Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Büyük ihtimalle@ElifD teşekürler.yani 78-82 arası bişey gelir.
@parsam
allah utandırmasın kardeşim inşallah darısı bize bizde bu sene atanırız inşallah
rabbim inş sanada nasip eder 9 yıl fabrikada çalışıp memeurluk çıkması çok güzel oldu buradan şunlarıda söylemek isterim bu sınava memeur olupta giren çok arkadaş var ben dahil hizmetli kadrosunda olup yada meemur kadrosunda olup daha üst kadroyu tercih edebilecekleri için girdiler ben arkadaşlara tavsiyem hizmetli kadrolarını hiç düşünmeden yazsınlar eğer puanları 80-85 arasında ise bende hizmetliyim ama memeurluktan farkı yok meb 'te
insanların önemli olanın puan değil de sıralama olduğunun önemini ne zaman anlayacağını cidden çok merak ediyorum. 90 puan aldın 2000. Sıradasın 1400 kişi atanacak. Sence sen atanır mısın? önemli olan puan değil, sıralama!
Arkadaşlar, ben de lisanstan girdim. 13 Türkçe, 12 matematik, 14 de genel kültürden netim var gibi. Eğer bir değişiklik olmazsa net sayımda, yaklaşık kaç puan alırım?