Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Elektrik desteğinin uygulanması hakkında bilgiler

Hanife avcı
2022 maaşı alanlar faydalanabilio.evinizde 2022 alan biri varsa elektrık destegı alırsınız.elektrık destegı almak iiçin evin reisi olmaya gerek yok

hakanurak
malesef. sadece 2022ler faydalanabılıo

Ptt şubesine gitmeden elektrik ödenemiyor mu?

Malum corona salgını var.

Elektrik desteğini mobil bankacılıkta nasıl alacağız.Direk ptt düşürüyordu.

Malum korona virüsü var, elektrik desteği faturası PTT den başka ödeniyor mu nasıl ödenecek

Aynen maaşı kartla çekiyoruz.Ama elektrik desteği için mecburen Pttye gitmemiz gerekli.

somefun
alfa

Arkadaşlar lütfen cimere yazalım. Zaten yanlış işleyen bir sistemdi. Bu yardımdan faydalananların büyük bir kısmını engelliler oluşturuyor. Şimdiki durumu geçelim, engelli bir bireyin her ay fatura için ptt şubesine gitmesinin istenmesi başından beri saçmalık. Bu tutar ya doğrudan faturaya yansıtılmalı ya da maaş alanların maaşlarına eklenmeli. Fakat burada konuştuklarımız yetkili makamlara ulaşmadıkça hiçbir anlam ifade etmiyor. Bu nedenle cimere yazılması önemli bir durum. Risk altında olan insanlar fatura için pttye gönderilmemeli.

Evet herkes cimere mesaj yollasın korona nedeniyle pelektrik desteğini almamız için PTT ye gitme mecburiyeti ortadan kaldırılsın.

Ne oldu arkadaşlar, korona virüs nedeni ile ptt ye gidemiyoruz elektrik desteğini nasıl alacağız cimere mesaj yolladınız mı elektrik desteği için, korona virüs nedeni ile PTT ye gitme zorunluluğu kalksın, gelen cevapları burda paylaşın herkes faydalansın.

Elektirik yardimi

Elektirik faturasinin engellinin uzerine olmasi gerekiyormu babasinin ustune olsa olurmu

Mobil.bankacılıktan ödeyebilirsiniz. .
Elektirk yardım desteğini sadece kişiye özel olduğu icin
kişinin şahsen PTT ye gidip kimlik gösterip ve imza attıktan sonra
elektirk yardımından faydalanabilir

Başka turlu elektrik indirimden faydalanmanın yolu yoktur
bizzat PTT görevlisyle konuştum ve görevli bayan tam olarak bilmediği icin
sorumlu kişiyi cagırdı ve PTT sorumlu muduru konuştum

Müdür dediki
ne yazıkki yapılan tahsilat 2022 maaşı alan kişiler sadece PTT ekranlarında
göründündüğü icin ve sistem otomatikman indirimi ödeme esnasında sistemden
uyguladıgı icin elektrik indirimini hangi bir yerden ödeme yapmanız mumkun degil dedi

Mudure sordum peki dedim yuruyemiyen engelli kişiler nasıl gelicek dedim
yuruyemiyen veya evden cıkamıyan veya pisikolojikman engelli vatandaşlarımızda
sadece vekalet verdikleri kişiler gelip kimlik ibraz edip imza atıp indirimden faydalanıcaklar dedi

indirimden faydalanmak icin
online veya otomatik ödeme gibi her hangi bir secenek yok dedi

Ben PTT ye gittim bana dedi vakifa başvuru yapman gerekiyor dedi

İşbilmez müdür ve memurlar yüzünden nedir bu engellilerin çektiği?

Burdaki PTT fatura tahsilatlarini durdurmuş. Fatura ödeyemedik.

indirimli elektrik ?

merhaba indirimli elektrik faturasını internetten ödeme için bir sonuç çıktımı?

bende merak ediyorum ptt fatura tahsilatı almıyor artık birilerinin aklına gelir miyiz acaba

banada elektrik dagitim sirketinden mesaj geldi.ptt fatura almayacakmis.elektrik destegi aliyorum nasil odeyecegim

İndirimi bırak fatura bile almıyormuş.Bu ay direk yatırırsak indirim hakkımız baki kalabilir.Hastalık geçtiğinde toplu olarak düşürürler.

Her ay indirimli yatiriyordum pttden artik fatura almadigina gore indirimli nerden yatirabilirim fatura geldi bankadan odeme islemlerinden baktim faturanin tamamini alio orasi bankalarda indirim olayi yok

nasıl yani ben anlamadım engellilere elektrik fatırasında ndirim mi var ????

GÜNEY_666
Aynen hemen hemen faturanin yarisini kadar indirimli oduyoduk pttlerde ama ptt fatura almiyor salgindan dolayi bankalardada indirim gozukmuo tam fatura cikio bunu cozmeye calisiyoruz

efe1234
Kardeşim, herhangi bir yere gitmene gerek yok,144 arıyorsun.
Elektrik desteginden faydalanip faydalanmadigini soruyorsun,şayet faydalanıyorsan güncelletiyorsun.
Yok,sen değilde hanede başka birinin adına bu indirim çıktıysa,onu öğrenip,ona 144 aratip indirimi güncelletiyorsun.
Mesela ben engelli bireyim,benim adıma çıkmamış fakat hane içindeki kardeşim adına çıkmişti,güncellettik şuan indirimli kullanıyoruz.

bir engelli kardesimiz dün ptt'den ödediğini söyledi.normal fatura alınmıyor ama elektrik desteği alanlar ödeyebiliyor dedi

Umarim oyledir bende gunu gelince pttye sormadan yatirmam bankadan

GÜNEY_666
Ben hic bir yere basvuru yapmadim engelli ayligi aliyorum otomatik cikti ama pttden yatirman lazim ve belirtmen lazim indirimli yatiricam diye ona gore bakiolar sistemden engelli ayligi aliosaniz sizinde indirim vardir

Elektrik Faturası Desteğine Nasıl , Ve nereden Başvuru Yapılıyor?

Engelli ve dar gelirli vatandaşlara uygulanan elektrik faturası desteğine nereden nasıl başvuruyoruz?

Üst Alt