Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS tercih kılavuzu tahminen ne zaman yayınlanır?

yüksek puan alıpta atanamıyacam korkusu yaşayanlar ilk atamada hizmetli kadrolarını ful tercih edin kesin atanırsınız.Bizde daha sonraki kadrolarda memurluga atnırız.korkunuz kalmaz;)

Yakli67 :
O puanı ben alsam valizlerimi toplamaya başlardım :) cidden

öyle göründüğü kadar kolay olmuyor yüksek puanlar alıp da atanmayı düşünmek. kendimden biliyorum :) insanın kafasında acabalar oluyor çünkü başvuru yapacağın yere bir kaç kişi alıyorlar. onlar arasında puanın düşük olursa şansın olmuyor ki tamamen şans işi

herkesin şansı kendi ellerinde , şansımız bol olsun yoksa ayvayı yedik diyebilirim :) benim puanım şu kadar şansım nasıl diye sormak gereksiz bence

benim sıralamam 435(91.92204puan) 15tercih hakkım var 15tercihimide yazdım ve o 15tercihide benden önceki kişiler yazarsa atanamam bu kadar basit iyi puan almakla bitmiyor iş, iyi tercihte yapmak lazım
2012 ÖMSS ilk aımıyla yapılan yerleştirmede 5kişilik kontenjanın 4ü 90üstü paunla girmş başkada kimse yazmamış iyi tercih yapan 75puanlı bir arakadaş o 5inci olmuş ve 75puanla memur atanmış... kaldıki 90üstü puanla ne hizmetliler girmişti... 2 elemeli bir sistem bu sınav 1.turda iyi puan almak 2.turda iyi tercih yapmak lazım..

ArTe;

Benim puanım 70 sıralama 18.000 İstanbul yada Ankara atanırmıyım.?

15 tercihide branş iibf kadrosundanmı yaparsam şansım yükselier 4001 mi yazınca?

goktug61;

yüksek puan alınca atanmak kesin ama bu seferde ya istediğim yer olmazsa derdine düşüyoruz :) dediklerinde çok haklısın başta iyi puan alıp pol pozisyonunu alıcaksın sonra iyi bi atakla güzel bi yer denk gelir :)

Senin puanın kaç yazabilir misiniz muhammed bey.

Benim puan lise düzeyi (EML Kimya) 78.5 :) Ben umut sahibiyim yinedeama tabiki şans faktörü çok çok önemli,iyi tercih çok önemli....Ben geçen sınavda 74.5 puan almıştım.
69.5 puanla arkadaşım Bartın gibi güzel bir yere memur olarak atandı mesela...Ben orayı yazsaydım ben gitmiştim....Bunun gibi örnekler çoğaltılabilir...

hiçbir şey olduğu yok abartmayın daha geçen sınavın kılavuzu 11 temmuz da yayınlanmış.bu sefer en kötü bu tarihten 1 kaç hafta sonra yayınlanır.

arkadaşım işin esprisi abartmıyoruz zaten. 2012deki sınavın 12 Temmuz'da yayınlandığını bende biliyorum. Ama bu sene o tarihi geçecek gibi çünkü o aralar yayınlanacak olsa ösym yerleştirme takviminde olurdu bence. Benim tahminim eğer cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonraya kalmazsa bu ay sonu diye düşünorum. 24 Temmuz'da
önlisans ve lise kpss başvuruları bitecek ondan hemen sonra olabilir bence, inşallah yani:)

herkes olumsuz konuşuyor arkadaşım.biliyor olabilirsin daha geçen sınavın kılavuz tarihi gelmeden arkadaşı olumsuzluğa sevkediyorsun.espirini anladı mı bilmiyorum :D inş tabi dediğin gibi olur bende hemen hemen öyle düşünüyorum ama seçimlerden sonrasına kalması imkansız dpb başkanı kendi ağzıyla temmuz dedi.

Ekpss tercih klavuzu ne zaman yayinlanacak!!!

Merhaba temmuz ayinda yayinlanacak dediler halen ses seda yok. Sinava basvuran kisi sayisini aciklamama givi oldu klavuz. Bilgisi olan var mi klavuz ile ilgili kac kisi hangi bolumden alacaklarina dair.

bugunde bir on temmuz soylentisi aldı basını gidiyor ins on temmuz olur da rahatlarız bölümleri bilmek imkansız otesi bisey ama tahmimince 6bin kişi felan alırlar

Hergun yeni seyler soyleniyor aklim durdu zaten. O kadar bekledik insaallah atarizda

lisansa 1000 kadro verilirse 1600.sıralamayla atanırmıyım

şimdi herkes klavuz diyor sonra sonuçlar ne zaman açıklancak diyeceksiniz :D

kamu2014;

kamu2014 doğu illerini yazarsan atanma ihtimalin daha yüksek olur

ArTe;

kpss tercıhlerı bıttı sonucları 2 gun sonra acıkladılar bundada öyle olur

Kimseyi yanıltmak istemem gayriresmi duyumlarıma göre 2014 EKPSS-KURA veTERCİH olayı buyıl önce kura çekilecekmiş sonra tercih yapılacakmış deniliyor umarım bir kaç güne kadar aydınlıga çıkar. saygı ve sevgilerle.

Üst Alt