih işlemi atama derken zaten aylarca bir süre geçecek. Neden bu acelecilik anlamış değilim. Daha alımın kaç kişi olacağı bile net değilken neden yerli yersiz yorumlarla insanların kafasını karıştırıyorsunuz ki veya sürekli görüyorum puanım ''XXX atanır mıyım?''
Tamam paylaşım çok güzel ama ne o güzel umutlarınızı burada çürütün, ne de kendinizi bu kadar üzün...
Bekleyelim, görelim açıklansın tercih kılavuzu ona göre hareket edelim...
Birlikten kuvvet doğar ama burada biz boş konular açıp sürekli kelime kalabalığı yaptığımız zaman hiç bir yere maalesef varamayız. İnsaların bu süreçte zaten kafası karışık iken sizde daha çok karıştırmayın lütfen. Evet burası bir forum herkes her istediği şeyi paylaşır ona asla lafım yok ama lütfen hassas olunun bir süreçte insanların kafasını çok daha fazla karıştırmayın...
Lütfen sözlerim yanlış anlaşılmasın tek istediğim sabırlı olmanız, zaman herşeyin ilacıdır. Allah'dan tek dileğim herkesin hakettiğini alması...