Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS tercih kılavuzu tahminen ne zaman yayınlanır?

Arkadaşlar önümüzdeki hafta yayınlanacak inşallah

ersin_67;

o 2012 ömss bizimki daha belli degil ama yni durum bundan daha kötu gibi duruyor bugun dolasan haberlere bakarsak

bu şekilde olucaksa boşuna umut ediyoruz bu alım sayılamaz bile ya.çoğuda işini zaten ayarlamıştır

bencillik olarak düşünülür belki ama aslında devlet engelli işçi alımında 18 yaşında olanıda aynı torbaya atıyo 40 yaşında olanıda.bunları düşünmesi gerekiyo

düşünecek birileri varmıki ersin_67 ben göremiyorumda işleri oluncaya kadar ilgi alaka bittiği zamanda sen sağ ben selamet hesabı

amonsa yinede umudunu kesme o olmadan yaşanmıyor ve çekilmiyor hayat

doğru söylüyorsun kura ile katılan kişi nin tamiyle şansa kalmış işi ALLAH yardımcımız olsun İNŞALLAH

988 ise kafama sıkar gıderım ya artık ıssızlık mahfettı benı ona buna dılenmekten bıktım işim yok milletin eline bakıyom ya :(

o duyguyu cok ii bilirim yaaa ulan sınava gir ilk 500un icine gir ama yinede bir garantin yok lanet olsun demek istiyorum

[FONT=sans-serif]Hayrlı akşamlar öncelikle görüşmelerimiz Bitti.[/FONT]
[FONT=sans-serif]Görüştüklerimiz Aile ve Sosyal politikalar Bakanlığı,[/FONT]
[FONT=sans-serif]Dpd Başkanı,[/FONT]
[FONT=sans-serif]Teday Başkanı İlimdar Bey,[/FONT]
[FONT=sans-serif]Sakatlar Fedarasyonu Başkanı Yücel Bey[/FONT]
[FONT=sans-serif]Faruk Çeligin Danışmanı Mahmut Bey ,[/FONT]
[FONT=sans-serif]Kardeşlerim malesef alım sayısı hakkında iyimser değilim Sanırım devletimiz bizi ya unuttu ya görmezden geliyor[/FONT]
[FONT=sans-serif]Hala 6 ay önce açıklanan kadrolarda artış konusunda ilerleme yok .[/FONT]
[FONT=sans-serif]klavuzun çıkması an meselesi ama bu kadrolaru Kabul etmediğimizi tüm görüştüklerimize ilettim[/FONT]
[FONT=sans-serif]Basın Kanadı bize ait Komik.Retukulum yazıyı acilen hazirliyor[/FONT]
[FONT=sans-serif]Tedaş ve gubaz Ana haber Yapması konusunda desteklerini vereceklerdir[/FONT]
[FONT=sans-serif]iki federasyon Başkanımız Görüşmelerini sıklaştırcakları sözünü verdi[/FONT]
[FONT=sans-serif]Bireysel Toplanmalarla görüşmelere karşıyım gelen telkinler görüşmeye giden arkadaşlarımızın mahalle agzıyla konuşmaları antipati yarattığı[/FONT]
[FONT=sans-serif]devlet dairesi hassas bir kurum .[/FONT]
[FONT=sans-serif]Derhal hakkımız olan bize söz verilen boş kadroların doldurulmasını ve açılacak kadroları asla kabul etmediğimizi tepkimizi dile getirmemiz gerek[/FONT]
[FONT=sans-serif]Konuşmalarımızı bireber yazamayacağım Genel çıkarımlarımı yazdım

bunu memurlar net ten okudum uzgumum ama durum kötu 3 bin kadro var gibi allah herkese yardım etsin yine duygularımızla oynandı :( buraya kadarmış demekten baska bisey gelmiyor elimden inşallah herkes yanılırda 6binlre cıkar yoksa durum vahim :(
[/FONT]

ben lise ilk 1000 deyim ümidim vardı ama şu aralar azaldı ciddden dpb başkanının ne yaptığı belli değil kadrolar şuan hazırmış zaten lakin bazı gelişmeler var onu bekliyoruz o olursa 6000 leri bulur alım..

6binleri göremezsek ciddi anlamda sıkıntı 3000 kadro şaka gibi bi rakam.

arkadaslar merhaba ben az önce ösmy cagri merkezini aradim tercih kulavuzu ile ne ara yayinlanir diye henuz bu konuda bir gilgi yokmusssssssssssssss

Haftaya carsamba gunu yayinlanir diye tahmin ediyorum . Alimlar artsinda beklemesine beklemkten baska care var mi?

insanlari iyice engelli duruma sokuyorlar iyice sitrese giriyoruz sonucda bizler engelliyizya iclerimizde durumu dahada kötü olan arkadaslarimiz var birileri ciksada kardesim engelli insanlar sizin durumunuz boyle boyle su tahrihde aciklanacak desede insanlari artık sitrese sokmasalar bunlar nasil insanlar boyle ya bunlar insan olamazlar

Seçimden önce yayınlanır, hükümetin bizden bir oy alacağı var arkadaslar... Hiçbir şey tesadüf değil...

ağustosun ortasında yayınlanacak alımlar göreve başlama ekim ayında

Bu da geçer.. Siz 2 gün sonra unutursunuz ne de olsa.Balık hafızalı bir milletiz.. Sonra Şak şak şak...

Ben anlamıyorum, anlayamıyorum.Bilmiyorum.Kafam basmıyor artık.Çözemedim ya biz nasıl bir milletiz.

Bu yazılan çizilenler, açıklamalardan sonra ben 90 puan almışken memur olma umudumu yitirdim.70 alan 80 alan 85 alan kardeşim ne yapsın... Onlarında hakkı değil mi ?

Gerçi Az kaldı diyor yazanlar.Açıkça söylüyorum kadro yayınlansın 300 civarıda memur kadrosu olsun kafama sıkarım.Belki bizden sonrakilerin yolu açılır..

Gardaşım ne kadar olumsuz görüşlere sahipsin.Evrene biraz olumlu mesaj gönder.Hem ne demişler ''Kısmette Varsa Gelir Hintten Yemenden, Kısmette Yoksa Ne Gelir Ki Elden''...:)

Arkadaşlar neden burada kötü hayaller kurup ağlaşmak yerine bimer e hep birlikte kınama yazısı içerikli başvuru yapmıyoruz?bu hafta sonu da grçsin önümüzdeki hafta ben bu organizasyonu başlatacağım..Burada nefes tüketmenin anlamı yok...hep bir ağızdan tepkimizi dile getirmek zorundayız...

Arkadaşım sen kınamadan bahsediyorsun ben içimden beddua ediyorum eğer ben bunlara telefon açarsam kesin küfür ederim bunlara, kaç aydır haberlerde, internet sitelerinde, gazetelerde ve her yerde Cumhurbaşkanlığı seçimi konuşuluyor yandaş medyada şakşakçılığa devam, yahu arkadaş o kadar engelli dernekleri, federasyonlar ve sivil toplum kuruluşları var acaba bunlar ne işe yarıyorlar o oturdukları koltuklar deriden mi yapılmışta hiç kalkmazlar arkadaşlar kusura bakmayında bimer'miş, ösym'ymiş, dpb'ymiş, bakanlıklarmış artık bunlara ne kadar da mail atsakta işe yaramıyor bi kere biz kimi kime şikayet edeceğiz hepsi birbirinin aynası, aslında olay bizim sesimizin az çıkmasında ve bizleri temsil eden sözde kuruluşlardan kaynaklanıyor burda ne kadar atıp tutsakta nafile...

[h=2]aile ve sosyal politikalar bakanlığının facesine yazdıgım yanıt[/h]

[FONT=Helvetica]sayın bakanım ekpss ye 120bin kişi başvurdu bunun 60bini sınava tabi oldu 60bini ise kura ya tabi oalcak siz diyorsunuz ki 3bin kişi alacagız bunun bin küsürü kuraya gitse geriye ne kaldı siz dyorsunuz ki basvuran her 50 liseliden birini hizmetli olacagım her 50 universite mezunundan birini alacagım sadece ekpss ye giren yüz ikişden iki kişi alacagız bunlar engelli vatandaşlarımız bizim kimisinin pskolojik sorunları var kimisinin eli ayagı tutmuyor kimisin gözu görmuyor kulagı duymuyor ki sadece ruhsal ve zihinsel engelli vadantaslarımızın haricinde diger engelli vatandaşlarımızın da piskolojik olrak sağlam olmadıgını duşünüyorum biz zamanında bu kadar aldık yerine kardeşlerim sizden şimdide şu kadar kişi alacagız canınızı sıkmayın devlet sizin yanınızda deseniz en azından bu mubarek günde yüzümüz güler engellinin yanında olmak on senede 5 katına cıkarttık demek ulaşımı ücretsiz yaptık diyipde kartımızı gösterttigimizde bu kartı nerden aldın senin neyin var yine mi beleşci diyen otobus söförlerinin durak muhabbetine meze etmek de degildir sizleri seviyoruz ama artık alımlar hakkında da resmi bir acıklama bekliyoruz bu mubarek gunde cok görmeyin

arkadaşlar lütfen destek verin altına yorumda bulunun diyor ki on yılda 5 katına cıkarttık biraz destek lutfen[/FONT]

gelecek hafta çok kritik 3bin alımmı 6 binmi belli olur inş istediğimiz sayıyı koparırız hakkımızda hayırlısı

forum yöneeticileri

forum yöneticilerinden atama sayısı klavuz hakkında neden bir ses çıkmıyor
yoksa onlarda kurbanlık koyun gibi bekliyorlarmı :)

anca bos bos konusun bunu yapalım diyorum yok sunu yapallım yok yapana destek verin o da yok burda boyle konusularak olacak işler degil bunlar destek lazım destek

ne kadar saçmalık yaa 2 aydır bekliyoruz bısey yok sınır bozucu olmaya başladı artık ....

Üst Alt