Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Elektrik desteğinin uygulanması hakkında bilgiler

elektrik yardımı

iyi geceler arkadaslar bişey merak ediyom.bilgisi olan varsa,biz 2 aydır elektrik faturasını normal ödedik ptt ye değil yani.indirimsiz...bu 2 aydaki indirimden öznümüzdeki aylar faydalanabilcezmi yoksa hakkımız kayboluyomu

2 aylık la beraber bu ayınla toplu sistemde görünür kaybolmaz

emrecix
1 aylık gözükür toplam 2aylık indirim olur örnek gelecek ay mayıs faturan geldi mart -nisan indirimin duruyor birde mayıs eklenecek mayıs ve nisan indirimi düşer mart silinir indirim bir sonraki aya devredilmez yazıyor çünkü

sshad33 tesekkür ederimbu konuda karısık zaten ptt şubeleri kapalı millet nereye yatırcak,aslında indirimden faydalananlar heryere ödeyebilmeliydi

emrecix
3 ayda okuma olmayacak.2018-2019 yıllarında kullanılan Nisan,Mayıs,Haziran aylarındaki tüketim bedeli baz alınarak fatura kesilecek o şekilde telefonlara Mesaj olarak gelecekmiş.indirimlerede bir çözüm bulunacaktır bu durumda.hangi birine yetişecekler Allah yardımcımız,yardımcıları olsun...

Benim de az önce saati okuyup elektik faturası kesti lakin ptt elektrik faturası almıyor... ATM den sosyal destek kapsamında ödeme oluyor mu acaba? Konu hakkında bilgisi olan var ise bilgilendirebilir mi? Tşk

O zaman yarın tekrar bir denemek gerek tşk ederim bilgilendirme için

arkadaşlar elektrik faturasını atmden ya da internet üzerinden yapabilmek için mail adresi buldum buraya eposta gönderin çok kişi olursak ilgilenirler heralde sosyalmedya@aile.gov.tr

Evet sağol memur dün indirimli demedin ki dedi sonra da işlemi yaptı tekrar tşk ederim

Oglak265

Benimde faturam var dündü son ödeme günü. Gittim perde kuyruk vardı. Bugünde buranın semt pazarı. Bugünde kalabalıktır. Yarın ödeyeceğim.

Sana kolay gelsin evet bende biraz bekledim ptt önünde. Değişiklik oldu zaten dışarıya hasret kalmıştım

Ptt ye gittiğinizde faturanız ile kimliğinizi verin onlar söyler size yanlız yaşlılık aylığı alan kişinin üzerine olmak zorunda elektrik sanırım

Arkadaşlar normalde pttdeden elektrik desteği alıyorduk ama şu an bulunduğumuz ilde PTT şubeleri kapalı. Nasıl olacak bu iş?

Dün itibariyle açıldı onlar, en azından benim buradakiler dün açıldı tekrardan

Arkadaşlar ben bugün elektrik faturasını indirimli olarak ödedim. Ayrıca komşunun indirimsiz faturası vardı. Onu da aldılar. Indirimli indirimsiz ikisini de alıyorlar.

her ay 300 500 arası elektrik faturası ödüyorum ben niye indirimden faydalanamıyorum.

Arkadaşlar ptt ler kapalı urfada indirimli ödemeden nasıl yararlanabilirim fatura son ödeme tarihi geçse ptt açılırsa indirimden fayalanabilinecekmi birde arkadaşlar bu indirimden ben faydalanıyorum elektirik faturası eşimin adına bir sorun çıkarmı indirim konusunda

Göktepeli63

Ben elektrik indiriminden düzenli olarak faydalanıyorum.Elektrik abonmanı annemin adına ve ikametide benle aynı evde değil.Kimin üzerine olduğu farketmiyor.Engelliysen veya yeşil kartlıysan minimum alacağın elektrik indirimi 53,27 TL.Bunun için elektrik faturan kesildikten sonra toplam fatura tutarından 53,27 TL'yi kafanda düş,geri kalanını yanında nakit olarak bulundur.Kimliğin,faturan ve cepte bulundurduğun nakit ile PTT açıldığında İNDİRİMLİ ELEKTRİK DESTEĞİ'NDEN faydalanmak istiyorum diye PTT görevlisine belirt.Ödemeyi yaparsın hepsi bu kadar.Normal fatura ödeyecem dersen işlem yapmazlar.Elektrik faturasının günü geçerse sadece elektriğin kesilir.İndirimden PTT'ye gittiğinde gene yararlanırsın.Faturayı ödediğinde elektriğin açılır.

Kıymetli bilgin için çok teşekkür ederim peki hocam bir başkası örneğin kayınpederin indirimli ödeme hakkı var baska biri gidip pttden kimliğiyle yani kayınpedirin kimliğini verip hasta kendisi gelemiyor rasız ben geldim ödemek indirimden faydalanmak için ptt den yardımcı oluyorlarmı bu konuda veya normalde başkasıda ödiyebilirmi hak sahibi gitmeden

Bu elektrik indirimini bu ay kullanamayacağım gibi görünüyor. Bu ayki indirimimi bir sonraki ayda kullanabilir miyim? Kalem

Üst Alt