Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'ye gireceğim. Çalışmak için doğru kitap önerisi olanlar yazabilirler mi?

Merhaba bende ekpss 2020 için çalışıcam lisans mezunuyum. Bende kaynak araştırıyorum normal KPSS kitaplarım var ama kafam çok Karışık. Siz bulabildiniz mi kaynak ?

Normal kpss ile ekpss arasında bazı dersler için konu farkları bulunmakta o sebeple öncelikle konu bazlı araştırma yapmanız daha mantıklı olacaktır.
Yalnız genel olarak lisans kpss ile ekpss arasında pek bir soru bazlı zorluk veya kolaylık ayrımı yoktur tek fark ekpss'nin kapsam aralığı daha dardır. Örneğin kpss de temel matematikten 5 soru soruluyorsa ekpss 1 soru sorulmaktadır umarım yardımcı olabilmişimdir.

Ekpss hazırlık

Merhaba
Ekpss hazırlanıyorum ve kaynak ihtiyacım var hangi kaynağı önerirsiniz hangisi daha iyi ve anlaşılır cok acil yanıt verirsiniz umarım teşekkürler

EKPSS 2020 icin hangi kaynagi onerirsiniz?

Yargi yayinevi mi yoksa yedi iklim mi konu anlatimi olarak.

Konu anlatımı olarak benim hocam video ları var
Ben oradan bakıyorum.

Soru bankası alacağım çözümlü. Pegem yayinlari nin 2020 kpss . Bu kitabi bitirdikten sonra bakarim yargi olabilir.

matematik sıkıntısı var bende de. antiremanlarla matematik kitabını aldım başlayacağım umarım birşeyler anlayabilirim. :(. 2020 sınavına girerim insallah

2020 E kpss için yediiklim konu anlatımını nasıl buluyorsunuz? sizce almalımıyım ? baska yayın önerisi olan varmı ?

Sınavda çıkan soruların yüzde kaçı çalıştığınız yardımcı kitaptan çıkıyor.

Ekpss’ye özel yayınlar mevcut mu? Raporun sonucunu dün öğrendin. Öğretmenlikte atanma yaş sınırı var mı? Teşekkürler...

2020 ekpss hangi kitap ve yayıncılık

2020 ekpss linsans gözden engelliyim ben hangi kitap hangi ekpss yayınını almalıyım konu anlatımlı soru Bankası olan horme5 ve işitme lisans kitaplarından mı alacam ne alacam nerden alacam adana olan bilen birisi bilgilendirme yapsın Zaman başladı

Kerem0101

Matematiğin nasıl önce antrenmanlarla metematiklr başla kötüyse

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Skolyoz23
Çözümleri var mobil uygulaması var antrenman yayıncılık adında

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt