Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'de kaç netle kaç puan alınır?

Net sayisi *0.833+50 puan..
1 yada 2 puan standart sapmada oynaama olur ama

42*0.83+50 =85-88 arasi olur

12Dogru 3 yanlis turkce 15/15 matematik ve genel kulturden 8 yanlis 5 bos yaptim kac alirim arkadaslar 40-42 net gibi bir sey geliyor kac puan gelir simdi netler az olsa bile matematik cok puan getirir sanirim
85/88 arasi gelir 42 nete

Ben 35 net yaptim diyelim lisans olarak kaç puan alirim sizce ve ilk atamayla yerleşirmiyim

zıraat muhendısı en az kac netle ve kac puanla ataması olur lutfen bılgısı net olan bırı cewap werebılır mı cok sewınırım...

Arkadaşlar standart sapma olan sorularda oluyor o bulduğunuz sonuca 2 3 puan daha ekleyin

Puan hesaplama yöntemi bu, internette bu şekilde yazıyor ve daha önce puanlarını paylaşan arkadaşlar bunu doğruluyor.60 soru var nasıl bir hesaplamayla bunu 100 e tamamlıcaz:DStandart sapma payıda en fazla 2-3 puandır.Bu hesaba göre 30 neti olan 74 puan alır 40 neti olan 82 alır.

Peki ustadlar bu tercih hakkı kaç tane belli bir sayısı varmı mesela normal KPSS 30 du herhalde buna sabahtan beri bakıyorum bulamadım.

muzy1 sen sen ol takılma böyle konulara, herkes işin espri olduğunu zaten anlamış, tek derdimiz kaç net ile kaç puan alırız sorunu olsun sadece :)) yoksa herkes zaten sınavdan çıkmış o an kafa dağıtmak lazımdı o da oldu ;) kal sağlıcakla

Easmorya takdiri ilahi artık.. Nasipte ne varsa o olacak... Hayırlısının olması için sıra dua etmekte..

4 yanlış cevap 1 dogru soruyu götürdügü dogrumu sınav sırasında hocalar söyledi

arkadaşlar bu ekpss sınavı her sene oluyor mu haberiniz var mı ?

Malesefki 2 yilda bir yapiliyo keske her sene yapilsa birde her puanin degeri 0.83 ise arkadasim baan hesapladi 5 net kesin cikar benim tabi yaptigim yanlislar o dogruyu goturmese 54 puan aliyom vay bue ilk tercihte memurum 😢😢😢😢😢😫

Kardes zihinseldenmi girmistin sen

2014 ortaöğretim genel sınıfı sonucu, 3üncü atamada anca memur olarak yerleşebildim, birazda tercihleri yanlış yapmıştım öncekilerde, giren sayısına ve sıralamanıza göre tahmin yapabilirsiniz.

VajB0B.jpg

Sanat tarihi mezunuyum sizce 25 netle atanır mıyım çok çalışmıştım sınava ama çok kötü geçti

Arkadaşlar ortaöğretim zihinsel engelli icin ortalama kaç net yapsam memur olarak atanabilirim fikri olan var mı

TESTLERDEKİ DOĞRU VE YANLIŞ CEVAP SAYILARI
DoğruYanlış
Genel Yetenek Testi253
Genel Kültür Testi205
EKPSSP1 Puanı87,00052
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası1381
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı49527

2014 EKPSS'de bu netlere göre aldığım puan buydu. Tabi standart sapma da etkili.
(Ortaöğretim)

Son düzenleme:
78-80 arası bir puan gelir bende senin nete yakın bekliyorum tabi standart sapma 1-2 puan aşağı yukarı oynama yapar hangi soruları yaptığına ve matematik yaptığına bağlı bence

Ozgurluk dogru tercih nasil yapilir biraz bilgi verir msin

sen atandinmi elif

Üst Alt