Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'ye gireceğim. Çalışmak için doğru kitap önerisi olanlar yazabilirler mi?

O kadar araştırıp sormama rağmen KPSS nin Ekpss den farkı olmadığını söylediler

Ekpss icin kitap oneriniz varmi arkadaslar?

Yardimci olursaniz sevinirim

Ekpss lisans kitaplari?

Saygıdeğer arkadaşlar

ben ilk defa 2018 e kpss ye gireceğim lisanstan fakat nerden hangi kaynaklardan çalışacagimi bilmiyorum kimisi normal lisans kitaplarindan calis kimisi Ekpss icin cikarilan kitaplardan calisin diyor

ne yapacağımı şaşırdım sizin fikirleriniz nedir paylasirsaniiz sevinirim.elimde gecmis yıllarin lisans kitaplari var yeterli olur mu??

Bu iki KPSS setten hangisini önerirsiniz?

Sınava 2016 KPSS kitaplarından çalışacağım. Set olarak alacağım. Sizce KPSS'den çalışmanın bir avantajı veya dezavantajı var mı? Birde bu yayınlardan hangisini önerirsiniz?

Yediiklim KPSS 2016 Lise Ön Lisans Konu Anlatımlı Modüler Set Saygı Serisi - Kelepir Kitap-Ucuz Kitabın Eski Adı,Yeni Adresi

https://www.maksimumkitap.com/kitap/pegem-yayinlari-2018-kpss-lise-ve-onlisans-genel-yetenek-genel-kultur-konu-anlatimli-moduler-set-5-kitap-(193650).asp

Son düzenleme:
Ben pegemden de çalışmıştım özellikle soru bankalarını pegem iyidir, diğerini bilmiyorum..

Halk Eğitimin kurslarına yazılan var mı ben çok faydasını görmüştüm

benimde yok metamatik dershane hocamız 4 5 6 7 8 9 10 11 12 sınıf matematik kitabından çalışmamı tavsiye etti. o şekilde çalışıyorum ön lisan tds mezunuyum sağlıkçı olduğum için temel yok temeli yapmak lazım önce sonra kaba inşaat

dünyalı, ben temmuz'da kaydımı yaptım eylül gibi başlayacağını söylemişlerdi fakat eylül'de ses çıkmayınca aradım, ekpss için kurs açılmayacağını söylediler. Böyle bir durum söz konusu olabilir mi? Sizin kursunuz ne zaman (hangi ayda) başlamıştı?

merhaba arkadaşlar bende e kpssye ilk defa gireceğim..elimde 2018 yılı yargı yayınevi adlı konu anlatımlı kitap var.. yeterli olurmu sizce?

Didem. yeterli sayıya ulaşılamamıştır büyük ihtimalle çevrende arkadaşlarını organize edip birlikte başvuru yapın derneklerden yardım alabilirsin.

2018 ekkpss ônlisans için kitap yayınevi önerisi yardm lütfen

2018 ekpss için hangi yayınevi daha iyi bilgi sahibi olan varsa yardm edebilirmi

Ekpss Hangi Kitap ?

Merhaba. Lise mezunu için Ekpss hangi yayın evini önerirsiniz? yargı ve murat arasında gidip geliyorum. Fikirlerinizi bekliyorum :)

Murat yayınları kitabını verdiler bana kursa başladım,cok beğendim kitaplarını

Ekpss Lisans İçin Hangi Yayın Hangi Kaynak Önerirsiniz?

Arkadaşlar mrb Ekpss Lisans için hangi yayınları öneriyorsunuz normal kpss lisans soru bankalarını mı çözmek mantıklı yoksa ekpss soru bankalarını mı? önerilerinizi alabilir miyim

ACİL !!!! 2018 Lisans EKPSS Kaynak tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba atananlar yada hazırlananlar yardımcı olursalar sevinirim. Lisans mezunuyum ilk kez gireceğim EKPSS Lisans için kaynak tavsiyesi var mı? nerden temin edebilirim genellikle piyasada Lise - Önlisans yazıyor fark ediyor mu Lütfen yardımcı olun

Piyasada Lisans rastlamadım. Yardımcı olabilecek var mı ?

Normal KPSS den çalışın daha yüksek puan alırsınız. En az 15-20 puan fark eder.Zaten EKPSS daha basit bir sınav.

hmungan

Ben de ilk defa gireceğim. Youtube 'benim hocam' videolarını izlemeye başladım. Yayınları da iyi. Onun haricinde bende 2016 beyaz kalem yayınlarının konu anlatım kitapları vardı, ordan bakıyorum. Soru olarak da ihtiyaç, yedi iklim ve benim hocam yayınlarını kullanacağım.EKPSS kitaplarına hiç bakmadım, KPSS tavsiye ederim.

Sınava hazırlanmaya bir türlü başlayamadım. 6 ay kaldı, tamam temelim var ama hazırlanmadan giremem. Motivasyon eksikliğim var, bir türlü harekete geçemiyorum.

Arkadaslar kpss ile ekpss konulari arasinda kapsam farki var. 2 kez kpss ye girdim 1 kez ekpss, ekpss daha yuzeysel sorular cikiyor ve bazi konular dahil degil. Forumda dahil olan konular paylasilmisti bulabilirseniz oradan bakin.
Kpss den 18 yil onceki öss calismamla 60 alamiyodum ekpss den 79,87 aldim. Yani biraz calisirsaniz neden olmasin. Not: lisans dan girdim.

vetbat
Eğer denk gelirsen dahil olmayan konuları burdan paylaşabilir misin ?

vetbat

Kaç yılında girdiniz acaba EKPSS'ye ? Ben de lisans düzeyinden gireceğim, yeni mezunum. Sınavın zorluk derecesi ve katılım oranı her yıl artıyor, dolayısıyla olabilecek en yüksek puanı alıp yerleşmek için KPSS kaynaklarından çalışıyorum. Branşımdan atanmak istiyorum, ekpss ve kpss her ikisine de girmeyi planlıyorum.

Üst Alt