Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS tercih sonuçları ne zaman açıklanır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pluvia

Haklısın hemde çokkkkk haklısın. İkinci sınıf insan muamelesi yapıyorlar resmen!

mersinli,engelli arkadaş, eğer yazdığımı idrak ederek okusaydın, bu mesajı yazmazdın. Ben atamalar ne zaman diye sormadım !
Face' deki linki rica ettim..

Linki bilmiyorum. . Söylediklerim. Yalnış anlaşılmasın lütfen sadece duygularımı anlattım .

Arkadaslar osym ile gorustum tercih aciklama tarihi belli degil dediler yani 24 u asilsiz bilginiz olsun

Emrealan

Ozaman ya bakan yalan söylüyor yada bakan böyle birşey söylemedi söylenmiş gibi servis edildi.Başka seçenek varmı ?

O gün gece yarısı da olsa açıklanır.

Bişe yazmim dedim tutamadım kendimi ..! Yok ösym bişe dememişte yalanmış. Pardonda daha önce bakan tercih tarihini verdiğinde ösymde varmıydı ? YOK şimdi bakanın sölediği tarih neden olsun... 24 u denmişş 24 ü... he farZedelimki aranızda can sıkmaktan baska bişe yapmayanlarınızın dediği doğru ‘ yalan haber ‘ napıcaksınız ?? Beklemek zorunda değilmişsiniz gibi ..! Hangi tercih bi haftada açıklanmış Allah aşkına .. az sabır ya

Bibyer gelmeyecek farkindayim ama yine de bi heyecan yok degil yani 🙈

Mırnavs

Söylediğini idrak ettim mırnavs arkadaş.İdrak ettiğim içinde o linki yolladım.Sen facedeki hangi konuyla alakalı linki istedin ???

İnsanlara davetiye gidiyor ayın 24 ünde çekilecek kura için ve Cumhurbaşkanının katılacağı söyleniyor ama hala yalan haber siteleri de şu da bu da. Tamam bakan yalan söyledi zaten tercih tarihlerini de yalan söylemişti,ösym bizim bilgimiz yok dediğinde doğruydu söylediği ya tabi haklısınız yalan haber.

Arkadaşlar,

24 Aralık 2018 Saat : 10.00 'da Cumhurbaşkanlığı külliyesinde kura çekimi gerçekleştirilecektir. Kuraya; fedarasyon, konfedarasyon, dernekler ve bazı sivil vatandaşlar katılacaktır. Sivil vatandaşlardan isimleri olanlar telefon ile aranmış ve katılım durumları teyit edilmiştir. Tercihlerin alınması ile ilgili haber ÖSYM sitesinde olmadığı gibi sonuçların açıklanması ile ilgili bir haberin de ÖSYM sitesinde olmasını beklemeyin lütfen. Kura için butona basıldıktan itibaren yaklaşık 2-3 saat içerisinde tercih sonuçları sisteme düşmeye başlayacaktır. Sadece pazartesi gününü beklemelisiniz.

Ben aradim duyduğumu soledim moral bozmak gibide bir niyetim yok atarlanmayada gerek yok herkes icin hayirlisi

Emrealan dostum kimsenin atarlandığı yok, burası forum ve bilgi alış-verişi için var. Sen de herkes gibi bildiğini ya da duyduğunu paylaştın.Bu sorun yaratacak bir şey değil. Bu yüzden senin de yazılanları yanlış anlamaman gerekiyor.

aequltas

desene yine engelliler üzerinden oy devşirmeye ve ajitasyon yapmaya devam edecekler.

Arkadaşlar ben ilk defa girdim ekpssye 68 lisans işletme puanım sıralamam 6215 atanma şansım nedir nolur yardımcı olun

mssql 2019 da çok alım olsa yine de olmaz mı? :(

29 Aralık bakan açıklama yapmış . Tabi bir kaç gün oynayabilir

Teşekkürler pek umudum yok ama 198 kişi alınacak kura ile ilkogretimden 30 ile başvuru yaptım adalet bakanligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt