Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'de kaç netle kaç puan alınır?

cart05

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
EKPSS'de puan hesaplaması nasıl yapılıyor?

ekpss de puan hesaplaması nasıl yapılıyor

80 85 puan almak için kaç net yapman gerekir

Geçmiş yıllarda 42-44 gibi netler 85 88 gibi puanlar getirmiş ama bu yıl nasıl olur bilemezsin

selamlar: 2016 ekpss sinavina bugun girdim.ortalama 45 net bekliyorum.bu kac puan eder bilgisi olan var mi acaba

Her sorunun puanı farklı olur yaptıgın netlerin hangi sorulardan oldugu önemlidir ,ortaöğretim için 45 netle 85 üstü kesin alırsın diye düşünüyorum

her sorunun değeri aynı ise 60 soru eşittir 100 puan ediyorsa 30 net 50 eder, bu durumda 45 net 75 e tekabul edıyor :)

yanitlar icin tesekkurler.sozlu mulakata girmek icin minimum kac puan almak lazim acaba

gen206 mantığın tamamen yanlış :)

sen dünyanın uydusu hangisidir, sorusunun puanıyla , İşçi probleminin sorusunun puanını aynı düşünürsen o dediğin 72 puanı alır :)

Benim bildiğim hesaplamaya göre 86 puan alıyorsunuz.2 puan üstü veya altı olur en fazla.İlk atanmada atanırsınız ancak izmir istanbul gibi şehirlerin puanı yüksek olur oraları yazmazsanız bu iş olur:DTabi lisans düzeyi için konuşuyorum.

sozlu mulakata girmek icin kac puan almak lazim.surec nasil oluyor bilgisi deneyimi olan var mi acaba.

2014 de lise mezunu olarak girdim 41.25 net ile 85.55 puan aldım

m69Q8R.png
57OZoR.png

fikir vermesi adına 2012-2014 sonuçlarım.

Ocean spray Sözlü mülakat yok sonuçlar açıklandıktan sonra tercih kılavuzu yayınlanacak tercih yapacaksınız atamanızın yapılması durumunda diplomanız sağlık raporunuz varsa istenen diğer belgeler ile birlikte atandığınız yere başvuracaksınız ve göreve başlayacaksınız herhangi bir sözlü mülakat söz konusu değil.

Orta öğretimden 36 netle kaç puan gelir, sıralamam kaç olabilir?

Arkadaşlar, 36 netle atanmam durumu olur mu, sıralamam ve puanım kaç gelebilir

Hocam puan hesaplama nasıl yapılıyor ben 52 soru yaptım şu anda 7 yanlışım var hatırladığım kadarıyla ?

10 nete kac puan gelır ve 50 sını kafadan salladım 20 puanda alablırmıym

yok abım genelden aldılar allah kabul etmesın

paranoya abım su anda bırısının benı oldurmesını o kadar ıstıyorumkı

12Dogru 3 yanlis turkce 15/15 matematik ve genel kulturden 8 yanlis 5 bos yaptim kac alirim arkadaslar 40-42 net gibi bir sey geliyor kac puan gelir simdi netler az olsa bile matematik cok puan getirir sanirim

Arkadaşlar lise düzeyinden tam 30 tane net yapan kaç puan alabilir??

30 net yapan kaç puan alabilir ortaöğretimden.

sayin abilerim 32 net onlisas puan eder ortalama

Abilerim Allah rızası için girenler bi fikir versin kaç puan olur hesaplamasi nasil

netini 0.8 ile çarp bulduğun sonucu 50 ile topla

Ya bu hesaplama yöntemi dogru mu abicim ya
Doğruysa atanma şansım var mi ya

Üst Alt