Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Elektrik desteğinin uygulanması hakkında bilgiler

Semraakt elektirik aboneliği vardır illaki. tapu var iskan yok. bunu bağlı bulunduğun il veya ilcedeki sosyal yardımlaşmayla görüşmen gerek.

Belma28

Hane içinde kişi başına düşen gelir asgari ücretin 3'te 1'inden az ise yararlanabilirsiniz. Yani, kişi başı gelir 701 TL'yi geçmemeli. Detaylı bilgi için size bağlı SYDV'na başvurmanızı tavsiye ederim.

Keşke refah seviyesi düşük olanlara su faturasında, gaz faturasında da destek verseler. Daha fazla sosyal olan devlet istiyoruz.

Evde bakım aylığı ve engelli maaşını alan kişiye elektrik yardımı verilir mi? Elektrik yardımı almak için evde bakım maaşı almamamız mı gerekir?

Elektrik yardımı e-devlette ne zaman güncelleniyor?

Ptt artık elektrik faturası almıyor. Elektrik yardımını nasıl alıcaz ki? Çözüm buldular mı?

Normal fatura almıyor fakat elektrik yardımı alanın faturasını alıyor. Belirtmen gerekiyor yardım aldığını

Hataya düşmeyin arkadaşlar. 2022 Engelli maaşı alanlara tanınann bir hak, miktar olarak hane de yaşayan kişi sayısına göre değişir, tek kişiya 53.35 gibi bir faturadan düşülür abone olma şartı aranmaz.

Bugun elektrik yatiracaktim daha elektrik yardimi güncellenmemis her ayın 1.inde mi güncelleniyor.

Ben geçen ay 88tl vardı kullanmadım şimdi baktım 53 TL görünüyor kullanmadım diyemi acaba

Fatma mehmet benimde 106 tl di babam mefat edince 88,78 tl ye düştü kişi başı baz alınarak hesaplanıyor yardım. hanede eksilme oldumu olduysa düşmüştür.

fkrtce
Yok kardeş hanede eksilme yok geçen ayı kullanmadım fatura gelmedi ondanmı acaba diyorum 88 TL hazır diye yazıyordu şimdi 53 TL hazır yazıyor

Banada bu ay yatmış elektrik yardımı bu parayıda maaş aldığımız kartla mı çekiyoruz arkadaşlar

Merhaba arkadaşlar, bu indirimden evde bakım maaşı alanlar faydalanabiliyor mu?

Selamlar arkadaşlar..
Konuyu baştan sona okudum ancak tek bir soruya cevap bulamadım.
Sorun şu" faturayı ibraz etmek" yani bazen kapıya gelen fatura yok oluyor.
Tesisat numarası ve kimlik ile gitsem PTT ye bu şekilde fatura ödeyebilir miyim

elektrik desteği

ben bu konuyu tam anlamadım.mesela elektrik faturası rahmetli babamın üstünedir.ben tedaşa gidip sadece engelli kimlik kartımla mesela elektrik indiriminden faydalanabiliyormuyum.teşekkür ederim.konuyu kafam hala almadı.

abone kimin üstüne olduğu önemli değil, destek varsa sadece ptt ye gidip abone numarasını ve kimliğinizi verince oluyor, bende 53 tl gözüküyordu e-devlette 135 tl lik fatura götürmüştüm, 53 tl destekten gerisini nakit ödeyeceğim dedim kasiyere, kasiyer 135 tl nin tamamını karşılıyor dedi, demekki birikmiş

Elektrik yardımından yararlanmak için faturayı vezneye yatırmak şart mı Atm`den mobil bankacılıktna olmuyor mu

İki aylık ödenirmi

Mrb lar elektrik yazmaya gelmişler evde kimse olmadığından yazamamışlar gelecek ay iki aylık fatura yazılacak ptt bunu kabul edermi acaba bilgisi olan var mı teşekkür ediyorum şimdiden

Jokersiz45
Hayir hicbir sekilde atmlerden yada online bankacilik islemlerinden indirimli yatirim olayi yok mecbur subeye gidilicek

elektrik faturası annemin üzerine indirimden faydalanabiliyor mu

2022 aylığı alıyorum elektrik faturası annemin üzerine indirimden faydalanabiliyor mu

Üst Alt