Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'de kaç netle kaç puan alınır?

78 80 arası lisans için 2. atamada yeterli olurmu acaba

2012 ömss de 46 nete 88 küsür puan aldım ortaöğretim

Lisans da 46 nete daha fazla gelir bence ama bu sene belli olmaz ne olacağı

2014 deki Ekpss Sınavından 38 doğru 3 yanlış yaptım 82,4 puan aldım 4 yanlış bir doğruyu götürdüğüne göre 38 netle 82.4 puan almışım Ortaöğretim kategorisinde

@OxGen1 Sınavınız nasıl geçti ? Kaç netiniz var ?

ya arkadaslar bu ekpss verdıgımız raporlor malıyemı yoksa baska yeremı bı bılgı verırsenız sevınırım

Arkadaşlar Ortaöğretim Matamatik sorularında cevap A şıkkı olan soru varmıydı

Arkadaşlar 55 puanla müzik öğretmenliğine atanır mıyım sizce ilk atamada

ElifD

Memur olarak mı hizmetli olarak mı nereye atandın bizi bilgilendirirmisin

Soruların yüzde kaçı ,çalıştığınız kitaplardan çıktı.genel kültür ve genel yetenek(yüzde % ı)

insanların önemli olanın puan değil de sıralama olduğunun önemini ne zaman anlayacağını cidden çok merak ediyorum. 90 puan aldın 2000. sıradasın 1400 kişi atanacak. Sence sen atanır mısın? Önemli olan puan değil, sıralama!

Arkadaşlar, ben de lisanstan girdim. 13 Türkçe, 12 matematik, 14 de genel kültürden netim var gibi. Eğer bir değişiklik olmazsa net sayımda, yaklaşık kaç puan alırım?

Her şey gönlünüzce olur umarım.

ElifD

Yardımcı hizmetli olarak atanıp nasıl memur olunuyor. Cok cahilim bu konularda k bakma basını şişiriyorum ama

ysrkrdmr;

Evet ikinci atamada Milli eğitime atandım bursaya kendi şehrime kendi ilçeme çok şükür

Erkankss;

Müdürün insiyatifi tabiki. yardımcı hizmetli kadrom. yaptığım iş masabaşı.

parsam
allah utandırmasın kardeşim inşallah darısı bize bizde bu sene atanırız inşallah

@parsam
allah utandırmasın kardeşim inşallah darısı bize bizde bu sene atanırız inşallah

Rabbim inş sanada nasip eder 9 yıl fabrikada çalışıp memeurluk çıkması çok güzel oldu buradan şunlarıda söylemek isterim bu sınava memeur olupta giren çok arkadaş var ben dahil hizmetli kadrosunda olup yada meemur kadrosunda olup daha üst kadroyu tercih edebilecekleri için girdiler ben arkadaşlara tavsiyem hizmetli kadrolarını hiç düşünmeden yazsınlar eğer puanları 80-85 arasında ise bende hizmetliyim ama memeurluktan farkı yok MEB 'te

Arkadaşlar öğretmen atamaları için genel dışında bir sıralama mı yapılacak peki kaç kişi alınır? En son kaç puanla atanılmış? Bi fikri olan var mı?

rabbim inş sanada nasip eder 9 yıl fabrikada çalışıp memeurluk çıkması çok güzel oldu buradan şunlarıda söylemek isterim bu sınava memeur olupta giren çok arkadaş var ben dahil hizmetli kadrosunda olup yada meemur kadrosunda olup daha üst kadroyu tercih edebilecekleri için girdiler ben arkadaşlara tavsiyem hizmetli kadrolarını hiç düşünmeden yazsınlar eğer puanları 80-85 arasında ise bende hizmetliyim ama memeurluktan farkı yok meb 'te

devlet kapısı kardeş ötesi var mı yeter ki bi atanalım da kurtulalım bende özelde çalışıyorum şuan

insanların önemli olanın puan değil de sıralama olduğunun önemini ne zaman anlayacağını cidden çok merak ediyorum. 90 puan aldın 2000. Sıradasın 1400 kişi atanacak. Sence sen atanır mısın? önemli olan puan değil, sıralama!

bu sene sıralama hakkında ne düşünüyorsun kardeş ben ilk defa girdim 35 40 arası net bekliyorum ama nasıl olur kaydadeğer sıralama için yeterli olur mu dersin

Üst Alt