Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS tercih kılavuzu tahminen ne zaman yayınlanır?

birde bunu yazmıslar memurlar.nette :(
kadro yok kurumlarda malesef dile getirmek istemiyorum ama şehit ve gazi kardeşlerimizin kadroları bizim atamalarımızda sıkıntı olacak konu bundan ibaret ..

can_60;

adamların paylaştıgı seyde boyle bir yazı var mı allahını seversen milleti galeyana getirme ya aziz mubarek gun kac tane ruhsal sorunlu hasta var bu ve benzeri soylemleri okuyup kendini daha cok sıkıntıya sokuyor en başta da ben

ben o yazıyı okudum sehitlerle ilgili bir haber yoktu ondan dedim silinip değiştiyse haberim yok ama yazılanlar kötu degil bence

bugün sitede okudum yaklaşık 1 saat önce pazartesi günü tercih kılavuzun yayınlanacağını söylemişler şimdi baktığımda ise haberi geri çekmişler

cumaya kadar beklerim olmadı en gec pazartesiye kadar totem yaparım olmadı cay icer mutluluklar dileriz artık daha ne yapalım ya

beklemekten başka alternatif yok işin garip tarafı siteden çekmeleri haberi
sizede afiyet olsun :)

engelliler sitesinde yayınlanmıştı Ersin Bey

mutluyummm;

adamlar dalga geçer gibi bir haber paylasiyolar sonra degistiriyolar siliyolar ben anlamadım.editor şehit ve gazi haberini de değiştirip önce bizim önümüze engel olacaklar diyo sonra inşallah olmaz diyolar.bu haberler güzel ilk atama için umut vadeden şeyler var diyorlar ama sonrası için pek umutlu konuşmuyorlar. İnşallah tüm kardeşlerim atanır.Beklemek benimde canımı çok sıkmaya başladı.herşey belirsiz.

can_60;

sabredelim kardeşim sayılı gunler gecer en azından kac kişi alınacak onu biilsek umutla bekler yada işimize bakarız

belirsizlik adamın canini çok sıkıyor kardeşim hergun farklı siteye bakıyorum.hic haber yok bir açıklama yok.ins allah hayırlı haberler duyarız önümüzdeki gunlerde

bn gunde 50 kere abartısız diyorum sayfa yeniliyorum zaten iş güç yok evde ha bire f5 kim ne yazmış diye her 10 dakikada bir sayfa yeniliyorum sana kendi gözlemimi soyleyim mi her syfada 3 5 tane ortalık karıstıcı adam var resmi olarak aldıgım tek bilgi dunkü adamın resmi bilgi diye yayınladıgı bilgi gerisi bence kuru boş ortalık karıstırmak amac zevk alıyorlar hani iddaa oynayanlarınız var mı bilmiyorum icinizde macın favorisi yenilirken ben zaten diger diger takıma oyadım diyenler cıkar tıpkı bunların gibi boş boş konusup insanların canlarını sıkıyolar resmi olmayan hiç bi gönderiye inanmayın

Arkadaşlar herkese merhaba, kim olduğumun, neden bunu yazdığımın hiç önemi yok...Sizden tek ricam okuyun lütfen...

Günlerdir yazdıklarınızı, düşüncelerinizi, isyanlarınızı, heveslerinizi, isteklerinizi bu başlık altından takip ediyorum ve sonuç olarak görüyorum ki hiç bir yere konu varmamış maalesef.

Okuduğum tüm yorumlarda ne zaman açıklanacak, ÖSYM neden böyle yapıyor gibisinden bir sürü şikayette bulunmuşsunuz ve bunlar hep yersiz. Bakın hepiniz biliyorsunuz ki bu işler biraz yavaş yürür. Evet 2014/1 KPSS sonuçları mesela hemen açıklandı ama bu tercih klavuzu'nun hemen açıklanacağı anlamına gelmez. Lütfen sabırlı olalım günde şu sitede aynı konuları yazan paylaşacan yüzlerce kişi gördüm. Lütfen kendinize yazık etmeyin sabredin ve sonuçları görün.

Diyelim ki kılavuz yayınlandı tercih işlemi atama derken zaten aylarca bir süre geçecek. Neden bu acelecilik anlamış değilim. Daha alımın kaç kişi olacağı bile net değilken neden yerli yersiz yorumlarla insanların kafasını karıştırıyorsunuz ki veya sürekli görüyorum puanım ''XXX atanır mıyım?''

Tamam paylaşım çok güzel ama ne o güzel umutlarınızı burada çürütün, ne de kendinizi bu kadar üzün...

Bekleyelim, görelim açıklansın tercih kılavuzu ona göre hareket edelim...

Birlikten kuvvet doğar ama burada biz boş konular açıp sürekli kelime kalabalığı yaptığımız zaman hiç bir yere maalesef varamayız. İnsaların bu süreçte zaten kafası karışık iken sizde daha çok karıştırmayın lütfen. Evet burası bir forum herkes her istediği şeyi paylaşır ona asla lafım yok ama lütfen hassas olunun bir süreçte insanların kafasını çok daha fazla karıştırmayın...

Lütfen sözlerim yanlış anlaşılmasın tek istediğim sabırlı olmanız, zaman herşeyin ilacıdır. Allah'dan tek dileğim herkesin hakettiğini alması...

Tercih Kılavuzu

Kafayı yedirttirdiler illa seçim zamanımı açıklıyıcaklar bu kılavuzu işlerine gelince 6 günde sınav açıklıyorlar ne zaman açıklanacağını bilen yokmu bunun

arkadaşlar aldıgımız son bilgilere göre tercih kılavızu yayınlanması an meselesi yanlız kadro ve kadro sayıları vahim durumda şu an ne kadar alım olacagını biliyoruz lise önlisans lisan için durum çok ama çok vahim bir yerden haber bekliyorum sayıları vermek için durum ankarada toplanmayı gerektirecek varmısınız

ekpss atamaları son durum

arkadaşlar aldıgımız son bilgilere göre tercih kılavızu yayınlanması an meselesi yanlız kadro ve kadro sayıları vahim durumda şu an ne kadar alım olacagını biliyoruz lise önlisans lisans için durum çok ama çok vahim bir yerden haber bekliyorum sayıları vermek için

ağustosun ortaları veya sonlarında ekim 2014 te de tercihler başlar.

arkadaşlar aldıgımız son bilgilere göre tercih kılavızu yayınlanması an meselesi yanlız kadro ve kadro sayıları vahim durumda şu an ne kadar alım olacagını biliyoruz lise önlisans lisans için durum çok ama çok vahim bir yerden haber bekliyorum sayıları vermek için

Yapma yahu :(

nerden geldiği değil haberin bunca zaman beklemenin hüsranı olacak dediğim gibi son bir kez onay bekliyorum tamamını yazmak için

Ya gardaşım nerden aldın bilgiyi onu söyle ortalığı karıştırmayın yahu..:(

Yandex inşallah sağlam yerden almışsındır bu bilgileri ne olucaks olsun artık ya beklemek daha kötü ne ise yüzleşelim artık Tahmini bir tarih varmı ?

abi bizde onun için yazdık hep birlikde bir şeyler yapmamız lazım

yandex bu yazdıkların resmi bir yazı mı ney dayanıyor temeli

yandex tarih varmı ?ne zaman açıklanacağına dair bu bilgileri aldığına göre tarihide almışsındır.?

arkadaşlar söyleyecem birazdan son bir tel bekliyoruz...

Üst Alt