Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'ye gireceğim. Çalışmak için doğru kitap önerisi olanlar yazabilirler mi?

Kardeş 2018 EKPSS bitti Nisan ayında gerçekleşti 2020 EKPSS ye öncelikle Murat, Filozof,Pegem,Benim Hocam(Benim hocam için diyorum sadece bunu Önlisans ve lisansdan gireceksen 1tık alt düzeyini al) Yedi İklim, Yargı ve Süvari Yayınlarından çalıştım sanada öneririm.

Ekpss lise için kitap önerisi

Arkadaşlar ekpss lise 2020 de giricem
kolay anlaşılır bir kittap önerisi olan varmı basit bir kitap olması lazım teşekkürler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kitabın adımı benim hocam

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Evet...

Youtuptada var videolar falan benim hocam

Ekpss lise kitabı olan var mı?

Ekpss kitabı olan varmı atananların biişine yaramaz artık bana verebilirmisiniz😊

Ekpss kitapları olan varmı anlatımlı falan

Kazanan varsa bana verse

E kpss önlisans kitap önerisi olan var mı arkadaşlar

Arkadaşlar önlisans e kpss ye giricm hangi kaynaktan çalışmalıyım e kpss ve kpss olarak 🙄

ekpss 2020 kitabı aldım konular neden eksik ?

bugün ekpss 2020 yargı yayınları kitabı aldım 2016 kitabının satırına kadar aynı bi 2017de anayasa değiştiği için bi vatandaşlık dersi farklı

osmanlı devleti kuruluş yükseliş felan onlar kitapta yok internette buralardan soru çıkar yazıyo bu kitapta neden o konular yok illaki kpss kitabınamı çalışmak lazım ekpss kitabını boşamı aldım ?

zaman var. yerinde olsam kpss kitabından çalışırım.

konuları not alırım kardeşim hem ekpss hem kpssye çalışırım

zaten youtubedan video izliyorum henüz çalışmaya başlamadım keşif yapıyorum defterde kullanmayacam a4 kağıdına not alacam kitabın arasına sıkıştıracam kardeşim ders çalışma programı yapmayı bilmiyorum allaha emanet çalışacam :)

hemofiligenc

ortaöğretim lise kardeşim sıfırdan başladım matematik felan sıfır ilk defa girecem

hemofiligenc

kalbimiz birmiş kardeşim bende benim hocam hocalarını izliyorum valla keşif yapıyorum daha çalışmaya başlamadım konu konu izliyorum tek izlediğim site benim hocam tarih türkçe vatandaşlık coğrafya var engin eraydın hoca webde kanalına geçmiş onuda izliyorum :) :)

muhammet1453

bir tane kpss 2 tane ekpss kitabım var kardeşim bugün aldım yargı yayınevi 2016 kitabının kopyası aynısı bi vatandaşlık farklı 2017 anayasa değişti o var gerisi tıpkısı aynısı

çalışma kitabı

merhabalar ilk defa ekpss sınavın girecem hangi yayınlardan hazırlanmalıyım? ve konu olarak hangilerine ağırlık vermeliyim?

Ben de çözdüm antrenmanlarla matematik 1 i sorularin çözümleri indireceginiz uygulamanin icinde var.Siz hangi testin hangi sorusu oldugumu seciyorsunuz hoca videolarla sorulari tek tek anlatiyor.Hem video olmasi daha iyi bazi ipuclari veriyor hatirlatmalar yapiyor vs :)

ben kpss ye girdiğimde kitaplardan faydalandım tabi ki ama size tavsiyem video dershanelerden de destek alın. ayrıca isterseniz elimdeki dökümantasyonu paylaşabilirim.

ekpssye lisanstan ilk kez gireceğim 2020de normal kpssde olduğu gibi sözel sayısal mantık soruları yok değilmi ekpssde. Matematik için hangi kitaptan çalışsam faydası olur.

2020 EKPSS için hangi kaynak kitabı önerirsiniz?

2020 EKPSS için hangi kaynak kitabı önerirsiniz? Lisans mezunuyum.

Aynn arkadaşlar lütfen hangi Kitaplardan destek aldınız paylaşım yaparsanız sevinirim

Benim de yazacaklarımın aynısını HEART yazmış.
Kaynak olarak yediiklimi tavsiye ederim. Öncelikle konu anlatımlı ve çözümlü olanları, sonra soru bankalarını en son deneme setlerini... Konuları pekistirmedikten sonra kaynağın pek önemi yok. En az iki kere konuları tamamen çalıp hakim olmalısınız. İlkinde yazarak çalışmak hafızanızda daha kalıcı yer almasını sağlayacaktır.Bu işin 100 de 70'i. Geri kalanı ise bol bol soru çözmek, çözdüğünüz sorularla eksik olduğunuz konuları tespit etmek ve eksiğinizi bu konulara bakarak tamamlamak. Sınava en az iki ay kala konuları tamamen bitirin. Bundan sonraki iki ay bol bol deneme çözün. Bu gün yarın deyip ertelemeyin, zaman daraldıkça stres artacak, çalışma azminiz azalacaktır.

Ekpss

Merhaba ekpss ye çalışmam gerek. lisans mezunuyum. fikirlerinize ihtiyacım. var. teşekkürler.

Üst Alt