Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hane içinde kişi başına düşen gelir asgari ücretin 3'te 1'inden az ise yararlanabilirsiniz. Yani, kişi başı gelir 701 TL'yi geçmemeli. Detaylı bilgi için size bağlı SYDV'na başvurmanızı tavsiye ederim.
Hataya düşmeyin arkadaşlar. 2022 Engelli maaşı alanlara tanınann bir hak, miktar olarak hane de yaşayan kişi sayısına göre değişir, tek kişiya 53.35 gibi bir faturadan düşülür abone olma şartı aranmaz.
Fatma mehmet benimde 106 tl di babam mefat edince 88,78 tl ye düştü kişi başı baz alınarak hesaplanıyor yardım. hanede eksilme oldumu olduysa düşmüştür.
Selamlar arkadaşlar..
Konuyu baştan sona okudum ancak tek bir soruya cevap bulamadım.
Sorun şu" faturayı ibraz etmek" yani bazen kapıya gelen fatura yok oluyor.
Tesisat numarası ve kimlik ile gitsem PTT ye bu şekilde fatura ödeyebilir miyim
ben bu konuyu tam anlamadım.mesela elektrik faturası rahmetli babamın üstünedir.ben tedaşa gidip sadece engelli kimlik kartımla mesela elektrik indiriminden faydalanabiliyormuyum.teşekkür ederim.konuyu kafam hala almadı.
abone kimin üstüne olduğu önemli değil, destek varsa sadece ptt ye gidip abone numarasını ve kimliğinizi verince oluyor, bende 53 tl gözüküyordu e-devlette 135 tl lik fatura götürmüştüm, 53 tl destekten gerisini nakit ödeyeceğim dedim kasiyere, kasiyer 135 tl nin tamamını karşılıyor dedi, demekki birikmiş
Mrb lar elektrik yazmaya gelmişler evde kimse olmadığından yazamamışlar gelecek ay iki aylık fatura yazılacak ptt bunu kabul edermi acaba bilgisi olan var mı teşekkür ediyorum şimdiden